Obřad i svatba v hotelu Ostrov Nymburk. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj všichni, našli jsme s přítelkyní stránky tohoto hotelu a nabízejí tam zprostředkování svateb a vypadá to docela hezky. Nabízejí tam zajímavé věci jako výzdoba zdarma apod. Navíc je možno udělat obřad přímo v jejich zahradách pod širým nebem... Nicméně jsem nikde na internetu nebyl schopen najít jakékoliv reference od někoho, kdo tam svatbu již dělal. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Co matrika v Nymburku, dá se s ni domluvit sňatek i ve státní svátek a třeba právě v tom hotelu, nebo nikoliv?
Odpovědět
Profilova fotka
Kolik1980 - proč zakládáš stejné téma, které jsi už založil v tématu - Svatební obřad a hostina...??? :-o Myslím, že to není nutné.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
vanusak - protoze kdyz jsem se na to poradne podival, prislo mi, ze do teto kategorie se hodi vice. Kdyby mi to neprislo nutne, ver tomu, ze bych to nedelal. A jinak diky za reakci o tom hotelu.
Odpovědět
Profilova fotka
Není zač. Já jen, že ti to tady asi admini brzo zavřou, tohle nemaj rádi a ani pro ostatní uživatele to není pak přehledný. Stačí někomu z adminů napsat IP a přesunou ti téma jinam, to je pak hned ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No a ještě k tomu dotazu na matriku - nikdy tam nebyli (spíš nebyly...) nějak moc extra ochotní (ochotné...)... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ja uz jsme se sam "nahlasil" a pozadal o zruseni duplicitniho temata.... snad to brzo smaznou a nebudou se zlobit ;) Kazdopadne me to dost mrzi s tou matrikou, protoze jsme se puvodne chteli brat na Louceni (snad to pisu dobre :D), jenze tam je matrika naprosto neochotna a vubec neoddavaji cely tyden, pokud je jeden ze dnu statni svatek, takze pak bychom mohli akorat snatek cirkevni a do toho se nam moc nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak o Loučeni mi povidej... :-| Shodou okolností jsem se na tomto míste vdávala poprvé, původne jsme chtěli 1.5. a to prý na státní svátek ani náhodou, takže nakonec z toho bylo 10.5., ale to bylo pak skoro taky namále, protože jak je 8.5. taky státní svátek, tak chtěli mít v pátek dovolenou a tudíž nám tu sobotu chtěli dodatečně zrušit a všemožně to zkoušeli, ale my jsme to měli už zabookovaný skoro půl roku dopředu, tak nakonec vyměkli oni. Včas se nepodívali do kalendáře, takže oni museli kvůli nám jít v sobotu do práce, a neměli 4 dny volna v kuse :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nic moc :-p My jsme prave taky uvazovali o svatbe 1.5.2010, ale matrika v Louceni ze ani nahodou. Oddavaji pry jen patky a soboty a pokud je v tom tydnu statni svatek, tak neoddavaji vubec, takze o nejakem 1.5. jsme si mohli nechat zdat, to same 5.5. apod... Takze to prave zkousime s tim Nymburkem... uvidime, co reknou. V pondeli jim budu volat.
