Hotel Terasa nebo Jaškovská krčma - zkušenosti

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s Hotelem Terasa, nebo Jaškovskou krčmou? :-) Nebo máte jiný tip na místo vhodné k obřadu i hostině? - chtěli bychom obojí na jednom místě :-) Předem díky za pomoc a nápady :-)
Odpovědět
1
2
ahojky, zkus se podívat ke mně do fotoblogu. Mám tam fotky Hotelu Fridrich na Těrlicku...svatbu máme v září, tak pak mohu poreferovat :)
Odpovědět
Super, ten jsem taky zvažovala, tak určitě mrknu :-) Nevíš kolik chtějí za venkovní obřad?
Odpovědět
tak to nevím, my máme obřad v té zimní zahradě prosklené za 5.000,-...ale asi to bude stejné
Odpovědět
Profilova fotka
Malenovice hotel Kam, obřad může být venku v kamenném amfiteátru (posílám foto), v případě špatného počasí i v salonku uvnitř (to bych možná mohla taky nějakou fotku najít, jen nejsou moje, ale od přátel na fb, tak to chvilku potrvá než to najdu). Hostiny tam také, vedoucí jsou milí a příjemní. Celé je to tak trochu mimo turistické oblasti, takže tam netrajdají cizí lidi. Potom bych doporučila určitě U vodníka slámy v Háji ve Slezsku. Ten je opravdu mimořádný - krásný altánek pro obřad, romantické koutky pro focení a na restauraci také slyším samou chválu. Použávají prý jen čerstvé suroviny. Nevýhoda je, že soboty mají obsazené asi na 2 roky dopředu. Za 14 dní budu fotit svatbu právě u Vodníka slámy a ti si to rezervovali v září 2014, protože měli soboty plné, rezervovali čtvrtek. Tak eventuelně by to mohla být varianta, mít to v jiný než běžný svatební den. Pak samozřejmě Třebovický mlýn, tak mívají obřady také (pod krytou střechou nebo venku) Další místa, co mě napadají je Sanatoria Klimkovice (obřady bývají venku), v restauraci u Feldů, tam také vaří moc dobře a hned vedle asi 2 min cesty pěšky je krásný katolický kostel, případně 10 min cesty pěšky je odsvěcený kostel, takový menší, také se na svatby používá :-).
Odpovědět
Super návrhy :-) U vodníka by se mi to hned líbilo, ale chtěli bychom září příští rok, nejlépe v sobotu..Malenky máme už trochu z ruky, ale na zbytek se zajedeme asi podívat.. :-)
Odpovědět
Ahojky my budeme mít svatbu příští rok v září a budeme to mít v Rychvaldě, restaurace Silma, tam taktéž bude obřad v altánku, ale zvažuji, že by to bylo mimo altánek, protože z fotek co jsem viděla, tak ženich s nevěstou tam jsou dost skrytí. ;-) :-)
Odpovědět
My měli hostinu v Hotelu Terasa, obřad jsme měli v kostele. Za nás můžu doporučit, nic nebylo problém, na všem se dalo domluvit, jídlo dobré, ubytování moc hezké, super prostředí, dobře dostupné. Pokud máš konkrétní dotazy, klidně se ptej ;-)
Odpovědět
@bonifac13 Včera jsme tam zrovna byli na schůzce a opravdu spokojenost, vypadá to na horkého favorita :-) Dnes máme v plánu objet ještě další místa, tak uvidíme jak to dopadne.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Jaškovské krčmě jsem se byli podívat minulý týden, také plánujeme svatbu na příští rok. Paní provozní byla příjemná, všechno nám vysvětlila, ale nakonec musíme vybrat nějaké jiné místo. Líbila se mi prosklená terasa co mají u vody :-) , ale ta by byla pro cca 40 lidí už asi těsná a navíc mi vadilo, že uzavřou jen to místo které si pronajmete a jinak tam budou normálně chodit i jiné hosté :-|
Odpovědět
@esterushka My jsme zvolili Zamecek Petrovice. Je moznost obradu, hostiny, ubytovani na jednom miste.
Odpovědět
Tak na Jaškovské i v Petrovicích jsme se byli také podívat :-D v té Jaškovské mám právě taky strach, že bychom se mačkali - bude nás min. 50.. teď je ve hře ještě Maják v Soběšovicích - tam je skvělé, že by nám ho celý uzavřeli.. :-) No nevím, je to těžké vybrat, všude samozřejmě jsou nějaké plusy i mínusy :-D
Odpovědět
Hostinec u Svatého Jána - Horní Bludovice. Nádherné prostředí s výhledem na hory, profesionální přístup, skvělé jídlo. Můžu jen doporučit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Nevíte, jak je to s Hotelem Maják v Soběšovicích? Jak je to tam cenově ?
