Obřad + hostina v Jihlavě a širším okolí, máte tip?

Máte prosím někdo tip na pěkné místo na obřad + spolehlivý podnik, kde dobře vaří, na následnou hostinu někde v Jihlavě nebo kolem? Moc díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Napadají mě Tři věžičky a nebo Farma mezi Pelhřimovem a Humpolcem či Svět v Třešti nebo přímo Zámecký hotel třešť kde vás rovnou aji oddají..spíš jde o to pro kolik lidí ta hostina..my jsme pro 70 nikde nesehnali ;-) A obřad, podle toho jaký by jste si představovala a nebo kde..zámků kolem je mraky, kostelů taky..malá obřadní síň na radnici v Jihlavě je taky hezká..
Odpovědět
Ráda bych něco s atmosférou, tři věžičky jsou hrozná a umělá spatlanina. Zámecký hotel Třešt vypadá na obřad moc hezky. Bude nás buď 60 nebo 80 (to záleží asi co seženeme a podle toho pozveme hosty). Nevadilo by nám ani mít obřad jinde, můžeme přejet. Spíš jde o to, že na Vysočině aby člověk pohledal podnik, kde mají dobré jídlo, profesionální obsluhu a nějak to tam vypadá. :-(
Odpovědět
@merethe doporucuji hotel gustav mahler v jihlave. byli jsme tam loni na svatbe a ted v sobotu jsme tam meli hostinu a vecer raut my. delaji tam i obrady. na obed nas bylo 50, vecer 100 . vsechno naprosto uzasne, super domluva a jsou strasne vstricni. jidlo vyborne a pan manazer trnka je clovek na svem miste.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, minulý víkend jsme byli na nově postaveném Hodějovickém mlýně u Pelhřimova (Hodějovice). Naprosto úžasné prostředí, výborné služby včetně ubytování. Všechno bezchybně sladěné do Toskánského stylu - levandule, kameny, dřevo, ... Ještě ani nemají webové stránky, protože tohle byla jejich první akce. Pokud budete mít zájem, můžu sehnat kontakt. Obřad měli novomanželé v Pelhřimově - v odsvěceném kostele sv. Víta. Dá se ale udělat i na místě u Mlýna. Na mém profilu se můžete podívat na další fotky - u balíků slámy.
Odpovědět
@merethe Dobré jídlo a profesionální obsluhu mají na v hotelu Farma ve služátkách (cca 2 km za Pelhřimovem směrem na Humpolec). I tam oddávají. Ale vejde se tam max. 60 lidí a budou sedět ve dvou saloncích (45 jeden a 15 druhý).
Odpovědět
Ahoj, Mahler je dobrý, ale pro živou hudbu špatná akustika :-/ jinak fajn Rytířsko nebo restaurace Princ v Jihlavě.
Odpovědět
Tak prozatím to vypadá na obřad na zámku v Třešti a následný přesun do hotelu Antoň v Telči (bude nás k devadesáti a to se místo hledá vážně špatně)... Příští týden to tam jedeme okouknout, snad nebudeme nepříjemně překvapeni.