Odpovědět
Profilova fotka
No vždyť říkám, že Loučeň byla "nezapomenutelná"... :-| Teda v papírování... Potom už to bylo při akci všechno OK. No a s Nymburkem teda držím pěsti, protože pokud se tam nic nezměnilo, tak to bude to samé v bleděmodrém... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem dnes mluvil s pani Evou Janotovou z Nymburku, ktera ma na starosti matriku. Byla moc mila a vstricna, ale rikala, ze se normalne na svatky neoodava. Hned ale dodala, ze se zepta, jestli by nas nebyl ochoten v nase datum nekdo oddat a at si zavolam koncem tydne, ze da vedet. Tak si od toho moc neslibuju, ale kazdopadne jsem mel alespon radost, ze byla takova mila a nabidla pomoc a nerekla rovnou.. ne, nedelame! Jeste ji radsi napisu email, aby si me pamatovala a uvidime v patek no. Kazdopadne me trochu zarazi, jak je tezke si domluvit misto a datum dopredu. Zkouseli jsme to vice mene na trech mistech a nikde se nam to nepovedlo, vsichni rikaji at se ozveme nejdriv rijnu spis prosinec nebo leden. A pritom dokud nemate potvrzeno misto a termin, tak se neda v podstate nic zarizovat :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Vazne nikde nema zkusenosti s timto hotelem? |-|
Odpovědět
Tak zkušenost s ním osobní nemám,ale jelikož jsem přímo z Nbk,tak tam docela často svatby vídám...ale to nic moc nepomůže...
Odpovědět
Profilova fotka
Ozivuji toto tema. Porad se mi nepodarilo sehnat nikoho, kdo by mi na zmineny hotel dal jakekoliv reference z posledni doby ;-( Jinak s matrikou to vypada dobre 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
já jsem tu nedávno viděla album jedné slečny, co se v hotelu vdávala...
Odpovědět
fifina_mas odkaz na to album? nebo nepamatujes si prezdivku? Datum? Cokoli:)
Odpovědět
gemny: Máš to v IP
Odpovědět
Profilova fotka
Minulou sobotu se tam ženil nás soused, zkusím ho odchytit a poptat se ho, co a jak...
Odpovědět
eponinne_to je uzasny! dekuju moc:)
Odpovědět
Rada bych tady uvitala keru a lucy222:) Holky, az budete mit cas, stavte se tady na pokec, predani nejakych informaci a konzultaci ohledne Ostrova:) jsem rada, ze jsem vas nasla!!!
Odpovědět
Ahoj,tak jsem tady, vdavala jsem se na Ostrove 12.9.09 a bylo to super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, tak na tokovouto primo vyzvu uz neslo nereagovat ;-) Gem-vse jsme si rekly po IP, u nas ted nic noveho. Jen by mne zajimalo-kam pujdes vybirat saty? Ja mam vybrany jeden salon v Praglu. A jak s prstynky? Jinak hudbu, cukrarku i kvetinarstvi vyuzijeme ty doporucene. Zustanete v hotelu i spat? My urco.
Odpovědět
lucy222_co se tyce satu, tak to ted zacinam resit. mam nekolik variant..bud nechat si usit pres e-bay nebo jeden salon v Praze a pak je jeste v Mlade Boleslavi salon Valentyna..nevesty tady o nem dost mluvi a chvali a doporucila mi ho i sl. Veverkova z Ostrova...zatim koukam, co se mi tak libi, abych mela predstavu: Uz totiz vidim ty vykuleny obliceje, kdybych prisla do salonu a ve dverich zahlasila: Prosim jedny svatebni saty, diky ;-)
Odpovědět
Prstynky si budeme nechat delat u pana, ktery ted nevim, jak se presne jmenuje :-( Je z Prahy a myslim, ze je to Mádr nebo tak nejak..tohle bude vedet Honzik, pocitam, ze to sem doplni... Kvetinarku urcite vyuzijeme, mame na ni same dobre reference a taky je vyhodne , ze budeme mit vyzdobu zdarma a jelikoz se mi kytkicky od ni a vyzdoba moc libila, tak to nebude zadna obet:) A o zbytku dodavatelu nemame rozhodnuto, zatim sbirame kontakty a reference, vsechno muzeme zarizovat az bude potvrzeny termin na matrice a to bude zacatkem prosince...a pak na to mame 5 mesicu:) S prespanim pocitame, vyhovuje nam, ze bude vsechno na jednom miste, ze nemusime prejizdet, takze spani je samozrejmost:)
