Obřad Nymbursko

Profilova fotka
Ahoj, doporučíte mi nějaké pěkné místo na obřad na Nymbursku? Raději venku, ale aby to mělo i variantu pro případ deště.... Prosím i na kolik Vás to cca vyšlo? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky @fortuna_ my máme obřad v Poděbradech na kolonádě, kdyby náhodou pršelo, což snad nebude, tak se přesuneme pod pergolu co je na horním konci kolonády :-) Dále známá měla svatbu na zámku v Radimi, tam je to také pěkné... pak se dělají obřady na Ostrově v Nymburce, dál mě teď nic nenapadá co by bylo venku. :-) Jinak nás pronájem a správní poplatek za matriku stál 2.200 Kč. :-)
Odpovědět
@fortuna Měli jsme svatbu v zahradě v Botanicusu. Pro případ deště tam je "hodovna" kde to taky krásně nazdoběj... Pronájem myslím 5000
Odpovědět
Já doporučuji zámek Křinec. Moc pěkná akustika v sále. Úžasní majitelé. Vše ukážou, vysvětlí nic není problém. Nestojí tam jedna nevěsta za druhou. Doporučuji osobní návštěvu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,ja mela obrad v Podebradech na parniku-super zazitek ,ani to nebylo drahe,a taky me napada Havirsky kostelik v Podebradech,zamek Loucen:delaji obrady v zamecke zahrade.
Odpovědět
Profilova fotka
Loučeň je mega předražená :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?