Olomouc a okolí - poradíte konkrétní místo pro oslavu?

Dobrý den/ahoj, sice jsem muž, ale u nás svatbu řeším já :-) Chtěli jsme mít svatbu ve Sluňákově i s ubytováním, ale bohužel mění podmínky a oni ani neví, jestli nebudou na jaře probíhat stavební práce. Původně měli v ceníku (asi před měsícem), že se dá sál a pokoje (44 míst, dvojpatrové postele a přistýlky) pronajmout za 11 tisíc, ale nyní sem se dozvěděl, že jen za sál budou chtít pro rok 2013 asi 8000 (možná víc) a za jednotlivé lidi 400 nebo 280 kč za noc (asi). Už máme domluvený a zaplacený termín 20.4.2013 na matrice a místo oslavy nám takto nevyšlo... Jde o finance - chtěl bych nabídnout lidem ubytování (skromné a levné - jen na přespání...), ale dávat za to 30 tisíc nehodlám. Prosím proto o typ na místo poblíž olomouce ( tak max 30 min dojezd autem) kde se dá a) udělat oslava pro cca 40-50 lidí b) udělat oslava a zajistit levné ubytování. budu vděčný za konkrétní tipy, rozpočet na oslavu bych chtěl dostat pod 40 tisíc za jídlo, pití a pronájem (ideálně i s možností přespat) děkuji a přeji pěkný den.
Odpovědět
Autodemont v Horce a přespání na nedaleké lovecké chatě v lese anebo na Křepelce????
Odpovědět
Profilova fotka
@uray Hotel a restaurace Hrubá Voda (hodně nevěst to bude mít v albu, je to dost oblíbené místo), restaurace a penzion Fojtství na Svatém Kopečku (pár fotek z interiéru mám v albu, na stránkách toho moc nemají), restaurace a penzion Garnet na Lazecké ul., tak to ale osobně neznám, takže nevím, jaká je kapacita, atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Tak nakonec se cena zvedla na 9000 za pronájem sálu, přespání asi řešit nebudeme. Jiné vhodné místo jsme bohužel nenašli. Šaty od Madory podražili téměř všechny o cca 2000,-kč a rozpočet svatby nejde nafukovat. Díky za tipy a reakce!!!
Odpovědět
@uray pokud chceš jenom prostou zkus kulturní dům v Bohuňovicích, je to asi 10 minut od Olomouce směrem na Šternberk, je opravený s vlastní vybavenou kuchyní a zahradou. Nebyla jsem tam,ale na fotkách to vypadá dost dobře. Ubytko se dá řešit přímo v B. ceny kolem 160 Kč/osobu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?