Odpovědět
@symcca jojo, o té akustice jsem taky slyšela :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já mohu z vlastní zkušenosti doporučit zámek Úsobí. Cca 13 km od Jihlavy. Koukni se do mého svatebního alba :-)
Odpovědět
Já tam byla na několika plesech a fakt bída mi přišlo :-/ A je to škoda, prostory jsou jinak moc pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
@merethe Což o to..Antoň je dobrej ale má blbě vyřešený stoly mezi oblouky a neni pak vidět na ty hlavní ;-) a to se chcete přesouvat z obřadu x km na oběd a pak zase někam x km na zábavu? a nebo by jste to taky chtěli v tom Antonu? My když jsme chtěli pro 70 lidí tak jsme nikde nic nesehnali (pelhřimovsko) o tom mlýně co tu nabízí pán tak to jsme nevěděli a kdyby jsme věděli určitě by to byla jasná volba..takhle budeme mít obřad v kostele sv. Víta (civilní obřad..používají ho jako oddávající síň, kostel je odsvěcenej) a pak se přesouváme do Nové Vsi do místního malého kulturáčku (bývalé školy), kde bude oběd který bude dovezen z Třeště ze Světa a pak i zábava a večer raut, aby se nemuselo přejíždět :-)
Odpovědět
No ale Antoň má snad nějaký větší sál, takže bychom to měli asi tam. Příští týden je tam svatba pro 80-90 lidí, takže to přijedeme ráno omrknout, abychom viděli, a rovnou i ochutnáme, jak vaří svíčkovou a knedlíčkovku :-) Hodějovický mlýn u Pelhřimova je bomba, ale bohužel max kapacita 60 lidí, mluvila jsem s majitelem :-( To samé Fabrika hotel Humpolec, kapacita kolem 65, to samé Hraběnka Telč. Je to boj. Vešlo by se do dělňáku v Jihlavě, ale tam prý hrozně vaří. A Mahler ta akustika no. Toho Antoně nám doporučil kapelník. Měli bychom obřad v Třešti a pak přejezd na oběd i komplet večer do Antoně. Měli bychom zajištěné autobusy a večer auta na rozvozy, takže by s tím neměl snad být takový problém. Zatím. Snad nás návštěva tam nezklame :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@symcca Kde byla bída na plese? Antoň nebo Úsobí? Přece ale jde hlavně o ty prostory ne? Zbytek si člověk zařídí tak nějak sám...
Odpovědět
@merethe Bída byla v tom Mahlerovi, ty plesy, šlo to špatně ozvučit. O Úsobí ani Antoňovi jsem nikde nic nepsala, neznám to tam :-)
Odpovědět
No mně už to pak taky došlo, žes tím myslela Mahlera, ale nechtěla jsem plevelit třetím příspěvkem za sebou :-)
Odpovědět
@merethe ;-)
Odpovědět
Tak jsem dostala od kolegy tip na letohrádek Svatý Vojtěch u Počátek a je to teda krása! My už jsme rozhodnutí pro Antoně a stejně je nás na Vojtěcha moc, ale, no posuďte sami:
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Reaguji na příspěvek ohledně Hodějovického mlýna...y máme už domluvený termín a akpacita 60 lidí učitě není pravda..my budeme mít 70 a pan mjitel říkal, že tam měl svatbu s 90 hosty...a prostory tomu také odpovídají...
Odpovědět
@foxikkk Tak to je teda zajímavé, protože mě tuhle informaci řekl přímo pan majitel... Ale my měli požadavek, aby se do stejné místnosti vešly stoly i prostor k tanci a pro kapelu, tak jestli tohle nebylo to omezení? Nevím, každopádně pokud bychom se bývali vešli, tak mě to hodně mrzí :-( :-(
Odpovědět
Nám se líbila Usedlost Gerstein - samota s možností venkovní hostiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem hledala dlouho,kde v Jihlavě sehnat hezké místo a nezruinovat se. V Princovi mela svatbu známá a teda ac měla výzdobu, prostředí je strašný. Asi jsem moc náročná, ale pak jsem se přestala stresovat a uděláme si to na chate:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, my meli svatbu minuly rok v kvetnu. Obrad byl v zahradach letohradku svaty Vojtech v Pocatkach a kvuli vyssimu poctu hostu byla oslava U Lyzare v Jihlave. U Lyzare nas byl plny sal, take jsme meli dva jine predkrmy a dve hlavni jidla, tak jsme mezi jidly trosku cekali,ale jinak vse super. Dost jsme si vymysleli a pan Vasourek nam vse zaridil. Cely penzion byl uzavren jen pro nas. Az na maly destik a veterana,ktery jednu cestu stavkoval, vse probehlo v pohode. Veterana Daimler Century jsme meli pujceny od pana Daska z Veteran klubu Vysocina. Pan Dasek byl velice vstricny a profesionalni, protoze jsme auto zarizovali az na posledni chvili. Kdybyste nekdo mel nejake otazky nebo chtel kontakty,tak napiste. Cauves Peta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?