Obřad i hostina u Vraníka v Trnavě :-)

Profilova fotka
Holky ze Zlínska, měla jste některá obřad + hostinu v Trnavě na rozcestí u Vraníka? Zajímaly by mě zkušenosti a případně přístup a ochota při zařizování a rezervaci termínu. :-)
Odpovědět
Zdravím, pár let jsem tam pracovala. Je tam krásná stodola. Sál je taky pěkný a nyní se opravuje. Já tam svatbu nechci mít z principu, ale jinak jak říkám stodola krásná. Je tam zázemí pro děti,je to dál od cesty. Krásná zahrádka. Jediná nevýhoda stodoly jsou záchody. Musíte venku bud do "moderní budky" což jako ženská neee. Anebo musíte až do hospody, když prší je to nepříjemná situace a všeci na Vás "čumí". Jinak obsluha, záleží na jaké slečny narazíte. Ale pokud Vás bude obsluhovat přímo paní provozní, tak super. Udělá pro hosty první poslední pokud to je v jejich silách. Je moc hodná, příjemná a ochotná. Co se týče jídla. Každý ma jiný názor, ale myslím, že kvalita odpovídá ceně. Je pravda, že kuchaři se tam teď docela střídali. A cp se týče termínu. V případě zájmu stodoly bych se už zajímala o termín,protože o stodolu je zájem velký a co sem tam pracovala se stalo, že byla i rok dopředu obsazena.
Odpovědět
Profilova fotka
@hokyna Já už tam teda volala a stodola je na příští květen už obsazena, ale jdeme spíš do sálu takže jsem dala preventivně rezervaci už nyní. ;-) Teta tam měli oslavu a moc se mi tam líbilo. :-) Ještě mě teda zajímá když je obsazený termín na stodolu i sál na stejný den jestli se tam ty svatby navzájem nějak "neruší".
Odpovědět
Tak neruší, jen se maximálně potkáte na zahrádce dole anebo s dětmi na hřišti. Jinak nepamatuji si, že by byl v tomhle nějaký problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?