Penzion U Větrné víly

Ahoj holky, máte některá zkušenosti se svatbou v penzionu U Větrné víly? Slyšela jsem, že majitel drží hosty docela zkrátka.. před obřadem se mu nelíbilo, ze si chtěli dát panáka atd. Jinak místo vypadá moc hezky, jen bych nerada, aby hosté byli omezováni. Děkuji. B.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nezní jako Horáček... Moje tchyně tam pracuje.. Personál super, ubytování super, stáj super? Me se ten prostor nelíbí, ale to je o vkusu a ne o místě. Nejčastěji catering od KLN z Liberce a ten je taky super. Jedine co, ze nove jsou svatby do 12 ti kvůli okolním domům, v 10 se musí zavřít stodola a ztlumit zvuk. Jinak je vše na jednom místě i s ubytováním. Majitel vas přivítal, rozmlati talíř a to je tak vše víc tam s vámi nebude. To místo nejvíc dělá personál.
Odpovědět
@te_ssiinka_nelova Děkuji za odpověď. Mohla bych poprosit o typy na svatební místo? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@barunka3586 já ztama nejsem (já přítele "odstěhovala" do Brna, samozřejmě že ne násilně, chtěl sam 😁) a já v brne ziju odjakživa, takže tam to znám jen proto, že tam mám tchyni 😉 kdybych se mela brát směrem sever, spis směr praha tak trochu jina stodola a nebo ted válí lastoda, ta je fakt krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
@barunka3586 Mám tohle místo vyzkoušené z pohledu hosta a fotografa a za mě naprosto super, majitele celý den nevidno. 🙂 Výhoda je, že můžeš mít vlastní catering. Stodola se mi na rozdíl od Tess líbí, byly tam jedny z nejlepších světelných podmínek na focení, co jsem zažila. Nevěsta se ženichem byli spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe_se_vdava přesně tak majitel totiž sedí u baráku nebo v baráku a nedela vůbec nic 🤷 no me už irituje i to, že tomu někdo říká stodola - to nikdy stodola nebyla 😅 horáček si tam chtěl chovat koně... Když zjistil co to vše obnáší (to už stáj stala) tak to zabalil 😅 ale každému se líbí něco jiného, za me je to strašně tmavá dlouhá nudle - je to stáj tak to dává smysl 😉 někomu se zase nelíbí když stodola je cela cihlová a přijde mu škaredá nase stodola to je taky cajk.
Odpovědět
Profilova fotka
@te_ssiinka_nelova Já jsem asi stodolově nekritická - mně se ty svatební (pseudo)stodoly líběj skoro všechny. 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?