Obřad venku, máte radu a zkušenost?

Ahoj holky, máte prosím radu a zkušenost s obřadem venku. Co si přichystat pro případ horšího počasí? Schovat všechny nebo jen novomanžele a co židle, a co hudba? Dá se to? Ráda bych, ale zatím se toho bojím a nemám moc představu. :-o :-) Díky zatím
Odpovědět
@dagik Obřad budeme mit venku,pro případ deště bude v zaloze zahradni stan pro nas a matrikarku,pro ostatni mozna destniky,podle předpovědi. Židle popůjčujeme,dovezeme,pouze pro rodice a babicky. Hudba bude živá :) kytarista a bude určitě krásné počasí ;)
Odpovědět
Některé nevěsty si ke svatebnímu altánu zamlouvají pro rezervu párty stan 5x12m . Zatím se hodil poze jednou. Židle stačí setřit. Na jedné svatbě nechtěla harfistka zahrát , protože se hodně mračilo. Ale nakonec ani nekáplo. Ukazovala nám jedna nevěsta fotky z venkovního obřadu, pěkně jim pršelo, ale fotky a vzpomínky měli nádherné. Počasí nenaplánujete, hlavně že máte toho pravého.
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik Dobrý den,mohu nabídnout naše párty stany, židle, stoly, atd. + ostatní příslušenství proti dešti nebo hodně sluníčka.Kostolnik
Odpovědět
hm, jasné zahradní stan raději, to myslíš takový ten býlí nebo tak? já právě stále nevím jestli jít do toho jestli to nenlí zbytečná starost třeba oproti radnici ale stále mě láká ta vyhlídka projít si tou brankou, obloukem nazdobeným :) a možnost té okolní přírody jako trávník strom a prostě to prostředí přírody a prostoru okolo x-) :-o ;-)
Odpovědět
kjld - děkuji za nabídku
Odpovědět
Profilova fotka
tohle téma už tu je, takže se můžeš zapojit do diskuze v něm http://www.beremese.cz/diskuse/obrad/...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?