Penzion Setina

Profilova fotka
Ahooooj všichni..obřad i hostina v areálu penzionu Setina ?? Je tady někdo, kdo to tak měl ? ;-)
Odpovědět
Ahoj mi tam svatbu chtěli, dozvěděla jsem se o nich na svat. veletrhu a vyla jsem naprosto nadšená. Telefonicky jsme si smluvili schůzku, čtyřikrát byla odvolávána a pokaždé nàm bylo nabídnuto ať zavoláme v nějaký termín. Nakonec nám termín konečně vyšel. ( bylo to v zimně takže je možná můj dojem zkreslený). Po příjezdu jsem začla být zklamaná nic nevypadalo jako na fotkàch. I přes to že bylo trochu sněhu , všude okolo byly odpadky i v potoce ( říčce která tam blízko tekla). Řekli sme si že je to protože není sezóna že to určitě takové nebude. I přes to že schůzka byla na 13:30 h. ( mi jsme na místě byli v 13:20). Bylo nám řečeno že jsme tam brzy že pro nás pan manažer příjde. To sme chápali a šli čekat ven. Stáli jsme tam celých 45 minut přes čas. ( pan manažer pro nás přišel ve 14:15) Po provedení nás penzionem mi bylo zděleno, (i přes to že v předchozích telefonàtech mi byl údajně rezervován velký salonek) že bych svých 42 hostů musela umístit do malého salónku, kam bysme se snad mněli vejít, protože vedle bude mít nějaká paní oslavu narozenin. Pan manažer mi ochotně pnabídnul že pokud máme vážně zàjem, tak když se domluvíme na pevné rezervaci, zkusí domluvit výmněnu salonků s tou paní. Že mi zavolá za tři dny aby mi řekl jak to dopadlo. Po týdnu jsem zkoušela volat já ale telefon mi byl odmítán. Od té doby jsem to zkoušela asi dva mněsíce telefon nebyl zvednut. Když jsem volala z jiného čísla telefon zvedli, ale jakmile jsem se představila řekli že manažer není přítomen a že domluva byla že zavolají oni. Proto plánijeme jinde. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NA NĚ NECHCI HÀZET ŠPÍNU. Jen říkám jaký zážitek jsme s nimi mněli mi. A přeju jestli tam někdo jiný půjde ať má mnohem lepší dojmy a zážitky. Snad tím pomůžu.
Odpovědět
Profilova fotka
Toto je velice nemilé, bohužel i v dnešní době se nalezne mnoho takovýchto pochybných míst... :-| Důležité je pořádně vybírat a klidně si i připlatit něco navíc. Z tohoto důvodu jsme již před 3 roky spustili soutěž SVATEBNÍ MÍSTO ROKU, která svatební místa hodnotí a nabízí tak ucelený přehled míst, která se na svatbu hodí - kde to prostě umí připravit a zorganizovat. Mrkněte se na přehled všech - je jich dohromady přes 100 a myslím, že vám, kteří ještě nemáte úplně rozhodnuto určitě pomůže při výběru. odkaz na soutěž je zde: http://svatba-mgmagazine.cz/cz/svateb... Přál bych si, aby se podobné momenty již nemuseli opakovat ;-)
Odpovědět
My tam svatbu plánujeme příští rok. Byli jsme se kouknout a bylo to hezké :) kamarádka tam měla svatbu a byla nadšená, výborné jídlo i obsluha a domluva s panem majitelem taky byla v pořádku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?