Penzion v polích v Malých Čičovicích. Máte zkušenost?

Profilova fotka
ráda bych se zeptala jestli náhodou některá nemáte zkušenost s penzionem v polích , který je kousek za ruzyňským letištěm v obci číčovice díky moc za všechny poznatky :-)
Odpovědět
1
2
gomy: ahoj, já tam plánuju svatbu, moc se nám to tam líbí:) ale zkušenosti nemám..byli jsme tam jen dvakrát na jídle :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj :-) už máš nějakou nabídku? a ještě kde plánuješ obřad nevíš jestli ho dělají i přímo v penzionu na zahradě?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,zkušenosti s tím nemám,ale vím že to vlastní Mahulena Bočanová a že tomu tak odpovídají i ceny ;-) x-)
Odpovědět
gomy: si tam zajeď je tam milý personál, jj obřady dělají i na zahradě, nám to teda nabízeli:) jinak my si obřad uděláme v kapli v číčovicíh, nechci se nervovat počasím tak to uděláme pod střechou:-D jinak na jídle se tam budu domlouvat až někdy v květnu, teď je na to zbytečně brzo.) ale jinak to tam máme zamluvené ;-)
Odpovědět
sorbon: to není pravda..ceny tam jsou naprosto normální..naopak jsou nižší než ceny v praze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bezvadný díky moc za info :-)
Odpovědět
gomy: a ty ses tam ještě aninebyla podívat osobně???
Odpovědět
Profilova fotka
Já přímo zkušenost ze ssvatební hostiny nemám, protože je Penzion je otevřený teprve od lonského( 2008) léta. Byli jsme tam ale s rodinou na obědě, protože bydlíme ve vedlejší vesnici a byla jsem docela zklamaná :-( Ale trochu se rozepíši.... Prostředí na svatební hostinu je myslím velice kouzelné, soukromí zajištuje velice příjemná a prostorná zahrada s bazénem, grilem a vyžití najdou i děti, pokud je máte na svatbě. Co se týká obsluhy - pomalá a dost neochotná. Kvalita jídla byla tak napůl - děti si objednaly klasiku - smažený sýr s hranolkama - porce za 120,- Kč , ne smažený sýr to není málo, ale nevadí. Vadilo nám ale , že sýr byl naprosto syrový - a porce se opravdu skládala jen z toho sýra a hranolek. Žádná obloha, ani kousek okurky či rajčete. Myslím, že na dnešní dobu je to trochu málo. Manžel měl specialitu, už si nepamatuju co to bylo ) snad telecí), ale cena tomu odpovídala cca 240,-Kč, ale porce byla velmi mizerná. Já jsem měla něco z grilu a to šlo, ale opět bez jediného kousku zeleniny. Další zklamání, neměli tam jídelní lístky ) ale to se možná změnilo), nevím, a proto jsme jídlo vybírali u velké tabule, která byla uprostřed hospody. Okolo nás pobíhaly dvě malé děti, no dovedete si to představit. Toto je dost nepraktické. Myslím, že ne kafe s dětma bych tam asi zajela, ale na rodinný oběd nikoliv. Přeju všem at nejste holky zklamané. Ještě jeden postřeh, když jsme s manželem vybírali místo na hostinu, tak jsme měli vytipované restaurace a zajeli jsme si na místo činu jen tak na oběd a mnohdy jsme hodně poznali. Jak se chovají k hstům
Odpovědět
Profilova fotka
Jak se chovají k hostům, atd.
Odpovědět
jj my jsme si tam zajeli na oběd a pak i na večeři a byli jsme tada naprosto spokojení!! ceny mi přišly naprosto normální - v takovéhle restauraci bych si teda rozhodně neobjednávala smažený sýr... ale to je jedno.. každopádně mi si tam dávali tatarák a pak také králíka na nudlích a smažený kozí sýr, jídlo bylo naprosto výborné a ceny byly normální.. jak říkám, byly nižší než ceny pražské :-D a obsluha se nám taky líbila... provedli nás celým penzionem, ukázali pokoje... to že tam nemají jídelní lístky jste si mohli přečíst i na jejich www stránkách:) takže tohle nás také nepřekvapilo, naopak je to zase trochu jiné, nabídka se tam také mění.... nemají pokaždé to samé... a moc se nám tam líbila ta atmoška:-D ale tak každému vyhovuje něco jiného!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, každému vyhovuje něco jiného, jen jsem chtěla poukázat na to, co se mi tam nelíbilo a jaká je moje zkušenost. A jen na okraj, to že pro děti je nejoblíbenější jídlo smažený sýr, za to bohužel nemohu - obávám se, že kdybych jim objednala tatarák, nebo kozí sýr, tak by mi to asi vyblinkaly :-S :-D Jako matka dvou dětí nemám rozhodně čas před tím než jdu na oběd do restaurace studovat, kde mají nebo nemají jídelní lístky - až budete mí děti, tak pochopíte. Přeji at vám to klapne podle vašich představ. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem tam zatím nebyla, zatím vybírám tak po internetu a chystám se objíždět, samozřejmě si tam něco i chci dát tak snad uvidíme. bohužel jsem zatím moc možností ale aspoň trošku podle mých představ nenašla :-)
Odpovědět
Článek se načítá
gomy. a co si představuješ??:) já jsem chtěla něco moc pěkného, i s ubytováním, s možností grilování a tak, a tady mi to všechno splněj do puntíku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ráda bych něco kde bude možnost obřadu venku a hostina na jednom místě, chtěla bych klid ne honbu s tim že za mnou jde hned další nevěsta, líbil by se mi právě nějaky penzion se zahradou někde u lesa gs rilem a s klidnou romantikou , nechci obrovský romantický komplex určený pro jednu svatbu za druhou. :-)
Odpovědět
