Penzion Lony, Kozovazy - měli jste tam svatbu?

Profilova fotka
Ahoj holky, uvažujeme o dvou místech na svatbu, jedním z nich je Penzion Lony v Kozovazech u Mochova. Nenašla jsem pořádnou diskuzi o tomto místě, a tak jsem se rozhodla založit novou. Měli jste tam svatbu? Jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto místem, personálem? Vše na nás působí dobrým dojmem. Jsou o pár tisíc dražší než jiná místa, ale prostory se nám moc líbí. Komunikace je zatím fajn, ale neradi bychom šlápli vedle. Budu ráda za vaše názory a všem předem moc děkuji.
Odpovědět
Ahojky, zrovna koukávám, že jsi poptávala recenzi na stejné místo, kde se chceme brát také my - 11.7.2015. Mohu se zeptat zda jste to tam zrealizovali a nakolik Vás vyšlo občerstvení a pití? Máme nějakou kalkulaci a zdají se mi dost drazí, na to, že to je mimo Prahu. Byli jste spokojení? Děkuji, hezký den
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
pozdě, ale přece jen třeba poslouží někomu dalšímu :-) Lony byl pro nás super volba. Nejprve jsme ho zamítli, že je dražší, ale nakonec jsme to přehodnotili, že nás v celkové sumě za svatbu 10-20tisíc nevytrhne. Nemohli jsme zvolit lépe. Vše proběhlo tak, jak mělo. Personál je příjemný, usměvavý, ve všem nám vyhověli a jsou to profíci. Jídlo moc dobré. Hosté si místo moc chválili, líbilo se jim. Ale hlavně jsme byli spokojeni my dva. Je pravda, že jejich nabídka je na první pohled dražší než kdekoliv jinde, ale je to vykoupeno profesionálním přístupem, tím že vše klapne na jedničku, dobrým jídlem, obsluhou, ale hlavně jsme neměli pocit, že by nás někdo okradl. Dostali jsme podrobné vyúčtování do puntíku. Na všem se lze domluvit. Raut jsme si vymysleli samy a ten si nechali nacenit. Nakonec jsme měli o deset hostů více a cenu nenavýšili. Domluvili jsme si také děti do 5ti let zdarma, protože za ně platit mi přišlo tak trošku divné. Vodu jsme měli pouze ve džbánku za poplatek. Víno se nám zdálo drahé, ale domluvili jsme si slevu 20%. Skoro vše se dá domluvit. Chce to prostě zkusit a nebát se na vše zeptat a vyjednávat. Za mě 100% spokojenost a doporučuji všem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?