Obřad v konventu v Plasích. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se zeptat, kdo z vás plánujete nebo už jste měli svatbu v konventu v Plasích???
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 Jé, já v Plasích chodila na gympl, tak jsem tam strávila 4 roky svého života:D Jinak jsem si vlastně nikdy nevšimla, že by se tam oddávalo...
Odpovědět
Profilova fotka
já...a stejný datum jako ty:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kris88 kris88 o tobě vím, tys nám vyfoukla 13 hod. :-) prosím tě, chtěla jsem se zeptat, nevíš jak je to s přípitkem? To si tam musíš asi donést svůj, co? Zapomněla jsem se tam na to zeptat, tak jestli to náhodou nevíš. Abych se nemusela ptát tam.
Odpovědět
Profilova fotka
@im4fun Jj, oddává se tam. Plasy jsou krásný a Konvent zvlášť. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 jeee. tak nad tim jsem ani nepremyslela...Tak to netusim...ja ani nevim jak je to s focenim v Plasich. Jsem nekde cetla, ze pokud se chces fotit v prostorach klastera, tak si musis priplatit...asi budu muset pozjistovat...Ty jsi mluvila s nekym z klastera nebo jsi jednala jen s matrikou?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 jinak promin za vyfouknuti 13.00... :-D My uz to zamlouvali snad v kvetnu. hele 14.30 je taky dobry... ;-) . Se tam treba potkame :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kris88 My jsme si byli přímo prohlédnout ty kaple a pak jsme šli na matriku. Vím, že si výzdobu zajišťuješ sama, ale na zbytek jsem tam taky ani nepomyslela. To focení si myslím, že během obřadu je zadarmo, ale asi mysleli, že pokud se budeš chtít fotit na tom točivým schodišti nebo v jiných prostorách, tak to je za příplatek. jednala jsem se správou konventu po emailech. Ta paní je moc hodná a příjemná a sama mi řekla, že když budeme mít nějaké dotazy, tak stačí poslat email, že tam nemusíme jezdit. Tak já jí napíšu a zeptám se. Chceš se taky na něco zeptat? Že by jsem to napsala do jednoho emailu a pak bych ti přeposlala odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 jee tak to bys byla zlata..no ja jsem si to taky tak myslela ohledne toho foceni...Ale pak jsem tady cetla, ze jedny holcine delali docela problemy kvuli foceni v prostorach klastera i pres to, ze platila nejaky ten extra poplatek...Tak tomu bych se chtela vyhnout..Jinak taky nevim do kdy chteji zaplatit ten poplatek... My jsme prave byli prvni na matrice, pak jsme sli do klastera si prohlednout kaple. Ale bohuzel vsichni byli na poledni prestavce..Takze nam to tam ukazoval nejaky mlady student co tam delal na brigade... Hele na dekoraci kaple jsem mluvila s nejakou pani z keramiky. ktera mi ukazovala fotky vyzdobene kaple od ni...A jako luxusni. A rekla mi cenu za kvetiny, svicky, potahy na zidle se stuhou asi 2400Kc..tak to toho asi pujdu..co vy nechate si to taky vyzdobit? Ona ta vase kaple je hezka sama o sobe. :-) Tak mi pak kdyztak pisni az se ti ozvou s dalsimi info...Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Na ten poplatek jsem se ptala a paní řekla, že nejpozději týden před svatbou. Já ale říkala, že tam skočíme v ten den, jak půjdeme odnést cd s písničkama a papírama na matriku, aby jsme tam nejezdili 1OOx. Známá, co nám bude dělat kytky, tak nám něco udělá na ten stolek, ale jinak jí zdobit nebudem. Jak jsi psala, sama o sobě je hezká. To mě napadá, už máte vybraný písničky na obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 Tak to je v pohode. Ja jim ten poplatek poslu na ucet...Tak nejak uz mam vsechno zarizeno a jezdit z Irska kvuli poplatku se mi nechce..Pisnicky uz jsme tak nejak dohromady dali...co vy? Jinak si myslim, ze obe kaple jsou moc pekny..Hledali jsme docela dlouho vhodny misto...az jsme narazili na Plasy...hele nechodila jsi nahodou na zakladku do Horni Brizy? Prijdes mi hrozne povedoma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my zatím písničky vybíráme. Je jich moc, ale už máme nějaké favority. Jj, chodila a myslím, že ty jsi chodila do A s Petrou Valterů,..... já byla v B :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 Tak to jo...ja jsem si rikala, ze te znam...byla jsi mi hrozne povedoma..jojo ja byla v A...Pisnicek je fakt hodne...je tezky neco vybrat...jsem rada, ze uz mame hotovo..jsme nejak akcni... :-) Kde planujete hostinu a pro kolik lidi to budete mit?Uz vis kdo ti bude delat kyticky? ja mam kontakt na pani ktera umi uplne luxusni kytky..kdybys chtela...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ty bláho, to seš hodně akční. My budeme mít malou svatbu, jen svědci, rodina, ale na večer uspořádáme chlastačku, kam dorazí kamarádi a tak. Hostina bude buď v Plasích U Rudolfa nebo v Trnové U Špalíka. zatím jsme ve fázi rozhodování :) jinak kytičky mi bude dělat kamarádky mamina. Je hrozně šikovná a váže nádherný kytičky. Jinak do těch Plas jsem ještě nepsala, tak aby sis nemyslela, že jsem na tebe zapomněla nebo tak nějak.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka8987 no ja jsem hodne akcni...uz mam skoro vsechno zarizeno...za chvili se zacnu nudit a budu jen cekat na den D :-D ...Musela jsem vsechno zaridit kdyz jsem byla v Cechach na dovolene, abych si promluvila se vsema dodovatelema...Jsem z toho vseho docela vystresovana, pac mam asi 25 Iru, kteri prijedou na svatbu... U Rudolfa vyborne vari...mnam :-) U Spalika uz jsem nebyla ani nepamatuju..On je porad otevreny? :-) To je v pohode...Ja uz pisu mail na matriku asi 2 mesice a jeste jsem se k tomu nedostala...no jeste ze nam zbyva porad dost casu.. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Obnovuji téma a prosím, najde se někdo, kdo plánuje obřad v klášteře?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?