gomy: tak zkus botaniku, nebo hotel Classic na Lánech, nebo hotel LaPark v Kladně, všude dělaj obřady a zároveň celý svatební den:) a LaPark je přímo v lese ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Luphen:V polích je to určitě krásný pro svatební den ;-) ale vím že když jsem hledala penzion pro naší svatbu,tak tam byla malá ubytovací kapacita.My potřebujem ubytovat cca 35 osob :-( A nezlob se na mě,ale cena za pokoj od 1600-2800kč.To v Praze seženu kdekoliv a ještě levněji a to mi věř,mám obšancovaný všechny penziony na Praze-západ :-D Hledala jsem pro naší svatbu penzion 4 měsíce =-) A jelikož budeme ubytovávat 35 lidí a budeme jim to platit my,tak takovou cenu jako je V Polích bych rozhodně nedala :-) Ale to je jen můj názor ;-) x-) A souhlasim s Japonkou,už vidim jak děti jedí kozí sýr :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ano ubytko je opravdu drahé , já jsem proto taky přemýšlela o možnosti odvážet svatebčany na metro na dejvickou je to kousek,a ubytovat jen sebe a mimopražské,což už by dalo se zvládnout sorbon zajímalo by mě co si nakonec objevila jestli se můžu zeptat :-)
Odpovědět
jj to ubytko je dražší...já spíš komentovala ceny jídla a pití... jinak nám bylo řečeno že ceny za ubytování se pro svatbu upraví..zlevní:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý večer,můžete některá napsat zkušenosti ze svatební hostiny v penzionu V polích? jako kolik to vyšlo na hlavu,jestli dali slevu na ubytování a jak ste byly celkově spokojené?? díky moc za odpověd :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nebylo sem dlouho nic napsáno, tak napíši svou zkušenost s komunikací s penzionem V Polích. Kontaktovala jsem je jeden den s poptávkou. Konkrétní. Vypsala jsem od termínu svatby, po všechny naše požadavky vše a požádala o cenovou nabídku. Zpět mi druhý den, odeslali jejich nabídkový prospekt. V úvodu byly vypsány služby, které jsou nám schopni zajistit, včetně rozepsání průměrné ceny za ubytování, rezervaci areálu, průměrného menu. Následovalo několik stránek s možnými pokrmy do menu a rautu. Na samém konci bylo napsáno, že cena za pronájem celého areálu je 70 tisíc. Nebylo mi tedy jasné, jaká tedy cena má být, zda ta průměrná na osobu (kde ale byla také započtena rezervace areálu a navýšení personálu), nebo průměrná na osobu plus dalších 70 tisíc za další pronájem celého areálu. Ptala jsem tedy ten samý den, jak to je. Bylo mi sděleno, že náš termín je obsazený. Nicméně cena je tedy 70 tisíc za rezervaci areálu a další cena na hlavu za raut, menu a ubytování, další rezervaci areálu a snídani pro ubytované.
Odpovědět
Penzion mi upřesnil, že rezervace areálu, je za 70 tisíc o víkendu a pondělí, až čtvrtek 55 tisíc. Plus na hlavu za hostinu. Plus to, co objednáte navíc (výzdoba, hudba, atp.)
Odpovědět
@belmatrimonio Takže ubytování už je do těch 70 000 zahrnuto? A budete to mít na konec tam?
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyda Tak to o dost zdrazili. Meli jsme tam svatbu minule leto a pronajem arealu byl 50tis a cele s jidlem nas to vyslo myslim na cca 74tis.
Odpovědět
@sedivka a byli jste spokojení? Stojí to zas to?:) měli jste to i s ubytováním? A kde jste měli obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyda obrad jsme meli v kaplicce nad penzionem. Bylo to i s ubytovanim, mas to pronajate proste uplne cele pro sebe. Vejde se tam do pokoju myslim 27lidi. Misto je to nadherny, jidlo vyborny, horsi je obsluha..pomala, neakcni...ale tak co :-) Libilo se nam to :-) Ale jen 70tis za pronajem, to uz das za celek vcetne jidla skoro 100tis...
Odpovědět
no to jo...sice jsem tam ještě nebyla, ale podle fotek mě to docela uchvátilo, hlavně ta kaplička...no, uvidíme:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyda prostredi je to nadherny. jen pocitej s tou pomalejsi obsluhou a provozni je takova ...sva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyda Nas prave odradila pani provozni a ta suma, kterou chteli za pronajem...protoze my jsme vedeli, ze budeme potrebovat tak dva az tri pokoje, takze jsme nechteli platit za vsechny pokoje, co tam maji. Navic si myslim,ze ze svatby maji trzby dost vysoke nato, aby chteli jeste za najem..pani provozni nam doslova rekla, ze kdyz nam zavrou cely penzion pro svatbu a nezaplatili bychom jim ten pronajem, tak se jim to "nevyplati" Jinak to tam maji fakt krasne, jidlo taky dobre, ale odradil nas ten pristup...
Odpovědět
No jo, jenže on přístup - půlka úspěchu, že? To se tu v diskuzích docela opakuje, že místo třeba hezké, ale majitelé neomalení...škoda, ale určitě se tam pojedem alespoň podívat. Jinak jsem marcipanko koukala na tvé fotky - máme podobný vkus. Krásná svatba, nádherné šaty i kytka, krásné fotky...takhle nějak bych si to představovala, no:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyda Tak tak pro me byl pristup dost zasadni.....prece jen za svatbu utratis nemale penize, takze je clovek obezretny. Jsem rada, ze se Ti me album libi....v podstate vsechno se nam vyvedlo podle predstav (az na pocasi) a na svatbu porad a radi vzpominame ;-) Tak preju stastnou ruku pri vyberu a planovani!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?