Pěkné místo pro svatbu Brno a okolí

Ahoj, poradil by mi prosím někdo s pěkným místem v Brně a jeho okolí ? Líbila se nám Stará pošta v Kovalovicích, ale ta se bude zavírat. Našli jsme zatím stodolu v Meruňkovém sadu v Dolních Kounicích, ale hledáme dál a nic moc nenacházíme. Na klasické hotely a restaurace jsme se dívali, ale líbí se nám více venkovský styl, svatba venku atd.
Odpovědět
Myslím že na toto téma je tady už tolik diskuzi že stačí jen pročíst.jinak přemýšleli jste o svatbě u zatopeného lomu?nebo v lese?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu v Kůlně v Jedovnicích, z toho místa jsme byli nadšeni, na jedné straně les, na druhé louka, samota, přáli jsme si svatbu pojatou jako "zahradní slavnost" se skromnou výzdobou, to místo už ji totiž vážně nepotřebovalo. I naši hosti byli z toho místa paf a máme odsud krásné fotky. A skvěle tam vaří. Kdybys měla ještě nějaké dotazy, klidně napiš zprávu :)
Odpovědět
@mohn taky jsme tam chtěli mít svatbu, ale máme kolem 25-30 lidi takže dát takovou částku jen za pronájem je hrůza 😑
Odpovědět
Profilova fotka
To chápu, my zas měli fakt hodně lidí - 80 a chtěli jsme venkovní hostinu, s případnou možností se schovat před špatným počasím, abychom se tam všichni vlezli. A něco takového bylo půl roku před svatbou docela problém najít. A navíc jsme se do toho místa prostě zamilovali. Uskromnili jsme se zas na jiných věcech, no :) Kde to nakonec máte, simsamsim?
Odpovědět
@mohn je to tam nádherné... No máme vybrané dvě místa- Dominant Rakvice a Vinařství Přítluky, tak uvidíme ještě
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?