Pension Kraus Prostřední Svince

Ahoj holky, zaujaly mě recenze na tento pension, ale jejich stránky jsou nefunkční a tady mají profil neaktivní od 10/2014..nevíte, zda ještě fungují? Měly jste tam některá svatbu v tomto roce? Popř. máte některá fotky ze svatby u nich? Na webu je toho pramálo. Ráda bych si s nimi sjednala schůzku a pořešila vše podstatné, ale ráda bych i nějaké vaše konkrétní zkušenosti. Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@leeena222 Příští rok v červenci tam mám fotit svatbu, takže usuzuji, že fungují :-)
Odpovědět
Jste skvělá, děkuji moc. Dnes jsem se tam chtěla zajet kouknout, zda to tam funguje, na google píší, že je pension trvale uzavřen, tak už jsem ztrácela naději. Zeptám se, už jste tam někdy fotila? Mohla bych vidět některé fotky?
Odpovědět
take jsem se o něj zajímala, též na mě všude vykukuje, že je uzavřen. to jsem z toho blázen :-) :-.
Odpovědět
Profilova fotka
@leeena222 @fossil1 Tak nevěsty, mám čerstvé info: Penzion Kraus skutečně již není v provozu, majitelé změnili lokalitu působnosti a místo toho mají penzion U Kláštěrní sýpky Ve Zlaté Koruně. Web zatím není v provozu, pouze něco málo na fb, ale nová fotogalerie po rekonstrukci penzionu se již chystá. A díky tomu, že se jedná o stejné majitele, kteří měli na penzion Kraus jen samé dobré recenze, půjde i zde o kvalitní služby a bezproblémovou domluvu. Osobně tam budu fotit 23.7.2016, takže pak mohu své informace doplnit ještě o fotky z dané svatby :-) Zatím tedy můžete nahlédnout na fb. Přeji Vám klidné přípravy a aby vše vycházelo podle plánů :-) https://www.facebook.com/u.klasterni....
Odpovědět
Děkuji určitě za info.... z těch fotek na FB ale moc moudrá nejsem, asi si představuji něco hodně jiného.... pokud je tam nějaká rekonstrukce, budu hlídat novou fotogalerii.... U mě zatím datum nepadlo, na 70% červen, tedy budu muset s místem trochu "máknout"... Tak snad mě ještě něco zaujme. Ale děkuji moc
Odpovědět
@fotografkavhm Ještě jednou vám děkuji za informace :) Bohužel toto místo již neodpovídá tomu, co jsme si přáli. Nakonec jsme se s mužem dohodli, že zůstaneme u naší první varianty, tj. místo, které milujeme a holt si za něj připlatíme víc, než jsme chtěli.. Ale moc děkuji za snahu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?