Obřad na Kokořínsku + fotograf? Do 4000,-

Holky poradí některé kam na obřad na Kokořínsku? Jedná se o malou svatbu s 12 lidmi opravdu nic velkého jen se chceme vzít a jít na chatu ,kterou si zamluvíme. Nechci dávat velké eníze za obřad a fotografa. Prostě hodka na základní focení a jeto.... Na zámku či na hradě Houska jsem nikde nenašla kolik chtějí za obřad obávám se že mě to asi položí:-( Poraďte prosím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
A proč chcete obřad na zámku? Je to drahé. Do 4.000,- Vás oddají na magistrátě a ještě Vám zbyde na dvě bečky pro kámoše. A na fotografa kašlete, kámoši to nafotí zadarmo a je to.
Odpovědět
ahoj, já jsem koukala zatím jen na hrad Valdštejn (Český ráj) a tam za obřad chtějí kolem 3000. Chce to hledat, určitě najdeš nějaký hrad/zámek, kde to nebude tak drahé a bude se vám to tam líbit ;-) (nesmí to být zámek typu Hluboká, to by tě vážně mohlo položit :-D ). S fotografem to bude asi složitější, dost jich je drahých, takže nezbývá než pořádně hledat a hlavně se nenechat odradit arogantními a rádoby vtipnými experty, kteří se i tady na beremku občas vyskytnou ;-) držím palce ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?