Pansvi Velichov nebo Ruzovy hradek Krupka?

Profilova fotka
Nevesty poradte mi... obe mista se mi moc libi a co jsem se docetla tak na oboji jsou dobre i spatne zkusenosti, vetsinou s majiteli... poradte mi prosiiiim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel ján v novém městě na moldavě nad teplicemi;)
Odpovědět
Vždy budou dobré a špatné reference, já bych se řídila kde se vám to líbí víc, prošla bych obě místa,mluvila s majiteli a pak se rozhodla
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne hrádek na milion % ne
Odpovědět
Profilova fotka
Já se budu na 99% vdávat na Velichově..., takže za mě Velichov :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vladka1985 Velichov, až na tu příjezdovou cestu no.... V chladnějších měsících už počítat s tím, že i když přitopí, objekt přecejen pouští ze zdí spíš chlad, je to objekt, kde nikdo přes týden není a netopí se tudíž. Ale v letních měsících tam musí být naopak příjemně. My tam hráli v listopadu no a oblékli jsme co se dalo. Místo moc hezké, vlastně na samotě a v přírodě. Dual Music
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji za vase nazory :) Na hrade Krupka jsem byla a s majitelem mluvila a libilo se mi tam i pristup majitele ... Na Velichove se vdavaly dve moje kamaradky a moc se jim libilo :) jen se mi nejak pripocitavaji hoste a v Krupce je max pocet 60 lidi a to uz je misto na tancovani fakt jen tak tak ... ja se s detma kolem ty 60ky pohybuju takze stejne asi moc vybirat moct nebudu a bude to Velichov jelikoz je to jedine pekne misto kam se mi tech 70 lidi bude vejit a budu moct ubytovat hosty z francie ....
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinal pro 60-70 lidi ???
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, že tam byla svatba se 60 lidmi. My měli svatbu teď v srpnu a bylo to tam super;) vše na jednom místě, prostředí úžasné;)
Odpovědět
@nikinal - Proč Hrádek ne? Přemýšlím o Velichově, ale všichni říkají, jak je tam drahá hostina. Teď tam jsou dva noví organizátoři, p.Mrňáková už tam nepracuje, prej tam udělala hroznej bordel v rezervacích, tak snad to ti dva noví zachrání. Teď ani neví, kdo bude mít kdy svatbu tam.
Odpovědět
@nikinal - Nemáš nějaké fotky ze svatby v hotelu Ján? Nevíš orientačně ceny? Obřad venku a hostina pro 30lidí? Ať mám představu pro porovnání.
Odpovědět
Profilova fotka
@dara1_h Špatné jednání ze strany provozního, třeba o půlnici nařídil dj vypnout hudbu a prostě šlus.... Nezájem, že by se lidé ještě bavili.... Na velichově je to krásné, ale je asi fakt, zle to tam vyjde draho.... Když vydžíš budu mít své fotky z hotelu Ján,. Pro 30 lidí paráda, úplně akorát. Je to dost o tom, co si budeš přát.... My měli kolem 40, jídlo nás vyšlo na 29000 a pití na 22000. Ale je to hrozně individuální, udělají to rozpočet přesně na to co chceš. Nám hrozně jídla zbylo, ale bylo to tím, že jsme měli mít lidí původně 50. a pití,,, když dáte stopku na alko a budete platit pivo, víno, kafe a nealko tak to bude god, ale chces to zdůraznit obsluze a obeznámit hosty Číšníci super, prostředí je úplně úžasné, každý si najde své a pokud tam budete mít děti tak se vyblbnou venku.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme Hrádek :) jsem původně z Krupky, tak tam všechny znám :) velí chov připadal v úvahu dokud nám neposlali ceník :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
je pravda ze p Mrnakova uz na Velichove neni, tak treba to bude jeste lepsi....Svatbu planuju na srpen 2016 takze mam dost casu si vse zjistit a oni vse z organizovat ;) Zatim sefuju rezervaci, maji mi poslat smlouvu tak cekam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Kdyby někdo potřeboval poradit něco k svatbě na Růžovém Hrádku napište mi do soukromé zprávy :-) ale pravděpodobně už máte vybráno. Ať se svatby vydaří! P.S. Při hledání v ústeckém kraji jsme objeli - hotel Ján, panství Velichov a Hrádek v Krupce - poměr CENA/VÝKON nám vyšel nejlépe právě pro Hrádek. Hotel Ján i Velichov už byly dražší a vždy se nám tam nějaké věci nezdály. Ale i Hrádek má své limity :-)
Odpovědět
Kdyby tu byl někdo kdo už měl letos svatbu na Velichově prosím ozvěte se . děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?