Odpovědět
@pomelanc Cenově super, za pronájem restaurace nechce nic, za obřad 5000Kč... :-)
Odpovědět
Ahoj holky, někdy v těchto dnech otvírají mooc krásné místo je to kousek od Fridricha a Jaškovské Krčmy. Manželé Farní tam kompletně zrekonstruovali hotýlek a nádhernou stodolu. Bude to perfektní místo... Škoda, že už jsme měli vše zařízené. Kdyby chtěl někdo více info - pisnu..
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně chválím Jáškovskou, jako fotografka tam často fotím a i sama zde budu mít 16.4.2016 svatbu. Vynikající komunikace, kuchyně, prostředí. A budeme mít 55lidí.
Odpovědět
Rodný dům J.G.Mendela - http://www.mendel-rodnydum.vrazne.cz/. Možnost obřadu i hostiny. Hostinu si zajišťuješ přes vlastní catering. Možnost levného ubytování. :). Koukni do mého svatebního alba :) (Obřad jsme ale měli jinde.)
Odpovědět
Holky, tak nakonec to vyhrál ten Maják..:-) prostředí a místo krásné, výborně tam vaří a uzavřou nám to celé.. :-) ještě jednou díky moc za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barapospa muzu poprosit o vice info? Diky!
Odpovědět
Profilova fotka
@barapospa taky budu ráda za info :)
Odpovědět
@barapospa Taky prosím o info :)
Odpovědět
@momentum Ahoj, vite, kde je Hradiště za Těrlickem?? ulice je Rodinná 135/7, Těrlicko. Na Mapách se Vám vyobrazí ten hotýlek v rekonstrukci. Stojí za to se tam zajet podívat. Ta stodola je celá proskle jsou tam nádherné detaily, trámy a kované zábradlí. V podzemí hotýlku je i whirlpool a sauny. Každý pokoj je oziginální a moc krásný. Jsou tam použity moderní materiály a vše nové. Velmi doporučuji...
Odpovědět
@za_bu_ska Ahoj, vite, kde je Hradiště za Těrlickem?? ulice je Rodinná 135/7, Těrlicko. Na Mapách se Vám vyobrazí ten hotýlek v rekonstrukci. Stojí za to se tam zajet podívat. Ta stodola je celá proskle jsou tam nádherné detaily, trámy a kované zábradlí. V podzemí hotýlku je i whirlpool a sauny. Každý pokoj je oziginální a moc krásný. Jsou tam použity moderní materiály a vše nové. Velmi doporučuji...
Odpovědět
Profilova fotka
@barapospa a je nějaký kontakt na majitele? Hradiště máme kousek a asi musíme najít nové ísto tak rozhazuji sítě
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem to našla Hotel Grunt otevírá letos v září :) Sál až pro 100 lidí a vypadá skvěle.
Odpovědět
ano přesně ono mám i fotky pokojů :-) je to tam fakt krása :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@barapospa Můžu taky poprosit o info?
Odpovědět
@yamsick Dobrý den - je to zde: http://www.hotelgrunt.com/cz/
Odpovědět
Ahoj,chtela bych poprosit o radu pro misto na svatbu,bude nas 70.Navstivili jsme hotel Fridrich,t by se i dalo,ale nektere ceny se mi zdaji prehnane,nemate zkusenosti?Nemela jste tam nektera svatbu pro tolik lidi?Kolik vas to zhruba vyslo?V Jaskovske krcme jsme taky byli,ale tolik ny se nas tam neveslo.Pak jsme byli na zamku v Chalupkach,ale tam zase neni terasa.Prosiiim poradte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka020 Za mě Dělnický dům v takovém počtu, skvělé ceny i komunikace, máme stejný počet lidí a budememít svatbu tam. Mají velikánský sál. Fridrich já moc nedoporučuji. :) Krčma je malá, pak ještě Hostinec u svatého Jána a Maják v Soběšovicích (jsou tam dva jeden menší a jeden větší- takže pro vás ten větší,a le u toho se mi moc nelíbil vzhled, když jsem tam byla na svatbě známého). Pak je ještě nově hotel Grunt v Těrlicku Hradišti, ale ceny jsou taky trošku vyšší, ale je zcela nový a hodně pěkný. :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?