Obřad Praha 6

Ahoj, příští rok v létě se budu vdávat a přemýšlíme s přítelem o místě. Máte jakékoliv tipy a hlavně zkušenosti s místem pro obřad na Praze 6 a okolí? Ideálně bychom to chtěli venku, ale případně s možností vnitřku nebo alespoň altánku při špatném počasí. Pište prosím i případně ceny za pronájem a zkušenosti s matrikou Prahy 6. Pro hostinu a následnou party jsme vybrali restauraci Šárka u Džbánu, nějaké zkušenosti? :) Děkuji za rady a připomínky, budu vděčná za cokoliv :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa321 Co třeba Pelléova vila? Je to jedno z oficiálních obřadních míst Prahy 6. Jen si teď nejsem jistá, zda povolují i obřady venku, ale za zeptání nic nedáte :-)
Odpovědět
A co obora Hvězda?
Odpovědět
A tušíte holky, kolik to tam stojí?
Odpovědět
Profilova fotka
tak mě napadá nádherné místo pro venkovní obřad Pavilón Vojtěška, je hned vedle Břevnovského kláštera. Je to nádherné, důstojné pro svatební obřad. Doporučuji! Fotím tam ráda, po obřadu nemusíte přemýšlet, kam se pojedete fotit, protože okolí je opravdu geniální. ;-) Snad vám fotografie napoví.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa321 DObrý den, zkuste mrknot na "Dolce Villia" ,v blízkosti Šárky. Obřad dělají buď na zahradě a v případě mokré varianty buď pod pergolou nebo v zimní zahradě. Je to tam moc pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo www.spiritka.cz jestli nechcete nikam přejíždět, ale mít všechno v místě, tak můžu doporučit, my jsme tam měli svatbu letos v červnu :) a ceny víc než přívětivé ;)
Odpovědět
@marketa321 Doporučuju vilu Lanna, fotky ze svatby mám v profilu. Mají i krásnou zahradu, kde je také možnost mít obřad.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?