Obřad na vesnici

Holky zajímá mne zda muže být obřad i na menší vesnici na obecním uřadě,jestli se to tak i dělá.Nebo se to dělá jen ve městech?Plánuji svatbu jen ze svědkama tak bych raději na vesnici pokud to jde :)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě se dělá :-). Pokud mají obřadní síň, tak ano. A i kdyby neměli, může oddávající oddávat i venku. Jednou jsem byla na svatbě ve vesničce tak maličké, že se všichni obyvatelé znali :-). Svatba byla normálně na úřadě.
Odpovědět
jé tak to jsi mne potěšila to by bylo super nemuset jezdit až do města.Mám malé mimčo tak by to byla jen rychlovka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@saraxa Ne na každé vesnici to ale jde "samo". My budeme mít svatbu v pidivesnici a tam matriční úřad není. Museli jsme tedy všechno zařizovat v městysu, který je o kus dál, kde matriční úřad je. Takže minimálně jedna cesta na tu matriku mimo ves, vás určitě čeká.
Odpovědět
tak jsem si volala a aní říkala že dělají svatby a vše je na dohodě.Mám radost :) ještě přemýšlím jak to vyřeším s malou má jen 5 měsícu a je fixovaná jen na mne.U druhých řve a řve.Když ji vezmu sebou tak bez řvaní a v klidu nevydrží :(
Odpovědět
Profilova fotka
@saraxa Viděla jsem svatbu a možná i tady na beremku, kde nevěsta měla celou dobu mimčo v ruce :-) Myslím, že pokud je matrikářka takhle milá a vše je na dohodě - tak nebude problém jí toto vysvětlit. Jen asi teda nebudeš mít kytku :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?