Obřad pod širým nebem v Liberci a okolí, poraďte

Profilova fotka
Prosím poraďte nějaké vhodné místo na liberecku, kde by byl hezký svatební obřad pod širým nebem... Veškeré zámky si účtují nehorázné sumy a jediná slušná Hrubá Skála ( 6 000,- vč. oddávajícího, židliček, hudby a svatebního oblouku) se bude příští dva roky opravovat a nebuou pořádat žádné svatby :( v úvahu by připadal i nějaký hezký kostel či kaplička, ale pouze pro světský obřad.... Moooc děkuji, už jsem celkem zoufalá :(
Odpovědět
Na Male Skale je svetska kaplicka sv.Vavrince (nemyslim Pantheon),mela jsem tam svatbu a bylo to tam opravdu krasne viz. album:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co na Jestedu :-)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kamarádka měla obřad i hostinu v penzionu Hamštejn v obci Koberovy v Českém ráji. Je to na kopci, klídek, starostka a matrikářka přijely za nimi. Obřad byl na terase, jídlo dobré, všude kolem louky a krásný výhled. Přiznám se, že cenu nevím, jsou to kamarádi, ale myslím, že by se šlo domluvit. Jana
Odpovědět
Profilova fotka
Pozítří fotím obřad v kapli v Loučné/Janov :) nahoře u Královky apod jsou krásné chaty na hostinu- jako Lesní chata atd, možná by to šlo udělat i tam někde, zároveň u Prezidenské chaty se pak dělají úžasné fotky. Venkovní obřady se pak dělají např. na Farma Vysoká - Chrastava, tam jsem fotila 2 svatby a moc krásné místo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co Valdštejn? Je tam možnost svatby na terasách zámku, opravdu krásné:) Můžu jen doporučit, domluva s hradem i matrikou v Turnově bez problémů, poplatky včetně propustek pro 15 aut nahoru na hrad tak celkem 5300 Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Hledáte klidné a příjemné místo na svatbu, kde budete mít vše na jednom místě? Ubytování, obřad i hostina na jednom místě bez přejíždění, vše v klidu a pohodě? Milí majitelé, se kterými se domluvíte na všem, co budete potřebovat a kteří vám zajistí třeba i kadeřníka, nebo vizážistu? V tom případě může být Vaše volba APARTMÁNY BÍLÝ KOSTEL, útulný penzion se zahradou v krásné vesničce kousek od Liberce. Možnost zapůjčení party stanů a sezení. Obřadní síň je v místním kostele, který není vysvěcen a je tedy možnost světského obřadu, nebo je zde spousta krásných míst, kde realizovat obřad pod širým nebem, klidně i na zahradě penzionu. Hostinu můžete mít v sousedství v Restaurace Tatran a ubytování v našich apartmánech, kde připravíme klidné zázemí pro hosty, kteří si budou chtít odpočinout. Vše je od sebe vzdáleno pár desítek metrů. V okolí je spousta možností pořídit si krásné svatební fotografie. Info zde https://www.facebook.com/aparmanyBily... - majitelka penzionu Štěpánka Pachmanová. Já osobně jsem zde taky měla svatbu viz moje album a nemůžu si vynachválit :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?