Obřad i hostina v hotelu Maximus Resort u Brna. Poraďte

AHoj holky!!Moc bych se vás chtěla zeptat, zda některá nemáte zkušenost, jako nevěsta, či host, se svatbou v hotelu Maximus Resort..Moc se nám tam líbí a chtěli bysme s přítelem obřad i hostinu přímo u nich...Díky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Docela pěkné prostředí a atraktivní lokalita. Cenově však trošku výš, ale to máš asi už zjištěné. Jídlo a pití tam měli dobré, jen mi vadilo, když jsme tam hráli venku na zahrádce, tak neměli svatebčané kde pořádně tancovat, tančili tedy na betonové cestě, která byla navíc z kopce :-( Je to ale rok co jsem tam byla tak už se to třeba vyřešilo. Vevnitř je to krásný a obsluha milá :-)
Odpovědět
tak to je supr, jsem rada ze jsi zareagovala..takze si myslis, ze je to dobre misto???Ja jsem docela puntickar na ty veci organizacni takze ja si to zkusim s tim tancenim nejak poresit..Financne to mam zjisteno, tak nejak s tim pocitame, takze mi to zas tak problem nedela...Byla jsi jako host ci nevesta?A kolik vas tam asi tak bylo?A obrad byl taky v hotelu? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem tam jako zpěvačka s kapelou :-) Jinak nás tam bylo 50 - všichni se vešli a místa bylo dost. Obřad měli ale v kostele, jeli tam pak na oběd a my s kapelou a ostatní přátelé jsme přijeli cca na 17 h. - pak byla večeře a grilování. Ve všem se snažili vyjít vstříc a ani akci nějak násilně neukončovali - byli jsme tam do 3 do rána :-) Pokud jsi puntičkář, tak si nech vše dát na papír - jako objednávku, co nejpodrobněji ať se pak nedivíš, jako mnohé nevěsty v jiných restauracích. Hlavně výzdobu bych si nechala ukázat, aby ses nedivila :-) Oni to ale měli moc pěkný, to mě jen teď tak napadlo. Můžu ti kdyžtak poslat tel. číslo na svoji kamarádku, která tam měla hostinu také, pokud bys chtěla nějaké podrobnosti přímo od nevěsty.. ahoj
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
číslo máš v IP :-) pa
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Jelikož už jsou všechny příspěvky hodně staré, chtěla bych se zeptat na nové zkušenosti se svatbou v hotelu Maximus? Jak to vychází cenově na osobu - když bude hostina a večerní raut na osobu? A nevíte jak s alkoholem - jak je to s výši za špuntovné?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?