Okolí Brna pro 50-70 lidí

Krásný den, hledáme nějaké příjemné místo na svatbu v okolí Brna pro max. 70 lidí. A co od místa očekáváme? - obřad v místě konání, ideálně venku - posezení uvnitř, ale i venku (svatba bude v září 2018) - nechceme nic načančaného, svatbu bychom měli rádi v "přírodním stylu" (žádný satén, organzy... podle toho vybíráme prostory) - rozumný dojezd do Brna; pro půlku rodiny, svědky a pro nás ubytování přímo na místě - zajištění občerstvení na místě (dort, koláčky atp. si můžeme zajistit sami) - hlavně milý a ochotný personál, který nám náš den D zpříjemní :) Za každý tip budu moc vděčná! :) Děkuji :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, my se bereme v hotelu Maroli (Mikulov) a svatbu zajistuje pani Marcincakova. V pripade zajmu zajisti vse krom prstynku a obleceni novomanzelu. Je s ni uzasne jednani, prace ji bavi a kazdemu se velmi venuje. Ovsem Mikulov je spise hodka od Brna... Ale zajedte si tam a uvidite, zda by se vam to libilo nebo ne. Potom ve stejne vzdalenosti se nam moc libila Pohoda Naramec - misto snad jeste krasnejsi, na svatbu jak delane! Vice prirodni, ale pristup ze strany provozovatelu mi moc nesedl. Mela jsem pocit, ze na cele akci je nejdulezitejsi zisk z ni, nikoli to, udelat tento den jedinecnym pro zucastnene. Ale treba budete mit vetsi uspech. A potom kde jsme nebyli, ale je celkem zname - Sypka (Blansko) a statek Samsara. Hodne stesti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporučuji paní Marcinčákovou. I jako nevěsta, i jako svatební fotografka (a všechny svatby, které dělala, byly naprosto dokonalé, vyladěné do posledního detailu a všichni novomanželé i svatebčané bývají spokojeni). :) Dá se s ní dohodnout na čemkoliv. A svatbu nemusíte mít na hotelu Maroli, ale na louce za hotelem, případně na zámku nebo „kdekoliv“ jinde. Doporučuji si s ní domluvit schůzku a řekla by Vám, jaké jsou možnosti při Vašich požadavcích. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja na ni take dostala doporuceni od naseho fotografa :-N
Odpovědět
@lizarde @hana_garcicova_fotografka Hotel Maroli byla naše první volba, tak se tam tedy nejspíš zajedeme podívat :) Jak to tam vychází cenově, jestli se můžu zeptat? Na Sýpku a ten statek mrknu. Ještě jsme přemýšleli o Maximusu v Brně, ale zase nevím, zda to chceme dělat přímo v Brně.
Odpovědět
My budeme mít letos v září svatbu U zlaté rybky v Tučapech :) bude tam i obřad na jejich loučce. Pan provozní nám řekl, že se tam vejde až 80 lidí, prostory jsou moc hezké, zatím jednání s provozním bez problémů, bohužel víc zkušeností můžu napsat až v září po svatbě :) Tučapy jsou cca 25 km od Brna směr Vyškov, výzdobu vám nachystají buď oni za poplatek nebo lze den dopředu (pokud nemají jinou akci) si udělat výzdobu svépomocí (mluvím jak o výzdobě prostor, tak obřadní loučky). Je to penzion, tímpádem lze ubytovat i některé hosty, svatebčani mají pokoj zdarma ;) My máme domluvený oběd i večerní raut, pan provozní nám řekl, at si sami vymyslíme, co chceme a kolik čeho chceme a poté jsme s ním konzultovali přesná množství atd. ;) zatím jsme spokojení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás :) Určitě můžu vřele doporučit restauraci Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Brna (směr Hustopeče)..splňuje veškeré Vaše požadavky! Prim hraje hlavně profesionální, ale přitom velice milý personál a pan provozní, který je ochotný vyjít maximálně vstříc..Krásné prostory, romantická venkovní zahrádka, výborné jídlo, nádherné prostředí a okolí moravských vinic..možnost konání obřadu přímo v Barrio Gotico.. na všem se dá domluvit! Mrkněte na FB stránky "Barrio Gotico Cafe" nebo na jejich web.
Odpovědět
@petussska díky moc, vypadá to dobře! :) @barrioweddings Na to jsem už koukala včera a líbí se mi to :) Akorát asi špatně koukám, nemůžu to najít, ale dá se tam přespat?
Odpovědět
Profilova fotka
@gecice Dá, bez problému - ihned naproti BGC je Hotel Kurdějov (komplex tří hotelových domů) :)
Odpovědět
@barrioweddings Tak super, moc děkuju :) A vy tam svatby pomáháte organizovat? Klidně se můžeme dál bavit ve zprávách :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gecice V Maximusu jsme se take byli podivat :-) Tak to vam rovnou povim, ze se s prirodou muzete rozloucit, pokud tam. Misto obradu krasa, ale nelze mit venku hostinu. Respektive nelze tam mit servirovany obed, pouze raut (nevim proc, asi se jim to takovou dalku, par metru, nechce nosit). A kdyz ozelite obed a date raut, stejne se po 22h musite presunout dovnitr kvuli ruseni nocniho klidu. A za nas teda vnitrni prostory pekne, ale ne na svatbu. Je to klasicka zasedacka. Pokud na svatbu, tak teda nalit hooodne penez do vyzdoby. My to zavrhli kvuli te meetingovce, ta se nam vubec nelibila. Jinak cenove tezko rict, asi sejde na miste a co vsechno chcete... Pani Marcincakova ma nekolik mist, kde dela svatby a pak jak bylo jiz psano, je schopna zajistit catering v podstate kdekoli. My to mame vcetne vseho - party stan, vyzdoba, jidlo, piti od 11h az do konce, kvetiny, vysluzky, .... Vychazi to cca 2000 na osobu. Ale jiste by se jeste dalo dost usetrit.
