Obrad i hostina Penzion u Petra / Suchy u Boskovic

Ahoj holky 😊 Mate nektera zkusenost at uz vlastni nebo nekoho?Misto hezke,ale slysela jsem blbe ovace na jidlo a service,proto by me zajimalo,jestli jste si nektera neresila svuj vlastni catering, zda k tomu byli vstricni. Diky.Misa ☀
Odpovědět
Ahoj. U Petra máme v červenci svatbu a catering jsme neřešili, tak pevně doufám, že budeme mít štěstí. Je pravda, že žádnej gastronomickej zázrak od toho nečekáme- spíše klasiku a tu snad nejde pokazit (moc) :D
Odpovědět
No dle dalšího nazoru, že absolutně nestíhali a "šudlala" si to tam paní, co má svatby na starosti, ještě s jednou dcerou, čili svatbu o 90 lidech vůbec ale vůbec nestíhali obsloužit, bych doporučila se na všechno domluvit dopředu a poptat se i, kolik tam bude personálu. My nakonec zvolili Agrocentrum Ohrada na Vískách :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@myiska86 ahojky, chtěla bych se tě zeptat jak si byla spokojená se svatbou v agrocentrum Vísky?? :-) :-)
Odpovědět
Ahoj, ale jo. Byla jsem trochu nesva z toho, ze jsem svatbu rozjednala s pani provozni a v prubehu odesla na rizikove a nastoupila nova, ktera vedela prd. No neco jsme trochu bojovali, v necem tezsi domluva, ale nakonec vse klaplo :) Areal byl super, prispelo k tomu krasne zářijové počasí a kopa deti jako svatebcanu, kteri tam litali, takze spokojene deti = spokojení rodičove :) Pokud vezmu jidlo, tak obed az na vyvar, ktery chutnal jako vymachane ponozky to bylo fajn. Vecerni raut na jednicku. Jako kdyz to zhrnu, asi bych volala znovu toto misto. Staci tak?
Odpovědět
Je super moc děkuju :) ještě bych se chtěla poptat, tím že tam mají bejčky :-D byl cejtit nějakej závan od nich??? :-) a po celou dobu hostiny vám byl někdo z jejich personálu k dispozici,?např. rozlevání nápojů, čepování piva... ;-) a kolik si přibližně měla na svatbě lidí? jestli se můžu zeptat, ptám se skrz to abych věděla kolik se tam zhruba vejde... aby bylo místo aji na nějaky ten taneček atd :) ... nám to totiž vychází kolem 65-70 lidí, s tím že 45 na oběd, a pak zbytek na ten raut - a chtěla bych aby měli taky místo, kde se posadit nebo tak. ( možná ten počet nakonec bude menší, ale počítám se všema variantama).... paní říkala, že by se to určitě dalo nějak udělat, ale ještě se ptám tebe, když máš vlastní zkušenost :) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?