Penzion U Zběhlíka na svatbu, případně jiný na Svitavsku

Profilova fotka
Ahoj holky, rádi bychom měli svatbu venku a našli jsme penzion U Zběhlíka, nemáte ěkdo zkušenosti z této restaurace? Našla jsem kladné komentáře, i záporné, případně nenapadá Vás jiná vhodná restaurace/penzion, kde je možná svatba venkum je zde dobrý servis a nejsou přemrštěné ceny? Aby to bylo max 25 km od Poličky :o) Děkuji moc za rady
Odpovědět
@mruk já jí znám akorát z pořadu "Ano šéfe", a pokud si pamatuju, tak tam dostali docela dobré hodnocení :-) Jinak my se tam chystáme příští týden (ale zatím nevíme podle počasí ještě uvidíme), tak kdyžtak dám vědět, jak jsme byli spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs moc děkuji, no my se tam domluvili na sobotu. Já si na ně právě také vzpomněla - v Ano Šéfe! vypadali moc sympaticky a je to tam moc krásné. Sice nám řekli, že kvůli nám hospodu nezavřou - a to nás bude 35, ale uvidíme jak v sobotu pořídíme. Dám vědět, jak jsme dopadli. Ještě uvažujeme o Selském dvoru v Daňkovicích, ale vzhledem k tomu, že bych chtěla obřad venku, tak nevím, kam by jsme to situovali ;/
Odpovědět
@mruk to máme stejný, naše restaurace taky nezavře (jen kdyby bylo opravdu ošklivý počasí a zahrádka by nemohla fungovat). Ale nijak mi to až tak nevadí. Svoje místo mít budeme, takže to snad bude dobrý :-) a co jsem koukala na fotky u toho Zběhlíka, tak to tam mají opravdu moc pěkné. Tam by se dalo krásně udělat všechno dohromady, pokud by vám tedy vyšli vstříc (i co se ceny týče.. ).
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs my by jsme si to také právě představovali vše na jednom místě - obřad někde pod stromem a hostinu i večerní raut pod party stanem, jen se bojím aby se nám tam necourali cizí lidé, nebo aby obsluha nás nebyla až po obsluze ostatních hostů - kteří budou v restauraci. No uvidím v sobotu a dám vědět, snad i cenově dopadneme nějak slušně ;) Mě se to u toho Zběhlíka taky strašně líbí, hlavně že je to na kraji vesnice a za tím je už je jen zeleň, to je paráda ;)
Odpovědět
@mruk jj, já jsem taky měla takovou představu, přeci jen, když se člověk nestěhuje, tak odpadá spousta starostí (kdo bude řídit, jak kdo kam pojede, výzdoba dvou míst a já už nevim co ještě), jenže nám to bohužel nakonec nevyšlo :-( tak pokud jsou slušní, a mají s tím zkušenosti, tak si myslím, že ví, že musí najmout víc personálu, aby se neuběhali. Však to by bylo blbý nejen pro vás, od vás by měli záporné body, ale od těch lidí, co by čekali na oběd dvě hodiny taky :-N takže radši by se tomuhle měli vyhnout. No a ta zeleň je velký bonus :-) máme to stejně. Je to daleko lepší, než někde v centru. Nevím, jak vy, ale my třeba na svatbě budeme mít i dětičky, a představa, že by nám vlítly na fregventovanou silnici v nehlídaný chvilce.. no nic moc..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs tak k tomu Zběhlíkovi jsme nakonec nejeli. Nějak jsme se špatně domlivili po telefonu a pan majitel mi pak napsal, že letos svatby nedělají. Našla jsem ale na internetu úplně náhodou penzion v obci Rovečné, takže jsem tam zavolala - přístup paní byl naprosto úžasný!!! Druhý den (včera) jsme tam jeli. Moc se nám to tam líbilo, penzion a restaurace bude v té době jen naše a paní byla velice ochotná a nápomocná. Uvidíme ještě jak vyjde předběžná kalkulace, ale to by taky mělo být v pohodě. V ceně bude pro děti asi trampolínka, skluzavky...pro nás petangue, ruské kuželky....paráda :o) a je to tam krásné!!
Odpovědět
@mruk tak vidíš, se to vyřešilo samo ;-) Naši tam teda shodou okolností byli (u toho Zběhlíka), říkali, že jídlo bylo perfektní, ale obsluha nic moc.. chtěli polévku, na tu museli hodinu čekat (prý sice byla výborná, ale hodinu?.. ), kvůli tomu jim pozdrželi hlavní jídlo, a podle toho už taky pak vypadalo... Já tam osobně s nima nakonec taky nebyla, takže předávám jen takhle zprostředkovaně, takže bohužel osobní dojem říct nemůžu..
Odpovědět
Profilova fotka
No tak my mame taky vybornou zkusenost se Zbehlikem a to, ze nedelaji letos svatby byla asi trosku kuli nam :-D Kdyz jsme se tam byli zeptat, tak na nas manželé Kuřovi působili hrozně mile. Na všem bylo možné se domluvit, jídlo výborné, prostředí krásné. Odkázali nás na to, že máme napsat jejich dceři - Kristýně email, ze ona dela kalkulace. Tak jsem ji napsala, po 14 dnech, kdy neprisla odpoved, jsem ji urgovala, jeslti to doslo a muze mi odepsat. Upozornuji, ze email byl odeslán v listopadu...a milá dcera nám napsala, ze ted na nas nema cas, at si s kalkulaci pockame do brezna :)))) a predbezne na 70 lidí at pocítáme 140 000,- :D a to jsme si nic extra nevymýšleli...:) A prý, že jestli to chcem venku, tak za to je extra velký příplatek :-))))Takže jsme milé dceři napsali, že když jsme byli za rodičema, tak to na nás velice hezky působilo, že se byli ochotni na ledasčem domluvit, ale ze ted uz ten pocit nemame a ze nebudeme cekat do brezna na kalkulaci, kdyz mame svatbu v cervnu...:-D Pak uz dcerunka odepsala, ze se domluvili, ze letos tam zadna svatba nebude... Takze jsme si zajistili misto jine, kde místo 140.000,- nas to stojí 40.000 a ke Zbehlikovi jezdime jen obcas na veceri, vari opravdu vyborne :)
Odpovědět
Profilova fotka
zapomněla jsem Vás označit holky :) @hannnahs @mruk
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?