Odpovědět
Profilova fotka
@gecice Paní Marcinčáková říkala, že obvykle výdaje (i foto atd.) vydělené počtem hostů vychází na cca 1000 Kč. Záleží, co ale budete mít na rautu, kolik bude hostů, jestli budete chtít ubytování... Rozhodně levnější než Maxim. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gecice Zdravím Vás :) Ano, naše agentura organizuje svatby přímo v Barrio Gotico Cafe a Kurdějově, ale vše je na domluvě ..našich služeb využít můžete a nemusíte. Pokud budete mít jakékoliv dotazy klidně mi napište do zprávy, jak jste zmínila, budu se těšit :)
Odpovědět
Článek se načítá
@lizarde @hana_garcicova_fotografka oběma moc děkuju! :) @barrioweddings To je super :) Pokud bychom se rozhodli pro BGC, určitě bych se ozvala. Za každou pomoc budu ráda :)
Odpovědět
@petussska Ahoj, jak se to tam prosím tě s prostorem? je tam nějaký jeden velký prostor nebo víc menších? A jak je to tam s jídlem a pitím, nevíš? Děkuju :) Sháním na svatbu v říjnu pro cca 50 lidí.
Odpovědět
@mili93 Je tam jeden velký prostor, přičemž je oddělený od jednoho menšího prostoru, kde se bude tancovat jen pultem s akváriem, takže spíš jen pomyslně odděleno...co se týče jídla, tak nám zařídí normálně oběd, kterej jsme si vymysleli a večer raut (oni vám dají nástřel a možnosti, vy si je nějak doplníte nebo uděláte podle svého a prokonzultujete s nima - pán má evidentně odhad, takže nám třeba řekl, že s masem na rautu jsme to přehnali a máme toho hrozně moc), co se týče pití, tak 5 litrů slivovice si můžeme donést, další jsou za kolkovné, víno si můžeme taky donést vlastní za špuntovné, jinak budeme mít nápojový bar, kde bude ve džbánech voda, džusy, cola nebo se může i točit zulu limonáda, i tvrdý alkohol je na domluvě, jestli budou nalívat jednotlivé panáky na baru a nebo nám za poplatek budou postupně dávat do malé lednice celé lahve a my si budeme nalívat sami ;) tohle ještě nemáme úplně pořešeno...
Odpovědět
@gecice byli jsme moc spokojení: http://www.hotelmyslivna.cz/svatby-brno/ - klidně koukni do mého svatebního alba, jakékoli otázky ráda zodpovím
Odpovědět
@gecice Ahoj, my se budeme brát ve svatební stodole v meruňkovém sadu v dolních kounicích, také obřad venku pod stromem (kdyby pršelo ve stodole), hostina a zábava ve stodole. Je to nové, ale nevím jestli jde dohledat na internetu...
Odpovědět
@macekma To zní skvěle! Máš nějaké fotky nebo nějaký kontakt? Klidně mi napiš přímo do zprávy :)
Odpovědět
@carolyncassady Přímo Brno nejspíš nechceme, ale díky moc, určitě se na to podívám :)
Odpovědět
@gecice ahoj obrázek jsem našla, kontakt je Jakub KEssler, na googlu jsem našla jednu fotku, tak přikládám, je to ale jen jeden pohled zevnitř... Zvenku to vypadá nic moc, jen cihlová stodola, ale byli jsme tam, když to zrovna dostavěl, takže ten terén nebyl moc upravený, tak věřím, že další rok to bude vypadat líp a když se to potom nazdobí :)
Odpovědět
@macekma No tak to je pecka! Poslala bys mi do zprávy, prosím, kontakt? Admin ho zřejmě odstranil :) Děkuju! :)
Odpovědět
kdyby nekoho zajimalo :) tady je odkaz na svatebni video ze stodoly v merunkovem sadu: https://www.youtube.com/watch?v=VjnXR... stodola je teda videt az asi od 2min :)
Odpovědět
@pinkapple uáá, to je ono? :) Miluju Primetime a tohle video je boží! :) Krásný místo :)
Odpovědět
jojo je to ono :) misto je moc krasny, my tam budeme mit taky svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ta stodola je úžasná, díka za tip. Kdybyste sháněli květinovou výzdobu, mrkněte na naše webovky. K tomu místu naprosto báječné.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak krásné místo je i boskoivcký zámek a nebo hotel Lasákův mlýn Boskovice - jdou i obřady venku.
Odpovědět
Ta stodola je úžasná, můžu taky poprosit o kontakt. dík :-)
Odpovědět
prosím taky o kontakt:) snažím se to dohledat a netu jaksi ne-e
Odpovědět
@kytice_s_pribehem Moc děkuju, mrknu na to! :)
Odpovědět
Muzu taky poprosit o kontakt na tu stodolu prosim pekne :) Diky!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?