Obřad na Bylinkovém panství Rochlov, máte zkušenost?

Profilova fotka
Zdravím všechny minulé i budoucí nevěsty :-). Máte někdo zkušenost s obřadem na Bylinkovém panství v Rochlově u Nýřan? S přítelem váháme, zda zvolit buďto tohle místo pro obřad: http://www.pegisan.cz/web/rochlov/tit... či klášter Plasy. Výhodou zámečku v Rochlově je ta, že pokud bude hezky, můžeme mít obřad venku, což si moc přejeme a pokud ne, klidně se udělá vevnitř. Nemají tam s tím problém. Nevýhodou, že přímo oddávající místnost se nám moc nelíbí. Naopak v Plasích je obřadní místnost nádherná, ale exteriér klášteru už zase tolik ne, fotky by tedy rozhodně byli hezčí z Rochlova. Pomozte nevěsty, jaké místo by jste si raději vybrali vy? Děkuji všem :-)
Odpovědět
@ivancicka Já myslím, že dobrý fotograf dokáže udělat překrásné fotky i na průměrném místě, takže kvůli fotkám bych místo nevybírala.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja nevybíráme jen kvůli fotkám.. je to těžký.. jak už jsem řekla, Rochlov je krásný místo, ale v případě deště bude nutný obřad v obřadní místnosti, která se mi ale tolik nelíbí, jako v Plasích. Zároveň mám srdcem blíž spíš k Rochlovu, neboť kousek odtud pocházím. Ale zase ta kaple v kláštere v Plasích je prostě úchvatná!
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.pegisan.cz/gallery/show/fo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahojky, v současnosti s přítelem máme stejné dilema. Můžu se, prosím, zeptat, kde jste nakonec svatbu měli? Moc děkuji a přeji hezký den :). L.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?