Penzion Mlýn - Ropice

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s konáním svatby v Penzionu Mlýn v Ropicích? Nějaké základní informace už mám, ale beru veškeré názory, poznatky, objevy a podobně....přece jen recenze od samotných nevěst mají svou váhu ;o) Rozvažujeme teď mezi dvěma místy, tak si chci udělat takové "pro a proti". Všem předem moc díky.
Odpovědět
Já ti asi moc nepomůžu, ale taky se nad nima rozmýšlíme. Zatím je máme jako TOPku. Bohužel sehnat něco v téhle lokalitě, aby to vyhovovalo našim požadavkům je docela fuška. Chceme něco menšího, soukromého, hlavně v přírodě a s ubytováním. Pár nevěst odtud tam svatbu mělo a žádná z nich si nestěžovala :-) Už jsem viděla i nějaké cenové nabídky a teď chystají nám. Nad jakým místem se ještě rozmýšlíte?
Odpovědět
No ještě uvažujeme nad restaurací Pod Borovou, což je v Malenovicích - úplně na opačnou stranu :D Právě nám zatím zaslali jen volné termíny pro léto 2015 a na ceník pití a menu pořád ještě čekáme....takže nemám ani představu, jak se ceny pohybují. Ale líbí se nám právě to prostředí, zastřešená terasa a že přímo na místě můžeš mít obřad i v případě špatného počasí...a co kapacita? stačí vám ty Ropice? Kolik budete mít asi lidí?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?