Ostrava - obřad, ubytování, raut cca 80 osob

Ahojte, potřebovala bych trochu aktuální rady. Plánujeme na příští rok svatbu pro cca 80 lidí, dost lidí není z Ostravy, takže to potřebujeme i s ubytováním. Tím, že je hodně lidí z daleka, plánujeme obřad až více odpoledne a tím pádem pak už spíš jen raut, spíš taková afterparty. Vůbec ale netuším, kde by bylo vhodné místo, vím o hotelu Resort a penzionu Setina, ale chtěla bych mít ještě více možností. Také bych byla radši kdyby se tam pak daly dělat fotky píš v přírodě (tím můžu vyloučit Imperial) Poraďte něco blízko Ostravy, kam se vejdeme a nebudeme litovat. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mlýn u Vodníka Slámy je super, ale asi už budou mít na příští rok plno.
Odpovědět
@andelka jo u vodníka slámy je to hezký, ale na přespání mají něco kolem 30 míst, to bohužel nestačí :(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus Hotel Grunt 135, je to na Těrlicku, ale nevím, kolik míst mají na přespání :-)
Odpovědět
My řešíme stejný problém. Obřad bude v kostele ve Starém Bohumíně a hostina bude za řekou po polské straně v zámečku v Chalupkách. Ubytování bude v zámečku a v hotelu Pod Zeleným dubem, který je cca 200 metrů už zase na české straně :-) Nabízí na ubytování i hezké ceny cca 350Kč za osobu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít 70 lidí v Kolibě v Komorní Lhotce, je to od Ostravy sice 40 km, ale krásná příroda, výhled na hory a ubytování nevím jestli pro 80 ale pro 50 osob určitě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky doporučuji hotel Zámek Chalupki, měli jsme tam svatbu před třemi měsíci a naprostá spokojenost, krásné zámecké prostředí a příjemné ceny jak za ubytování, tak za všechny ostatní služby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, navrhuji zámek Šilheřovice, ubytování nabízí jak ve svém apartmá, tak v hotelu Golf, který má kapacitu 42 osob. Popřípadě se dá pak také ubytovat v Penzionu Stará pekárna, který je velmi blízko areálu :-) A fotky jsou v tomto objektu opravdu nádherné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Ve Třebovickém mlýně to nemá chybu. Mrkněte na to. Dostatečně velké, v blízkosti pěkný park, skvělá obsluha i jídlo. Pokojů dostatek :-). No když nás vyberete na služby DJ a svatebního fotografa, tak to bude skvělé :-).
Odpovědět
Tak nakonec ubytovávat se bude jen 40 lidí a bude to v Třebovickém Mlýně, obřad bude v Klimkovickém kostelíku nejsvatější Trojice :) Díky všem za rady:)
Odpovědět
Taky jsem na ně koukala, ale nebylo by pro nás dost místa ani na hostinu ani na ubytování. :-)
Odpovědět
Caute, potřebuju znovu radu.. v třebovickém mlýně jsem měla zrezervovaný termín.. měli jsme měsíc na to, se rozhodnout a zaplatit zalohu.. kdyz jsme za tri tydny prisli s tim ze se domluvime a zaplatime zalohu, pani vedouci jiz nas termin dala nekomu jinemu!!!!!!!! Takze jsme zas na zacatku a hledame...Zmensili jsme to na 60 hostu.. a hledame misto na obed a raut nejlepe i kde je ubytovani.. Pokud by to bylo v Ove, staci ubytovat cca 30 lidi.. pokud mimo.. musime tech 60 .. nevite o necem?
Odpovědět
Profilova fotka
My mame jiz rezervaci ve Trebovickem Mlyne :)
Odpovědět
Článek se načítá
V trebovickem mlyne jsem taky mela rezervaci... a kdyz jsem se byla domlouvat na detailech tak jsem zjistila, ze pani vedouci nas termin obsadila uz nekym jinym...
Odpovědět
A holky někdo zkušenost s penzionem U Rašků, prosím? Přemýšlíme, že změníme místo... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@thesimpsonsgirl :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel KAM v Malenovicich. Jsou tam krasne roubenky, kde se da ubytovat. Ale sal bude asi malý. Vím ze tam nekdo mel party stan, kde byla hostina a pak ty roubenky na ubytko. Je to fakt krasny areal
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?