Obřad i hostina ve stejném sále, máte zkušenost?

Profilova fotka
Dobrý den, chci se zeptat, zda němá někdo zkušenost s pořádním obřadu a i hostiny ve stejném místě. Třeba, když máte velký sál, tak udělat v jedné polovině obřad a ve druhé hostinu s tanečním parketem. Jak se to pak celé děje :-)? Děkuji za rady :-)
Odpovědět
@monasupinka Ahoj, my to tak nejspíš budeme mít. Budeme mít svatbu na ranči. Ideální varianta je, že bude svítit sluníčko a obřad se udělá venku na zahradě a hostina vevnitř v sále. Pokud bude pršet holt budeme muset mít obřad vevnitř, ale myslím, že i tak to bude krásné.. Stoly bychom asi posunuli na jednu stranu (bude na nich něco na zobání) a v druhé půlce by seděli hosté a byl by obřad.. Uvidíme no. Po obřadě bychom se šli fotit (klidně možná i ven do deště, to jsou taky pěkné fotky) a kluci by přesunuli stoly na hostinu a byl by oběd.. :-) Myslím, že pokud se domluvíte s obsluhou (jestli teda budete mít) a oni vám ty stoly a židle nachystají jak budete chtít :-) O kterém místu uvažujete?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky byli domluveni, ze pokud nebude mozne mit obrad venku, tak se presune do salu, kde byla planovana hostina.. sal byl nastesti dost velky, takze by se cast pripravena na obed oddelila paravany a v druhe pulce salu (s tanecnim parketem) by se pripravila svatobrana a udelala ulicka na prichod z druheho vchodu do salu (aby se neprochazelo kolem naaranzovanych stolu) a pak behem naseho foceni by se vse z obradu odklidilo a sal by byl opet jen na hostinu a tancovani.. pokud je sal dostatecne velky, tak bych v tom urcite nevidela problem
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower @martaveg My budeme mít právě svatbu až 4. října, takže se nechci vůbec spoléhat na počasí a radši to zrovna všechno řešit vevnitř, ale žádný pěkný kostel v okolí není, a ani zámek...je to všechno moc drahé a ani se mi to nelíbí....jen mám strach, aby to neztratilo to kouzlo :-( že to bude v jedné místnosti...jako měla by být dost velká, ale ještě jsem tam nebyla osobně, takže nevím....Slyšeli jsme o zrekonstruovaném sále v Zádveřicích....já jsem ze Zlína....a prý je tak pro 150 lidí...a nás má být do 80 cca .... ještě je nahoře takový balkónek, tak nás napadlo, udělat to tam...no zatím všechno zvažujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monasupinka Urcite se to da udelat i tak aby to vypadalo dobre :-) pouzila bych paravany nebo treba kvetiny ci nejakou jinou dekoraci na aspon castecne oddeleni prostoru hostiny a obradu, pocet zidli na obrad bych omezila jen na to nejnutnejsi, aby sly pak rychle po obradu odklidit.. ja osobne si myslim, ze mit to v jedne mistnosti je porad lepsi varianta nez hromadne prejizdeni, tedy samozrejme pokud vas nakonec nejake jine misto na obrad opravdu neoslovi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg Přesně :-) jako bys nám mluvila z duše :-) jelikož bydlíme ještě tak na hromádce a ani to tu není nějak pěkné (momentálně bydlíme u babičky), tak bychom tam vedle v restauraci řešili možná i snídani.....
Odpovědět
Ahoj, já bych to přece jen zkusila s tím venkem, kamoška měla právě svatbu v říjnu a plánovali to stejně, když bude ráno jasné, že hezky nebude (to už se sá snadno zjisti třeba tady www.chmu.cz - radar) - naychstá se to v sále, když naopak bude hezky, tak venku. Vyšlo to venku a bylo to skvělé, odpolední slunce (obřad byl ve dvě) bylo přesně za nimi a vytvářelo to až neuvěřitelnou scénu jak z jiného světa. Ono venku to není nijak náročné, stačí improvizovaná brána, nazdobit.. Vše záleří na tom, jestli v okolí sálu nějaké takové místo vůbec je.. Ale doporučuji, právě na podzim je to slunce nejkrásnější..Kdo třeba trošku fotí, tak ví o čm mluvím.. Jana
Odpovědět
Profilova fotka
@janulinka_fi Jé, tak to jsi mi udělala radost :-) zkusím najít nějaké pěkné místo tam v okolí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to budeme mít tak, že nás oddají, pak se půjdeme ven fotit, takže během focení personál restaurace nachystá stoly a odklidí stoly z obřadu a pak vejdeme do sálu znova. Nevýhodu to má jen tu, že pokud na obřad přijdou hodně vlezlí lidi bez špetky vychování, můžou se ti tam chtít narvat, i když jim zamlčíš místo hostiny, protože se ho vždycky nějak dozví... zatímco s přejezdem na jiný místo seš celkem v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme vše na stejném místě. při pěkném počasí obřad venku a když bude pršet tak podpergolou. Těším se na to.
Odpovědět
@janulinka_fi i na vlastní zahradě může být obřad nádherný.
Odpovědět
Ahoj holky! Prosím vás, mám velikou prosbu a dotaz - nevíte někdo o dobrém místě na svatební hostinu poblíž zámku Hrubá skála v Českém ráji? Chtěli bychom udělat obřad na zámeckém ochozu a pak se auty svézt někam poblíž - na hostinu a nejlépe i s přespáním. Ideální pokud by tam byla zahrada - grilovat a tančit. Existuje nějaké takové místo? Moc a moc děkuju za odpověď:) M
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi @mallorca123 @partystany Holky, moc děkuju za názory a za rady :-) zkusím to ještě nějak vymyslet :-) nad tím sálem, kde to chceme mít, je takový vetší balkonek :-) takže to uděláme asi na něm :-) je to vevnitř teda :-) ale ještě se chci mrknout na nějaké hezké místečko venku :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, organizaci svatebního dne v krásné přírodě Vám můžeme nabídnout v Golf Resortu Olomouc. Je to sice kousek dál, ale budete mít vše na jednom místě. Včetně ubytování a svatebního obřadu s mokrou i suchou variantou (velká zastřešená terasa nebo golfová travička u rybníku). Kontakt naleznete v mém profilu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?