Pálava-KOSTEL MUŠOV

Ahoj mám takový malý dotaz nevíte některá zda se tady dá oddávat? To místo je kozelné !! Kontaktovala jsem matriky v okolí zatím se mi nikdo neozval :-( tak doufám ,že se mi ozvou.Máte zkušenosti se svatbou na "neobvyklých" místech? Co je k tomu vlastně vše potřeba ..Zkrátka hledám informace a za veškeré vaše info předem moc děkuji.
Odpovědět
Ja myslim, ze je hlavne dulezite dohodnout se s matrikou a s vlastnikem kostela, matrika ti tam musi povolit svatbu no a vlastnik je jasny :-) my mame svatbu na zamku, ale take byl zaklad vyresit vse s matrikou.
Odpovědět
Ahoj, místo je to sice nádherné, ale myslím, že kostel je v dezolátním stavu, i v jeho okolí to asi vypadá všelijak. Navíc se tam dá dostat jen lodí, což by asi bylo komplikované (podle toho, jak velkou máš svatbu :-) ). Ani si nejsem jistá, jestli se tam oficiálně smí... Každopádně držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
Tuto diskuzi budu rád sledovat... zatím jen vycházím z veřejných zdrojů. Ivaň - Nepřístupnému ostrůvku s kostelem svatého Linharta uprostřed novomlýnské nádrže svítá naděje na záchranu. Obce Ivaň a Pasohlávky požádaly o evropskou dotaci, aby kostel zpřístupnily návštěvníkům. Památka, která jako jediná stavba přežila zánik obce Mušov, je už desítku let v dezolátním stavu. Kostel je vidět z břehu jen díky klientům kyjovské komunity Krok, kteří se starají o jeho okolí.
Odpovědět
Jak píše @atka1 Kostel je vyrabovaný a ve špatném stavu. A myslím si, že se tam ani nemůže. Suchou nohou se tam dalo dostat jen v některá období, kdy bylo hodně sucho.
Odpovědět
@atka1 No my máme svatbu pouze ve 4 my + svědci(takže doprava lodí by snad problém nebyl) ...kostel dle fotek na netu je opravdu v dost zuboženém stavu o to víc nás to láka no uvidíme..
Odpovědět
@tavina Tak pokud vám to nevadí a naopak vás to láká, proč ne. Tak přeju, ať se vám to podaří zařídit, nebo najít něco podobného, určitě to bude super! :-) My budeme mít svatbu vlastně kousíček od Mušova, na jedné zahradě (aspoň doufám, že to vyjde) a tam budeme mít podmínky taky takové dost přírodní a nenačančané, ale doufáme, že to bude i tak moc fajn... (a možná právě proto)...
Odpovědět
Dobrý den, kostel je nepřístupný, uvnitř vyrabovaný a celý pokálený od holubů. Tahle fotografie je hodně hezká, ale skutečnost je úplně jiná, ani přístup tam není jen tráva, spíše bažina.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono se tam občas dá přejít, když je níž hladina, čehož využívají umělci se spreji. Obřad by tam zorganizovat šel, pokud si zaplatíte převozníka :) Bez legrace, byla by to krása.. ale asi nerealizovatelná. Co třeba Vinařství u kapličky? To je celkem kousek a na louce pod kapličkou jsou obřady krásné.
Odpovědět
Dobrý den, Tak mám bohužel špatné zprávy :-( Psali mi z obecního úřdu Pasohlávky a kostel (vlastně celý ostrůvek) je uzavřen a je tam zákaz takže se tam nedostaneme.A povolení nedávají.Škoda takové krásné místo a nechává se to chátrat :-|
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti vím, že na Pálavě je nespočet jiných míst, kde svatební obřad vynikne a bude ten nej! Kdybychom to neměli 150 km, hned bychom se tam s přítelem vzali. Kdekoliv. Takže nezoufejte, určitě najdete jiné kouzelné místo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?