Pension Mlýnský domov

Ahoj, plánujeme svatbu na červen 2017 a přemýšlíme nad restauraci Mlýnský domov. Máte někdo prosím nějakou zkušenost co se týče přístupu a domluvy? Mám například vlastní dekorace, koláčky taky budu mít tak jestli je možné se s nima domluvit. Děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Ahojky, svatbu tam budeme mít teď v říjnu. Paní majitelka je ochotná a strašně milá :) Se vším poradí... Pokud jde o vlastní dekorace, ty si můžete přivést a sami naaranžovat. Pokud jde o sladké (dort, koláčky, cukroví,..), tak je možné si přivést svoje, ale platí se poplatek 10 Kč za osobu.
Odpovědět
Ahojky, tak to je super 😉 jdeme se tam v pátek podívat, na internetu se mi to moc líbilo a ty ceny jsou super 😃 moc jsi mě potěšila😃
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den. Vzhledem k tomu, že jsem také hledala recenze, tak přikládám naší zkušenost s Mlýnským Domovem v Jinočanech. Víceméně vše bylo jak jsme si domluvili, v daných časech bylo nachystáno vše jak mělo. Hosti pozitivně hodnotili to, že hrnky na kávu byly předem nahřáté, sklenice na pivo vychlazené. Jídlo až na výjimky chutnalo všem. Já jsem bohužel ochutnala pouze oběd, takže osobně nemohu soudit raut. Největší úspěch měly řízečky, které všem velmi chutnaly. Obsluha většinu dne fungovala tak, jak bychom si představovali. Výzdoba byla krásná, skvěle ladila. Velmi jsme ocenili pomoc kuchaře, při krájení dortu. Také bychom rádi poděkovali za ochotu při navážení a odvážení pití a zákusků. Co by mohli/měli zlepšit: Začneme obědem, kdy polévka byla chutná, ale většina hostů (včetně nás) konstatovala, že byla nedochucená. Svíčková byla výborná, velký úspěch měly karlovarské knedlíky, ovšem omáčky bylo tak málo, takže pokud by někdo chtěl sníst celou porci, tak by jedl minimálně 3 knedlíky suché. Dále nás velmi překvapilo, že pokud si někdo přál vodu, tak dostal láhev Bonaqua, přičemž jsme si výslovně přáli, aby na stole byly k dispozici karafy s vodou. Zde si dovolím poznámku, že 40 kč za karafu s vodou (a to si nemyslím, že to byl litr), se nám zdá trochu přehnané. Několikrát jsme žádali, aby u rautu byly k dispozici zákusky. Bohužel jsem nestačila toto kontrolovat, a tak jsem se až zpětně dozvěděla, že tam vlastně zákusky předloženy vůbec nebyly, a proto jsme pak vše dávali do výslužek. Chápu, že se rozbila čokoládová fontána, stane se to. Ale velmi mě překvapilo, že si jí naúčtovali. Stejně tak mě překvapilo, že jako uvítací přípitek bylo Portské, které jsme si nevybrali a navíc bych něco takového čekala jako pozornost podniku. Proč bych nedoporučila pro svatební hostinu: Personál se chová neprofesionálně, familiérně a občas až hrubě. Stěžovala si na to většina hostů, zejména dámy. Ve chvíli, kdy padla půlnoc, tak víceméně přestali obsluhovat, začali uklízet a byli velmi nepříjemní. Vzhledem k tomu, že ještě hrála hudba, tak bych čekala, že nebudou kazit atmosféru takovýmto chováním. A dostáváme se k věci, která mě nepříjemně překvapila. Přesně v 1:00 jsem si vyžádala od obsluhy účet, hosti odešli čekat na taxi na verandu a já šla pro peníze. Účtenka byla vystavena 1:18, a přesto si naúčtovali další 2000 kč za hodinu. Toto mě velmi urazilo a znepříjemnilo celkový dojem z oslavy. Určitě bych upozornila na to, že maximální počet hostů, kteří se sem pohodlně vejdou, je 80. V tomto počtu jsme tam večer byli a nedovedu si představit ani o člověka víc.
Odpovědět
Ahojky, souhlasím s recenzemi, paní majitelka moc moc milá, dnes jsme tam byli na domluvě, trochu jsme tápali se vším, svatbu máme v září, tak ještě nevíme, co přesně všechno chceme, ale vůbec na nás netlačila, rezervovala nám termín a jsme rádi, že hlavně už máme krásné místečko. Vypadá to tam moc mile a hezky, dala nám určité rady už teď ohledně programu a věřím, že to bude krásná svatba :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_pet Velmi děkuji za recenzi. Jsem ráda, že jste byla alespoň s něčím spokojena. Co se týče nedostatků - snažíme se na nich pracovat a chyby odstraňovat, probíhá školení zaměstnanců. Až budete mít cestu, kontaktujte mne ohledně naúčtované fontány, to se přihodilo omylem a velmi se za to omlouvám. Vše dobré přeji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?