Obřad na radnici v Mariánských Horách v Ostravě

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nemáte některá zkušenost s obřadem v Mariánských Horách v Ostravě? Popř. se svatební síní Nové radnice (taky v OVě)? Pořád se rozhodujeme, kde to nakonec bude, takže každý tip se počítá! Večírek je pak v Beskydech, takže s dopravou je to úplně nastejno...
Odpovědět
Já se v Ostravě vdávala na jiné, na Slezskoostravské radnici - jedna z nejhezčích v Ostravě. A vše tam probíhá bez problémů. Mariánskohorskou obřadní síň neznám. Síň Nové radnice se mi moc nelíbí - viděla jsem tam svatbu. Nic moc prostředí, jde se při nástupu do do zatáčky a jdou snoubenci i hosté zároveň - takže není upřena taková pěkná pozornost na snoubence. Navíc myslím, že s nimi jde i zároveň matrikářka, motá se kolem, říká kam jít a kdo kde si má sednout ... vyloženě tam dle mne překáží a nemá tam podle mne co dělat v tu chvíli - nebo ať nejdřív usadí hosty a pak už jdou snoubenci nerušeně a při plné pozornosti, a ne aby kolem nich poskakovala matrikářka. Nevím zda to tam funguje dosud takto, týká se to svatby tak před 3 lety. A nelíbilo se mi to 8-( Možná má někdo zkušenost z novější doby..? Jinak OK, je tam živá hudba ... pak už to jde.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc, taky jsem tam byla na svatbě kamarádky. Matrikářka se už pod nohama neplete, do zatáčky se ale jde pořád. Co se týká hudby, byla jsem jako svědek tak soustředěná, že si na ni vůbec nepamatuju. Plusem jsou fotky z radniční věže a taky mi chutná v radniční restauraci. Objednala jsem se zatím na prohlídku sálu, tak to dneska snad rozlousknu.
Odpovědět
Profilova fotka
moc krásná obřadní síň je i ve Vítkovicích, je to tam jak na zámku, obřadní síň veliká. Byla jsem tam na svatbě kamarádky a super. Bohužel naše datum volné neměli, jinač bychom jí hned brali
Odpovědět
Profilova fotka
a musi to byt v Ostrave? Ja jen, ze kdyz je zbytek v Beskydech, tak by mozna stalo za to hledat na trase Ova-Beskydy, popr. primo v Beskydech.
Odpovědět
Profilova fotka
Beskydy jsme zvažovali, ale chce se přijít podívat hodně lidí, kteří by kvůli půl hodině do Beskyd nepřijeli. Byla jsem odpo na té Mariánskohorské, je světlejší, má vlastní vchod, není v patře... jenže kde se pak v Mariánkách vyfotit? Právě konzultuju s fotografem, kde to bude na fotkách hezčí. (Svatba venku byla zavrnuta, kvůli možnému dešti, hudbě, stěhovaným židličkám atd.) Nemá tu někdo fotky z Mariánských hor? Z Nové radnice mám od té kamarádky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Můžu doporučit http://vy-a-my.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?