Party stany - strasna palka!!!!??

Ahoj, prosim vas kdo jste mel party stan na svatbe...chceme 8x12, ale prave jsme poslali asi tri poptavky a naprosto se nam z toho protocily panenky. Proste dvacet tisic!!!! S podlahou tricet a kazdy prd navic je dalsi tisicovka... uz premyslime ze koupit a sestavit si to by vyslo levneji...je to priserny. Jak jste to resili vy? Vzdyt to neni mozny ty ceny...za to takovy stan v obi normalne koupim a pak ho i prodam, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@myfairlady Ono ty partystany jsou opravdu dost drahá sranda. Takový ty z Obi za trojku ti při sebemenším poryvu větru odletí, všelijak se naklání, šustí.... Kvalitní party stan je od 5Ok výše. My měli půjčený party stan od místních SDH :-D Ale měli ho zrovna tu sezonu úplně fungl novej, takže byl opravdu moc pěknej. Měl samozřejmě i bočnice, ale ty jsme nepoužili - bylo dost teplo. Akorát ty svatební party stany, co používají svatební agentury a půjčovny jsou čistě bílé většinou. Ten "náš" měl zelené stojny, ale ke svatbě na louce a venku na vsi mi to nijak nerušilo :-) Nijak jsem ho zvlášť nezdobila, přišlo by mi to už přeplácaný.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás na obci se dají party stany také půjčit, zkus se poptat.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem to sháněla a zjistila, že půjčovný asi ne..tak sme našli restauraci, která sama o sobě je v párty stanu a dá se pronajmout:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych se zkusila poptat v okolí. V dnešní době má stany skoro každá obec nebo právě různé spolky (hasiči, divadelníci,...) :)
Odpovědět
Partystany, které se půjčují jsou nůžkové stany, ne ty co se klasicky kupují v OBI... tenhle stan má pořizovací cenu asi 50000,- má pevnější plachtu, snadněji se sestavuje, je pevnější, a nemušíš se bát, že ti spatně na hlavu, když zaprší. Na naší svatbě jsme měli 3 stany. 2 takové ty co se dají koupit kdekoli a jeden ten nůžkový, a kdyby sem tu akci chtěla opakovat, půjčím si všechny 3 nůžkové a kašlu na to, vymýšlet jak to sestavit sice levněji, ale mnohem méně funkčně. K těm půjčovaným ti půjčí třeba i okapničky, takže nehrozí že ti na hosty naprší... nedělám nikomu reklamu. Jen protě skutečně platíš za jistotu toho, že ti počasí nezkazí svatbu no...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
8x12 je docela mega stan, my meli dva 5x8 a zapujceni,montaz a demontaz á 5.000 Kč/ks...takže za tak velkej se mi to nezda mega sileny, i kdyz je to dost...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli půjčený stan od zahrádkářů, kteří jich mají několik na akce, které pořadají. Tak se zkup poptat v okolí a určitě něco objevíš.Ná trošku pršelo, takže stan se opravdu hodil.
Odpovědět
My je máme od skautů za 1500 na víkend ;-)
Odpovědět
No ldybych aspon neloho z hasicu znala...nebo od tech skautu ..ale takhle mi to prijde blby ...a jo chapu ze jspu treba okapicky dulezity To zad jo no. Hele zas - usetrime za misto- bude u nas ma zahrade a on pronajem zahrady by taky na tricet tisic asi vysel co...
Odpovědět
My to máme např. v penzionu, který má svůj ohromný party stan, za pronájem neplatíme vůbec nic, platíme jen jídlo a pití a když to tady tak čtu, tak to vyjde levněji než si udělat raut doma na zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídka party stanů od 2x2m, 5x10m, atd. i u nas na webu. Kalkulaci rádi připravíme dle zadání - místo, délka, obsah poptávky. Děkuji Kostolnik
Odpovědět
Nj levnejsi by to v penzionu asi bylo ale u nas chceme kvuli dwdovi hlavne A proste mame k tomu vztah a kde to tam. Lidi si za statek plati a my ho mame.... jen ty stany. Jinak na miatni inzerenty kostolnik jsem myslim taky koukala a patri k tem drazsim, tak nechapu proc inzeruji v tomhle tematu:)))
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
pártystany jsem našel zde na webu - pártystany MB, přístup super, kvalita super - se stany z OBI se to rozhodně nedá srovnávat :-) měli jsme 75 lidí, 15 stolů, 80 židlí, 15 ubrusů, dva stany 6x12 + jeden stan 4x3 (na raut) + hvězdicový stan (viz fotky ve fotoblogu) a i s dopravou cena 21.000,-
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?