Obřad ve Zvonici na Soláni a hostina na Čartáku. Byly jste spokojeny?

Profilova fotka
Ahoj holky.Neměl někdo obřad ve Zvonici (informační centrum) na Soláni? A neměla jste některá hostinu na horském hotelu Čarták?Můj bratr tam plánuje svatbu a protože budu jeho svědkyně, pojala jsem to zodpovědně a chtěla bych se na svatbu co nejvíc připravit :-) Zajímalo by mne,jak jste byly spokojeny.Díky.
Odpovědět
já ti nepomůžu s radou, jen taky zvažuji tuto variantu, nebo s hotelem Koh i nor, bývalý Biocel ten je kousek.
Odpovědět
Ahoj, kamaradka mela svatbu na Solani ( Koh-i-nor), obrad venku + ubytovani pro hosty na hotelu, a byla moc spokojena. Ja jsem na Cartaku byla akorat v restauraci po vyletu, tak bohuzel nevim jak to tam chodi.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky děvčata.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak taky planujeme, ze bychom meli svatbu prave na Solani. Tak jsem se chtela zeptat, zda nektera z Vas tam ma uz na pevno rezervovany termin. Pristi vikend mame schuzku ohledne podrobnosti, tak jsem chtela vedet, zda treba nektera z Vas neodhalila nejaka uskali. Budu moc rada i za jakoukoliv radu pro obrad ve Zvonici.
Odpovědět
Profilova fotka
hmm, ja taky uvazuju nad Karlovicemi...muzu se Darysku zeptat, kolik uctujou a pro kolik lidi to mate? my chceme tak 70 lidi, takze nevim, jestli bychom se tam vlezli ;-] diky za jakekoliv info! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Čartáku je možnost udělat hostinu pro max. 70 lidí.Většinou bývá pro 50,ale mohou to rozšířit na 70.Bratr tam bude mít těch 70.Když se byli s přítelkyní domlouvat, tak byli moc nadšeni přístupem paní majitelky(nebo vedoucí,přesně nevím).Už tam měla přichystanou výzdobu stulů na hostinu,musela mít fofry, ale velmi ochotně jim vše ukázala.Termín mají 28.května 2011.Jinak obřad už mají zamluvený v té zvonici. Ještě ale musí zajet do Karolinky na úřad. Když bude krásně,obřady také dělají venku a to buď na terase nebo u dřevěných soch.Kdo jste tam byli,znáte.Ale teda určitě se nebavili,nebo o tom nevím,kde by se fotili,kdyby pršelo.Takže díky za postřeh a já jim to hned nadhodím.
Odpovědět
U nektereho fotografa na facebooku jsem videla fotky ze Solane, nekde to mam ulozene. Az to najdu, poslu odkaz :)
Odpovědět
Čauky u Biocelu, teď je to tam zase přejmenované akorát vím,že hostinu ti uspořádají jedině když se tam i ubytuješ a to my jsme nechtěli neb by to bylo příliš nákladné, jinak moc krásné místo na svatbu i s obřadem ve Zvonici, to nám ale také až tak nevyhovovalo neb to je úřední sňatek a my bychom byli rádi oddáni farářem. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj,my plánujeme svatbu na Soláni,dnes jsme měli schůzku s vedoucí a jsme velice spokojeni. Krásný přístup.rady,příjemné prostředí a schopná domluva. Ještě promýšlím obřad,ale ta zvonice se nám moc nezamlouvá.. chtěli by jsme to mít venku jenže jak naplánovat na 100% počasí :-/.. takže je ještě ve hře varianta , že se necháme oddat v Rožnově na radnici a na hostinu pojedeme na Soláň. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, uvazujeme o svatbe na solani, obrad na zvonici a hostinu na cartaku, muzete mi nejaka napsat nejake podrobnosti? hlavne kolik to stalo a jestli na cartaku udelaji hostinu aniz bysme tam pak spali? a vleze se do te zvonice 50 lidi? :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ahoj, nějaké nové zkušenosti se svatbou v hotelu Čarták? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?