Obřad na Hvězdárně - program

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty a měla bych na Vás dotaz :-) Budeme mít pronajatý sál na 90 minut, z toho 30 minut zabere obřad. Můj plán je takový, že se nejdříve všichni usadí, mezitím se bude promítat hvězdná obloha a až se všichni usadí, přijdeme my 2 a začne obřad. Potom bysme se utekli fotit a hostům pustili nějaký kratší film o vesmíru nebo o něčem tématickém. Kdo nebude chtít, bude si moct zajít na chodbu, kde budou stolečky a nějaké občerstvení. Potom se všichni dopravíme na místo rautu. Co myslíte? Můžeme si promítnou i nějaké naše fotky, ale to nevím, kam "nacpat", jestli před začátek obřadu, při obřadu nebo po. :-D Děkuju za rady, jakékoliv názory přijímám, zajímá mě Váš názor, případně co pozměnit :-)
Odpovědět
Já bych spíš fotky promítala místo toho filmu o vesmíru. Můžete si s tím pohrát a zpracovat ve vesmírném stylu :-) Mně ten film přijde divný... Hosti nepřijdou na vzdělávací program, ale na svatbu ;-) Myslím, že by to i srazilo tu slavnostní atmosféru, to že ten celý den jde hlavně o vás dva. Určitě by to nebyla žádná katastrofa, ale mě to tam nějak nesedí... (to je jen můj osobní názor ;-) ) Jestli to chcete vyloženě ve vesmírném duchu, taky bych nějaké fotky vesmíru promítala při obřadu, aby tam bylo to pozadí.
Odpovědět
také bych nedávala asi vesmír, ale něco o vás. Třeba zkusit zakomponovat i fotky z příprav svatby, výběr šatů, pečení koláčků, zásnuby...nevím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych klidně něco o vesmíru pustila, jste na hvězdárně, ke všemu ve dne, takže pozorování noční oblohy asi nebude a jinak by vlastně ta hvězdárna byla nevyužitá a ztrácela smysl. Takže bych se toho nebála :-) Ideálně kdyby to bylo něco ne moc dlouhého, třeba 20 minut a můžete to zakončit prezentací fotek vás dvou od dětství, že jste prostě největší hvězdy ;-) Osobně kdybych měla promítat fotky z příprav svatby, tak jich mám možná 5 a zase koukat půl hodiny na fotky novomanželů z dovolených atd. je celkem nuda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chápu, že je to o svatbě a ne o nějakém vzdělávacím programu, ale přece jenom když je ta možnost, tak si myslím, že nějaký kratší film o něčem vesmírném by se tam hodil, jinak by to byly zbytečně vyhozené peníze. Jak jsem psala, když to někoho vyloženě nebude zajímat, může jít ven na občerstvení. Z těch fotek určitě něco vymyslíme, ale určitě by to nezabralo tolik času, abysme se stihli jít fotit. :-) @monny3 Děkuju za povzbuzení, přesně něco takového jsem chtěla slyšet :-N @verap33 @dusicka5 Vaše názory taky beru, každý to vidíme jinak, ale mě to přijde jako příjemná vsuvka, včera jsme byli na schůzce s pánem, co to má na starosti a když jsme se tak bavili o těch filmečcích, tak říkal, že to dělají skoro vždy, že pustí nějaký film a má to úspěch. Mě to tam prostě sedí, samozřejmě nic úmorného a dlouhého, lepší než aby tam hosti někde běhali a čekali, až se teda milostivě vyfotíme a bude se pokračovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to máte vcelku dobře řešené. My máme obřad, pak zůstanou v místě obřadu s mini pohoštěním a my se odjedem fotit. Poté, co se navrátíme z focení, všichni sednem do aut směr hostina. Přemýšlela jsem , čím je zabavit po dobu focení a bylo mi řečeno od mnohých, že mini hostina a svatební noviny postačí... Alespoň se zatím hosti poznají :-D
Odpovědět
@knedlinka Koukám, že jsi jako já, taky jsem se tu vždycky na něco zeptala s tím jsem si vlastně hned uvědomila, že v tom mám jasno a tak to bude :-D Jak jsem psala, určitě to bude pěkné tak jako tak, každý má prostě jen trochu jinou představu o své svatbě :-) Tak ať se to hezky vydaří!
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 No já se nebráním vyslechnout si názory ostatních, jsem za ně ráda, ale tak nějak už si to představuju, takže už asi není moc o čem přemýšlet :-D Jak píšeš, každá z nás má jinou představu a to je na tom podle mě pěkné, že nejsou všechny svatby do puntíku stejné, to by totiž byla nuda :-) A to s tím filmem byl hlavně přítelův nápad, on miluje vesmír a všechno kolem, takže se obávám toho, že se tam zůstane koukat na film a já se budu fotit sama :-D
Odpovědět
@knedlinka :-D Tak hlavně ten film pusťte, až bude po všem, pak ať už se kouká, jak chce :-D Mimochodem, my máme hvězdárnu skoro za domem, včera jsme tam byli poprvé s mou tříletou dcerkou na pohádce o Jitřence a pozorovaly jsme Slunce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z úvodního příspěvku jsem nepochopila, že ten film má svatebčanům ukrátit čekání. V tom případě je to super nápad. Než někde postávat a čekat. (Já osobně vůbec netuším, co dělali svatebčané v době, kdy jsem se fotila - asi se někde nudili :D )
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 Tak tak :-D My ji máme asi 15 minut cesty autem, přítel tam byl tak před 30 lety, já tak před 10 a přiznám se, že mi to úplně vyrazilo dech, jak je to tam krásné :-) @l_a_u Přesně tak, no já co jsem tady pročítala ty diskuze, tak to je asi jeden z hlavních problému, že když se odejdou případně odjedou svatebčani fotit, tak se většinou hosté nudí a tomu bych se ráda vyhnula :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?