Penzion Harmonie Žlutice - zkušenost

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo s penzionem Harmonie ve Žluticích? Děkuji.
Odpovědět
Dobry den, pridavam se k dotazu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
My měli svatbu letos v červnu. Obřad na Chyši, hostina poté v penzionu Harmonie. Prostředí hezké, jídlo výborné, ubytování čisté a pěkné. Co se nám nelíbilo, byl přístup personálu. Otrávené obličeje, obsluha vázla, pro pití jsme si museli chodit na bar, jinak bychom se asi nedočkali. Vše se jim muselo říkat, sami od sebe by nedali ani talíře s koláčky na stůl... Když jsme si jako novomanželé chtěli objednat kávu, bylo nám řečeno, že nejsme na řadě :D Když jsme chtěli našim dětem objednat džus - rekace "teď nemám čas" to mi také nepřišlo normální. Na co nemá paní za barem čas? Otevřít džus a dát do něj brčko, když ji o to požádá ženich, který to tam pak celé zaplatí? Celkově jsme si ale svatbu užili, člověk se musí nad některé věci povznést, každopádně toto kazí celkový dojem penzionu, který si myslím je opravdu hezký a je to velká škoda!
Odpovědět
@kamik246 nevíte kdo vás obsluhoval??? my tam měly minulou sobotu, asi 3x jsem teda chtěla měnit místo (pár dohadů na schůzkách bylo) ale pak jsem si se švagrovou trochu dupla a bylo vše ok. dělaly jsme si tam všechno sami (výzdoba atd) co mě teda naštvalo bylo že jsem tam v pátek dovezla sladké a chlebíčky které na raut ani pomalu nedaly takže jsem si domů druhý den vezla 150 chlebíčků a 3kg koláčků + skoro celý punčák :/ jinak obsluha celkem ok. znova bych tam do toho asi nešla, vybírala bych lepší místo ale byla jsem jinak nakonec celkem spokojená.
Odpovědět
Dobry den, dekuji za reakce. Kamik, to jste zrejme Vy, jak jsme si uz volaly. Nicmene muj nazor je ten, ze oni tezi z toho mista, ze siroko daleko nic takoveho neni. Objeli jsme dost penzionu a bud to uz bylo daleko nebo to byly spise zaplivane hospody. Kdyby bylo na me tak tam uz nevlezu, protoze vystupovani pani reditelky na schuzkach me spise odradilo. Jenze pritel to tam usporadat chce. Pojedeme tam jeste jednou pred svatbou "zjistit" situace a uvidime. Preci jenom za to cele dame hromadu penez. Na druhou stranu pokud se nebudou chovat, maji negativni reklamu u nas zarucenou.
Odpovědět
@natasasou už jste zaplatily zálohu?
Odpovědět
Dobrý den, my jsme měli svatbu v penzionu Harmonie v teď pátek. Vše bylo v naprostém pořádku. Žádný náš i když třeba ne zcela standardní požadavek nebyl problém. Obsluha až na jedinou výjimkou byla usměvavá a milá, pouze jedna slečna se chvílemi mračila. Příjemné ubytování a výborné jídlo. Ani od hostů jsem nezaznamenala žádnou stížnost. Ve všem se nám snažili vyjít maximálně vstříc.
Odpovědět
@barryska to jste měla teda po nás, a s kým jste vše řešila a výzdobu jste si dělala sama? :)
Odpovědět
@nikolka54 Ano, 10 tis. Kč
Odpovědět
@natasasou my jsme měly také, to už si pak sakra rozmyslíte zda to chcete jinde když vám to nevrátí :/ ao tom poplatku 2tis za ubrusy a pod víte?
Odpovědět
@nikolka54 S paní majitelkou, výzdobu nám dělala známá. Poplatek za ubrusy jsme žádný neplatili...
Odpovědět
A od kdy jste prosím začali svatbu řešit? Mě bylo řečeno že poplatek je zaveden od ledna. My jsme řešily ještě v prosinci tak jsme to stihly :)
Odpovědět
@nikolka54 To je zvláštní. O ruku jsem byla požádána letos v lednu, takže jsme to řešili někdy březen/duben.
Odpovědět
Článek se načítá
Poplatek 2 tis. Kc nam bude tez uctovan.
Odpovědět
@barryska tak to se teda divím :/ prý od ledna zavedly tento poplatek, zvýšily cenu za ubytování a pod. @natasasou a vy jste to řešily od kdy? :-) no přijde mi že to zkouší podle toho jak se jim kdo líbí nebo nevím =) na mě to vybalily dny před svatbou takže jsem na ně koukala jak na blázny že o ničem nevím, pak jsme teda přišly na to že to mají od ledna a nakonec se paní Slepičková ani neomluvila, musela se za ní omlouvat paní majitelka..
Odpovědět
Koukám, že zkušenosti v penzionu Harmonie se velice liší a patrně i přístup ke klientům.
Odpovědět
@barryska to ano. Muž tam i pracoval u nich na statku tak se s majitelem i majitelkou znají ale stejně.
Odpovědět
My řešili svatbu cca od ledna. Bohužel s přístupem personálu v Harmonii je většina lidí nespokojena. Ale co taky čekat od lidí z vesnice ŽLutice. Ale když už se chtějí takhle chovat, mají na to aspoň mít;-)
Odpovědět
@natasasou tak to se teda divím že barryska neplatila, jak říkám asi podle lidí jak se jim kdo líbí :D :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?