Obřad v Ústí nad Labem a jeho okolí, poraďte místo

Můžete mi prosím poradit místo pro obřad v Ústí nad Labem a jeho okolí, víme, že určitě nechceme zámek Velké Březno ani Trmice... Přemýšleli jsme o hradě Střekov a o Tiských skalách, co si o tom myslíte? Moc děkuji za rady a tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na Střekově jsem na svatbě nikdy nebyla, ale v Tisé jo :-) Kamarádi loni chtěli přímo v Tiských skalách, ale byl docela problém v komunikaci se správou, navíc tam několikrát byli v sobotu a při hezkém počasí plno turistů. Krásné místo je ale Hotel Ostrov, který je od skal jen kousek. Nakonec měli tam, letos se na stejném místě vdávala a hostinu měla manželova sestřenice, a obě svatby tam byly moc hezké :-)
Odpovědět
Ahoj, jsme na tom stejně. Taky nechci ani jeden ze těchto zámků a uvažuju nad Střekovem, ale přijde mi, že je v Ústí nedostatek míst pro obřad, ale jsem docela vybíravá :-D jinak ten Ostrov nezní špatně, skály jsou blízko a je tam i hezká příroda 8-)
Odpovědět
Na hotel Ostrov jsem taky koukala, moc se mi líbí, ale sháním místo jen pro břad, tak nevím, zda by to šlo domluvit... Na obídek budeme mít jen rodinu, cca 40 lidí a after party je plánovaná skoro pro 80 lidí, přijde mi to v tomhle hotelu dražší...
Odpovědět
@monkeyv Tak to určitě, my budeme mít taky jen obřad a hostinu s rautem si zajistíme tak, že si pronajmeme nějakou hájenku :-D nám obou se to tak líbí víc, bude to pro nás osobnější a uvolněnější
Odpovědět
Profilova fotka
@monkeyv my jsme uvažovali nad Větruší, ale nakonec jedem na druhou stranu od Teplic :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbilo i na Panství Velichov a na Zámku Libochovice (v posledních třech letech jsem byla na více než deseti svatbách, tak mám docela přehled :-D ). Jinak v Ostrově, když se vdávala sestřenice mého muže, měli jen obřad a oběd. Cenově vzhedem k prostředí moc příjemné :-) Jinak dneska není moc velký problém domluvit si obřad i někdy mimo klasická obřadní místa - kolegyně plánuje svatbu v polorozpadlé kapličce u Úštěku, kde se normáně neoddává :-)
Odpovědět
Ještě se nám líbí zámek v Ploskovicích, ten má úžasnou zahradu, jen se bojím, jestli to není moc daleko... Nad Větruší jsme taky přemýšleli, ale ta je teď zavřená... Oběd i after party budeme mít asi v Chlumci v restauraci bowling, moc se mi tam líbí ta restaurace a zahrádka a i pokojíčky mají nádherný.... Nejraději bych měla tu hostinu v Ústí, jelikož platit dopravu pro 80 možná 100 lidí by bylo docela drahý...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, otvírám znovu toto téma :) Taky nechci Velkáč ani Trmice, Velichov je na náš termín obsazený, tak mi asi zbyde jen Střekov, nebo Větruše?
Odpovědět
Nám se líbil Kristin Hrádek. Hrádek je hezky upravený a dá se tam udělat obřad i hostina. Půjčovali jsme tam svatební altán a personál nám připadal profesionálně. Posílám ukázku z obřadu na K. Hrádku.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky docela jste mne nahlodaly tím hotelem Ostrov! A to už jsme měli téměř na pevno vybráno - Hrádek v Krupce. Ale ten Ostrov... aaach!
Odpovědět
Tak už to máme všechno zamluvené ;-) Obřad jsme tedy nakonec pro velký počet hostů zamluvily ve Velkém Březně, nechtěla jsem, aby byli stítsnění :-( Ale jelikož máme úžasného fotografa, tak věřím, že nám udělá originálí fotečky :-D No a oběd a hostinu máme zamluvenou v Božtěšicích na Statku, kouzelný místo, překvapily mě i ceny, jelikož máme párty pro 95 lidí celkem, tak jsem čekala docela pálku, proto jsem byla příjemně překvapená, obsluha je tam strašně milá, paní nám poradila, co je na raut nejlepší a co naopak zbytečné... Už se moooc těšíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@partystany Ahojky,přemýšlíme o svatbě na Kristin Hrádku.Do toho místa jsem se zamilovala,ale bojím se,že se nevejdu do našeho rozpočtu.Příjde mi to hodně luxusní a chtěla bych tam cca 50 lidí.Můžu se orientačně zeptat na cenu a kolik si měla lidí,děkuju mlafi :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kecka28 o Ostrově také uvažujeme,kdyby nám nevyšel Kristin Hrádek.Dostali jsme na Ostrov dobré reference.To budou boje o termíny :-)
Odpovědět
@mlafi omlouvám se , ale já tam svatbu neměla. Pro nevěstu jsme tam zařizovala svatební altán . Místo je to opravdu kouzelné a personál byl velmi příjemný. Ale ceny (mimo svatebního altánu) neznám.
Odpovědět
Profilova fotka
@partystany aha,tak tomu jsem moc neporozuměla,ale i tak ti děkuji .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme se nakonec rozhodli pro hrad Střekov, tak jsem zvědavá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky - přidávám se k referencím na Ostrov, byli jsme tam na prodlouženém víkendu - jídlo, ubytování, personál - vše špičkové ;-) jen se obávám, že tam mají hodně narváno, tak to chce dopředu zamlouvat. Také jsme o něm přemýšleli (přítel je původem z ústí nad Labem), ale nakonec jsme zvolili již aktuálně naše bydliště Liberec, takže svatba bude v libereckém kraji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahojky ... nekdo nejake nove zkusenosti?? je to diskuze 2 roky stara ... chtela bych obnovit tuto otazku ....
Odpovědět
JOjo zajímalo by mě, jak je to tam cenově - v hotelu Ostrov u Tisé. Myslím bez obřadu, jen oběd a následná posvatební párty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petap1988 ahoji, tak mě tam svatba nakonec nevyšla - tedy původně plánovaná svatba s bývalým partnerem. Ale, se současným manželem jsme tam udělali posvatební párty. Bylo to jen pro 6 lidí, ale jedli jsme a pili jsme nezřízeně + ubytování. Celkem jsme platili 13.000 Kč. A byla to pecka! mají zrekonstruované spa, jídlo je pohádka a obsluha je na úrovni, cítili jsme se jako celebrity:-)
Odpovědět
@kecka28 To muselo být fajn. Akorát já sháním ne pro tak málo, ale pro všechny svatebčany co budou pozvaní na oběd nebo i hostinu. Tak to vyjde asi přes sto tisíc :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, máme také zálusk na Hotel Ostrov u Tisé. Je tu někdo, kdo tam pořádal v poslední době svatby a v jaké ceně se to pohybuje? myslím, obřad a vše s tím spojené až po hostinu. cca pro 45 lidí. Děkuji za informaci. Léňa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Ahojky platili jste nějaký pronájem prostor? - restauraci či tak ... Dekuju 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?