Obřad pro 120 lidí - Pardubice, kde?

Na obřad nám přijde nejspíš o chlup víc než 120 lidí. Nemáte někdo zkušenost, kde by se to v Pardubicích dalo podniknout? Zatím poslední volba jsou zámecké valy - jeden z rondelů, ale chtěla bych i "mokrou" variantu kdyby pršelo. Standardní možnosti jsou mimo hru - zámek, radnice i kuňka (i když u té si nejsem jistá, ale chtěla bych to mít přímo v pardubicích) jsou moc malé.... Díky za zkušenosti.
Odpovědět
Kamarádce no nevyšlo, ale zkus zámeček ve Strých Čivicích. Není to teda v centru města ale je tam moc příjemně a u zámečku je veliká zahrada-parčík...
Odpovědět
@anna_nitka
Odpovědět
no ale pokud dobře koukám, ten zámeček je hotel. A tam se jim nebude líbit, když se tam necháme oddat a odjedeme na hostinu a pařbu jinam (to už domluvené máme). Ale stejně dík za tip.
Odpovědět
@anna_nitka A na zámek se tolik lidí nevejde? Přijde mi to tam dost prostorné, když se stojí i na bocích... Jako nouzovka na mokrou variantu by se snad dalo...Jinak teda nevím. Navíc teda pardubické matrikářky jsou prý ochota sama, takže nevím, jak se budou tvářit na pro ně neobvyklý prostor...Kde máte oslavu, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
nevejde, podle oficiálních stránek je kapacita 80 lidí na stání a 30 na sezení a dle různých fór tam víc odmítají vpustit. A já mám takové tušení, že se sejde trochu víc nad těch 120 a nechci, abych musela někomu vysvětlovat, že má zase jet domů, neb se nevejde. Jsem skautka, tak máme oslavu na jedné skautské základně i s areálem.
Odpovědět
aha tak dokonce jen 80 celkem, z toho 30 sezení
Odpovědět
@anna_nitka no, tak zkusit jinde než v Pardubicích, nic jiného mě nenapadá....Ale taky mě teda nenapadá, kde jinde. Vnitřní prostory budou všude asi menší. Do kostela byste se vešli:-)
Odpovědět
No to by bylo nejlepší si zarezervovat obřad někde v kulturním domě nebo tělocvičně nebo kině. A co takhle univerzitní aula? tam je dost velká kapacita a hlavně by všichni viděli :-) http://www.upce.cz/zazemi/poslucharny... Ale netuším, jestli by to vůbec šlo a pokud ano, tak kolik by si řekli za pronájem.
Odpovědět
@anna_nitka Mě teď napadlo divadlo. Kamarádka měla svatbu v divadle v Chrudimi a bylo to bezva. Obřad na jevišti, všichni hosté seděli, všichni viděli všechno...Na jevišti byli i rodiče a svědci. Oni byli natočení bokem, spíše do publika, takže jsme jim neviděli záda...Bylo to bezva. Jen budou chtít asi dost peněz za pronájem...
Odpovědět
holky díky za tipy. Jen se mi nelíbí představa, že budu na pódiu a ostatní někde v hledišti (divadlo i aula). Jsou to mí blízcí kamarádi a takhle bych si asi připadala jako hvězda v televizi. A my je přitom prostě chceme mít blízko u sebe, jako své blízké. No, asi to dopadne na původně plánovanou outdoor variantu a všem řekneme, ať si pro jistotu vezmou deštník :) Teď už jen přemluvit matrikářky, aby nám tam přišly taky. Těm asi budeme muset slíbit VELKÝ deštník :)
Odpovědět
@anna_nitka No, bacha na ně, jsou to báby, takže se obrň dopředu...Ale třeba budou mít dobrou náladu. Kdy to chcete mít? Já si teda myslím, že na zámku by se našly určitě větší prostory, kdyby byla nouze. Třeba se domluvit s galerií nebo muzeem. Jít oklikou a pak matriku postavit před hotovou věc.
Odpovědět
@vede Tak trochu to takto zkoušíme, mám tam nějaké kontakty, tak jsem rozhodila sítě. Ale zatím reakci nemám.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jen pro zajímavost - matrika v Pardubicích je katastrofa. Co se zámku týče (zámecké valy zhodnotili jako zámek), byli ochotni nám nabídnout 2! termíny v srpnu (z toho jeden v deset dopoledne) a když jsme se v zoufalství ptali na červen, tak jeden jediný. A ne proto, že by to bylo rozebrané, ale proto, že se prostě rozhodli, že víc termínů na zámku nebude. A nějaké dotazování na termín mimo obvyklá místa paní rovnou odbyla, že toho mají hodně a že na to nepřistoupí. Super. Takže jsem zavolala do Chrudimi, kde nic není problém, milá paní mi to rovnou rezervovala, ani nepotřebovala vědět kde to vlastně bude, prý datum a čas máme rezervovaný a zbytek se dořeší časem. Druhý telefonát směřoval ke správci Muzea barokních soch, což je moc hezký odsvěcený kostel (díky, Vede) v Chrudimi, rovnou mi poslali e-mailem formulář a bylo. Teď už jen vymyslet logistiku pro 120 lidí, když nechci autobus :)
Odpovědět
@anna_nitka Tak to jste vyřešili super. Kdyby něco, znám se s dcerou pana Kadeřávka, tak by se to dalo nějak pořešit. Ale i on je pohodář (jestli tomu tam teda šéfuje pořád on, viděla jsem se s nimi naposledy v červnu). Ta doprava teda bude asi mazec, to ti nezávidím...Na kole by měli všichni jet, aby měli kde zaparkovat :-D. S tou pardubickou matrikou je to příšerný. Po zkušenostech mé kamarádky, která si brala cizince a to byl pro ně neřešitelný problém, jsem věděla, že se určitě nebudu vdávat v Pardubicích. Zlatá Chrudim, Přelouč, prostě kdekoli jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel jednání s pardubickou matrikou je pro většinu lidí,co mají trošku jiné požadavky hrozná :-( nevím v čem je problém,krásných míst je tu spousta,ale oni nechtějí na nic přistoupit..je to velká škoda :-| Přeji hodně štěstí při výběru místa pro Vaši svatbu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?