Octárna Kroměříž

Ahojte, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo měli svatbu v Kroměříži na Octárně?? Spoustu lidí sem píše, že se ji tam chystají mít, ale žádné zkušenosti už jsem nenašla :-( Budu ráda za každý příspěvek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, moje budoucí švagrová ji tam před osmi lety měla a bylo to moc krásné, jídlo dobré, obsluha milá, klid a soukromí.
Odpovědět
@archangeloss osobni zkusenost nemam, ale kdyz jsme hledali misto tak ceny na octarne nas absolutne odradily....plati se tam uplne za vse.... nakonec jsme to meli v Prerove na Hotu Fit a spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj archangeloss, jak jsi dopadla na té Octárně prosím? Taky bych tam chtěla mít svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Octárna je trochu jiná liga. Je tam dráž, ale služby a celkový komfort tomu odpovídá. Hotel Fit v Přerově je oproti tomu bez urážky ubytovna. Srovnáváte dvě naprosto rozdílná zařízení, která se ve výsledku srovnat nedají. Octárna je pro úplně jinou klientelu.
Odpovědět
Profilova fotka
To Jsem potrebovala vedet. Dekuji za info :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Svatbu tam měla známá, bylo to v létě ..bylo to tam hodně drahé a když pak byla na toaletě a viděla že tam obsluha z umvydala nalevá vodu do džbánků, co byli na stole ..a platilo se za každý, ta byla řádně znechucená...
Odpovědět
Svatba na Octárně byla skvělá. Měli jsme obřad v kapli a byla to fakt nádhera :) Je tam moc krásné prostředí, jídlo bylo super a obsluha byla taky moc milá. Navíc svatební apartmán, který je (snad jako jediná věc) zadarmo, byl luxusní, skoro se nám ani nechtělo odjet :D Jediné mínus bylo, že nedělají výzdobu salonku, takže si to tam musíte nazdobit sami nebo si někoho zaplatit. Co se týče peněz, tak jsme nakonec byli mile překvapeni, hostina nás nakonec nevyšla tak draho jak jsme očekávali, vzhledem k tomu, kolik se toho vypilo :D Ale je pravda, že se tam musí za všechno platit, za obřad, za salónek, za zahrádku, prostě za vše zvlášť, ale nelitujeme, že jsme tam měli svatbu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?