Odpovědět
kera_jsem rada, ze jsi dorazila:) moc si nas potesila s referencemi na hotel, na organizaci a jidlo:) Obrad jste meli asi venku vzadu za hotelem, ze? pocasi na fotkach vypada totiz krasne letne:) mohla bych se zeptat, kdy vy jste meli potvrzeny termin na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
Gemny-ted se citim fakt blbe. Ja treba saty vybiram tak, ze se mi jedny libily, tak si je pojedu vyzkouset. A obavam se, ze to takto bude i s prstynkama. Proste jednou pujdeme kolem zlatnictvi, nejake se zalibi a tak je vezmeme. :-) Ohledne hudby-osobni zkusenosti mam male, takze tam si jednoznacne nechame doporucit a zajistit. Kvetiny-mela jsem jeden tip, ale necham si doporucit a hlavne ta vyzdoba...A je fakt, ze je krasna... No, u nas mel svatbu zajistovat hlavne pritel, ale zacina mne to bavit :-D Jinak to zakladni mame zamluveno a zbytek casem-jak pises, je dost casu. Ohledne tech prstynku-ten pan je nejaky dobry? Nevis kde sezenu nejakou jeho nabidku, cenu,..? Jinak zatim to vypada, ze fakt budeme poradat takto svatbu ve ctyrech. :-D Fakt bych byla moc rada, kdybychom i nadale zustali v kontaktu. Spolecneho mame mnooho ;-)
Odpovědět
Ahojky jmenuju se martina a je mi 26.V breznu pristiho roku se mam vdavat a jsem nejak v koncich s inspiraci.jestli mi chcete nekdo pomoct ci poradit a dat jen nejaky navrh tak napiste na icq 385920943 dik martina a honza
Odpovědět
:-)
Odpovědět
lucy222_tak ja si saty nemuzu vybirat stylem: tyhle se mi libi:) spis stylem: jj, v tech mam vysokou sanci nevypadat jak cukrova homole ;-) nejsem zadna krehule... Nabidku a cenu na prstynky...poslu ti odkaz na jeho stranky...ale mam ten kontakt zalozeny doma, takze az vecer...vim, ze i tady na beremku ma hodne referenci a mozna i samostatny tema:) prstynky od neho si ale nemuzes vybrat..dela vsechny na zakazku..tzn. prineses si navrhy, co by se ti libilo, reknes svoji predstavu, on ti poradi a domluvite se na finalni verzi. Bala jsem se ceny, ale prijde mi, podle toho, co ma na strankach, ze je srovnatelny, mozna i levnejsi nez spousta obchodu se snubaky, ktere jsem projizdela pri hledani inspirace. Pokusim se najit to tema, treba te to zaujme. Jsem moc rada, ze muzeme takhle s nekym pokecat a vymenovat si info:)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/show.php... nevesty ho hodne chvali, nam se take libi..hlavne osobni pristup je fajn...pisou, ze jako si muzes prinest i vlastni zlato:) jinak jeho stranky ti dam do IP, ma tam par kousku, ale jak rikam, dela na zakazku..
Odpovědět
CICMONEK_jakym zazrakem ses tu zjevila? :-D To hledas nekoho, kdo by ti naplanoval svatbu ci co? Kazdopadne jednu radu mam...dle infa z tveho profilu planujes svatbu v Ceskych Budejovich...takze spis nez do Nymburka patris sem... http://www.beremese.cz/forum/show.php... hodne stesti pri planovani ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gem-take nejsem krehule, ale vetsinou se trefim do toho co mi slusi, tak myslim, ze saty budou O.K. Ohledne zlatnika-no, tak to se obavam, ze je fakt koupime az pujdeme nekde okolo. No, uvidime. Nechci si svatbou pridelavat vrasky. Ke vsemu budu mit v cervnu statnice... No, vlastne to bude zajima vy rok-na jare chceme zacit stavet (tipuji tak brezen), kveten svatba, cerven statnice, ke konci roku mozna definitivne vysadim HA(ale k tomu musim jeste vnitrne dospet :-N ), v lednu statnice (2. pokus :-D )
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?