Obřad na obecním úřadu Lednice. Měli jste už někdo?

Profilova fotka
Ahoj. Nebudete mít nebo neměli jste už někdo obřad na OÚ Lednice? Nemůžu najít ani žádné fotky. Prosím poradí mi někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus kouknout sem http://svatebniservis.webnode.cz/pros..., ale nejsem si jistá, jestli je to na OÚ (byla jsem tam za dob studia jenom v kině a v restauraci) - ale v Lednici to můžete mít i na zámku a pokud máte bydliště v těch obcích, tak i zdarma.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím tu nevěstu v červených šatech - je u toho starosta, vzadu znak, to by mohla být obřadní síň ;-) .
Odpovědět
Je to ted nově opravené :)) toto jsou staré fotky :)))
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj jsem z Lednice, letos mám taky svatbu, ale na úřadě jsme to nechtěli, protože se nám nelíbí to zastaralé desítky let stejné prostředí...ale paní matrikářka nás tam stejně zavedla, že to mají trochu změněné...5ekla bych že ta fotka, kde je nevěsta v červených šatech odpovídá, jen vyměnily staré křesla za klasické dřevěné židle...záleží na vkusu, pokud to chcete na úředě, myslím, že by jste mohli být spokojení. jinak v lednici na zámku nebo v parku je poplatek 5000kč a za velký sál na zámku 10000kč.Pak je ještě možnost na Janohradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vám děkuju holky. Co myslíte není to tam špatné ne? na těch stránkách když jsem listovala ještě dál po obrázcích tak to vypadalo dobře a jestli vyměnili ty křesla za židle tak to bude ještě hezčí. My jsme původně měli v plánu OÚ Valtice, ale už neměli volno v našem termínu tak jsme zkusili Lednici aniž by jsme o tom nějak přemýšleli tak jsme zamluvili ten OÚ. Zámek jsme nechtěli už kvůli té sumě. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
efffi a kolik budete platit za ten Rybniční zámeček?
Odpovědět
Na stránkcáh píšou 2300, ale prý to zvednou na 2500Kč. Je to tam opravdu nádherné, byla jsem se tam podívat. Myslím, že to není tak šílená suma. Můžu ti poslat nějaké fotky, pár foteček jsem tam nafotila.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo určo pošli zevnitř jsem to neviděla. A to Vás budou oddávat ti co oddávají na oú Lednice?
Odpovědět
Rybniční zámeček? Není to náhodou ten Hraniční zámeček? Tam máme letos v červenci svatbu. Poradí někdo nějakého fotografa? Zatím máme rezervovaného p. Veleckého z Valtic, ale vůbec nevím jak fotí a docela se toho bojím, protože nemáme žádné reference. Chteli bychom dobrého fotografa, ale na to je už asi pozdě. Všichni lepší, co jsem volala, mají už obsazeno. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Hraniční zámeček je jiný než Rybničný.A kolik platíte za obřad v tom Hraničním? Fotografa máme taky p. Veleckého, ale vidím že máš svatbu dříve jak já tak mi pak můžeš dát vědět jak se vám to focení povedlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
smudla2110 : a vy budete mít kde obřad když nakonec na tom úřadě nechcete? :-) já teď zvažuju jestli to ještě nechat nebo to změnit ]-( nějaké další zkušenosti? Aby jste mi to ulehčily :-.
Odpovědět
Zdravím, holky.. v Lednici je navíc ještě problém v tom, že si nemůžete moc vybrat, kde to chcete..některé termíny mají jenom na zámku už třeba..že jako aby nepřejížděli tam a zpátky..pěkně trapné..a úřad chce 2 tisíce.. Na Janohradě chtějí 3000 + 1000 úřad Podivín (s živou hudbou..)..
Odpovědět
Článek se načítá
My máme obřad na zámku (platí se 5000 zámku + asi 2 tis obci) a hostinu na Hranicním zamecku (dělají tam i obřad, ale předpokládám, že jenom když tam máš hostinu. Za přípravu obřadu venku chtěli 2,5 tis + obci asi 2000. Ale my se kvůli počasí raději rozhodli pro Lednice, co kdyby pršelo. No ten p. Velecký fotí hlavně krajinu, co jsem koukala, tak z toho mám docela obavy :( Na fotkách mi docela záleží.
Odpovědět
skepticka: Zkus foto Lenku Burcinovou z Mikulova..mrkni na galerii.. Já už měla taky všechny obsazené, ale jeden mi dal ještě kontakt na ni..a nejsou to špatné fotky..(hlavně ne jak kdyby tě fotil kdokoliv s foťákem..)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky přemýšleli o Rybničním zámečku, ale už tam nebylo volno, mají tam toho taky hodně, ale je to tam hezký...a myslím že si berou cca 600kč na hodinu pronájmu, ale chce se to raději zeptat... My budeme mít obřad v parku (doufám, mám takový pocit, že bude pršet jak z konve :-( ) a právě proto máme nahradní místo zámek. Fotografa máme kousek od Lednice (z Nejdku) - Tomáš Solařík, doporučili nám ho na matrice a má i stránky na netu...
Odpovědět
Rybniční zámečk: reprezentační místnosti v prvním patře zámečku (slavnostní sál, lovecký salonek, společenský salonek) a přilehlé prostory (vstupní chodba, schodišťová hala, točité schodiště, pokoj apartmánu č. 2 jako šatna, sociální zařízení): Cizí subjekty - 770 Kč /hodinu Minimum za akci: 2 320 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Takže na tom obecním úřadě to fakt nemáte nikdo? :-. Tak já fakt nevím jestli do toho máme jít |-| Asi to nebude úplně okouzlující když to tam budeme mít sami za celý rok...
Odpovědět
Profilova fotka
efffi a jak to máte na tom zámečku s hudbou?Budete mít svoji nebo ti tam nějakou dají oni?Celkově by mě to zajímalo na všech těch zámečcích a v parku, na zámku jak je to s hudbou.
Odpovědět
Na zámečku mi zajistí hudbu oú zdarma. V parku a zámku si hudbu musíš zajistit sama.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?