Panství Dlouhá Lhota - zkušenosti se svatbou

Profilova fotka
Ahoj, preji pekne pondeli. Planujeme se snoubencem mezinarodni svatbu v Cesku v cervenci 2020. Obepsali jsme nekolik svatebnich lokalit v okoli Prahy a nejvic se nam libi Panstvi Dlouha Lhota. Mate nekdo cerstvou zkusenost? Na fotkach nebo na svatebnim blogu je vychvaluji, fotky jsou nadherny. Ale ja se s nimi snazim spojit a vyjednat termin uz dva tydny a strasne tam vazne komunikace. Poslala jsem jim prvni email dva tydny zpatky a krome jedne odpovedi me ignoruji, dnes jsem tam volala a snad se dockam odpovedi zitra. Bud jsou zaneprazdenni, nebo ma konretni mamager volno. Osobne tam nemuzu, bydlim v zahranici a budu v Cesku az v listopadu. Jsem z toho pristupu zklamana a protoze budu vse planovat ze zahranici, tak mam strach ze tahle komunikace bude pokracovat a znici mi to cely prubeh priprav na ktery se tak tesim. Prijde mi jako slusnost alespon odepsat, ale i o prvni odpoved jsem si po tydnu musela zavolat a pak jsem dostala strohy email. . Dekuju predem, pokud se nekdo muze podelit o cerstvou zkusenost. Opravdu se mi to misto libi, ale jestli maji k vice zakaznikum takovy pristup zacnu asi zase hledat :(.
Odpovědět
@veronicac Krásny deň, taktiež sa mi toto panstvo moc páči :-) Možem sa spýtat poslali vám nacenenie? či to jednaju az pri osobnej schodzke? :-) Ďakujem
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně mám zkušenost s komunikací dobrou. Svatbu jsem tam neměla, budeme tam mít relaxační víkend. Kamarádka na místě byla a přijela spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@nataliavisnovcova Naceneni uz mam a nakonec se vse vyresilo i s komunikaci takze tam budeme mit svatbu 11.7. :))
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbynazamecku Dekuju za reakci! Jedu se tam podivat za mesic, nemuzu se dockat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronicac nemáte zač !
Odpovědět
Krásný den, @veronicac mohla by jste mi poslat to naceneni nebo přibližně na kolik zde svatba vyjde prosím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj nemáte prosím cenový odhad?
Odpovědět
Naceneni mám v emailu ale nejde mi sem dát
Odpovědět
@pinkypink napísala som Vám do správy :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, take uvazujeme o Panstvi. Podivat jsme se jiz byli a byli jsme nadseni - zamecky park, pokoje skvele, stan ok (obcas ale dira mezi prkny v podlaze), co nas trosku odrazuje je restaurace. Jidlo super, ale ten servis - na kavu jsme cekali 15 minut a to tam meli cca 10 hostu i s nami, cisnici pomaly, divny, nemluvi vubec anglicky, coz je u nas na mezinarodni svatbe velky problem. Cenu nam poslali hned, ale mozna to bude tim, ze mame vybornou svatebni koordinatorku, ktera pro nas zarizuje prvni, posledni. Sama rikala, ze na svatbach je servis velmi pomaly, ze opravdu tam neni takova jazykova vybavenost a ze meli problem si tam dotlacit sve dodavatele. Budu rada kdyz nekdo sdili aktualni recenze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?