Pěkné místo na svatbu v Jihomoravském či Plzeňském kraji

Ahoj, řeším dilema s místem svatby, moje rodina je z Plzeňského kraje, přítelova z Jihomoravského, tak jsme si řekli, že by bylo fajn jeden z nich vybrat pro svatbu. Není to podmínkou, ale nechceme si vymýšlet ještě další cestování, kterého bude i tak dost :-) Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte nějaký tip. Budeme mít malou svatbu, max. do 20 lidí. Hledáme místo pro obřad, hostinu a ubytování hostů. Úplně dokonalé by to bylo, kdyby to bylo v jednom, což užjsem asi moc náročná. Našla jsem zámeček Jindřichovice (myslím někde u Domažlic nebo Sušice) a tak tohle všechno je možné a i cena za ubytování se zdá velmi příznivá, za obřad taky velkou částu nečekám. Ale chtěla bych najít ještě něco dalšího. Nechceme žádné pompéznosti, spíš něco skromnějšího, ale zase bychom raději něco jiného než radnici.. Naše představa je asi taková, že by tam měl být nějaký hezký sál (nebo zahrada) pro obřad, nějaké útulné místečko pro hostinu (nic moderního a obrovského, máme raději pěkné malé útulné restaurace ve "venkovštějším" stylu) a pak ne moc drahé, ale příjemné ubytování pro hosty (a hezký pokoj pro novomanžele- už jsem měla dokonalé místo vybrané, ale pak jsem zjistila že ubytování mají hrozné, nechtěla bych strávit svatební noc někde, kde to vypadá skoro jak na nějaké ubytovně :-D ) Takže jsem asi náročná co? Mým snem ještě bylo nechat se odvést po obřadu v kočáře taženém koňmi, ale už se pomalu začínám smiřovat s tím, že to nevyjde, náš rozpočet není rozhodně vysoký a bohužel jsem se dozvěděla, že moje představa by byla naplněna za 10 tis., což si rozhodně nemůžeme dovolit "vyhodit" ještě navíc. Ale třeba seženu jiné, to teď neřeším, chtěla bych najít místo a jestli bude něco hezkéh k využití v okolí, budeto jen bonus navíc :-) Předem moc děkuji za tipy :-)
Odpovědět
Jo a ještě takový detail. Zásnuby byli před necelým měsícem a jelikož nevidíme důvod, proč svatbu odkládat, rádi bychom se vzali teď v létě (nebo třeba i v září, to už je detail). Spíš jde o to, že se bojím, jestli seženu vůbec místi. A nebo je asi spíš těžší získat pro ten termín oddávajícícho, ne? A jak se to vůbec řeší, když to není v místě bysliště ani jednoho z nastávajících manželů? Zatím vůbec nejsem v obraze :-)
Odpovědět
Tak co, poradí někdo? Jakýkoli Tip se vítá :-) Klidně i jen na hezkou restauraci a ubytování, místečko na obřad v okolí bysme třeba našli :-) A nebo jen nějaký tip na místečko na obřad. Kde jste měli? Ráda se nechám inspirovat. Prosím prosím, smutně koukám =-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co Lednický park? Je tam všude krásně!
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa http://www.lednickovalticky-areal.cz/ http://www.lazne-lednice.cz/ Je tam spousta hotýlků, penzionů i míst na obřad. Přímo v zámku Lednice je drahý, ale jsou tam další místa, nebo krásný park a tam se také dělají obřady.
Odpovědět
Kamelie123. Děkuji za tip, mrknu na to. Zámek Lednice je nádherný, ale ta cena za obřad.. Ale mrknu tedy na ta místa v okolí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?