Obrad na Praze-zapad?

Hledame pekne misto pro nas svatebni obrad. Chteli jsme cirkevni svatbu na Zbraslavi, ale ta bohuzel ted nedopadla, tak hledame peknou alternativu. Poradite nekdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Má to být pouze Praha západ nebo může bát případně i dál? Jaký termín? Hledáte místo, kde se má odehrát vše (tedy obřad i hostina)? Jinak doporučuji příspěvek změnit na diskusi namísto otázky (u otázky může každý odpovědět jen jednou).
Odpovědět
Profilova fotka
No, pěkný je i Trojský zámek, tam měl svatbu kamarád, nájem byl tedy dost vysoký - myslím kolem 20 tis, nicméně nevím, jestli je můžu doporučit, omylem totiž daly na stejný čas jinou svatbu, zrovna ruskou, takže to tam blokovali hodinu a my jsme celou dobu čeklai na sluníčku :-(. Venku tak 27 stupňů, takže to bylo takové veselé. Ale prostor je fakt nádherný. Jestli mohu něco doporučit, byť je to trochu dál, tak je to areál Botanika na Horním Bezděkově. Restaurace je hned tam a hlavně je to pěkné klidné místo, žádné "fronty" svateb, prostě je to na celý den vaše. Jsou tam 2 místa na obřady, ale jsou tam i 2 restaurace, takže se s 2. svatbou téměř neuvidíte. Obě tyto svatby najdete v doporučeních mých klientů tady na beremku, takže se na ty místa můžete podívat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?