Obřad + hostina, okolí Mělníka či Roudnice nad Labem

Sháním hezkou stodolu (né v dezolátním stavu), kde by se dal udělat obřad, nevíte o něčem?? Či vlastní zkušenosti ze svatby z tohoto okolí?? Díky všem, za reakce. ;-)
Odpovědět
Naprosto dokonalý je to v hotelu Amálka ve Straškově. Podívej se na jejich stránky: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#...
Odpovědět
O tom už jsem slyšela, taky nad ním uvažujeme... Kde jsi ty měla svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
já teda na hostinu můžu doporučit jednoznačně restauraci Na Knížecí v Dolních Beřkovicích. Tam jsme to měli my a bylo to super :-)
Odpovědět
Já jsem z Dolních Beřkovic :-) a také hostinu tady asi mít budeme... spíš mi jde o netradiční obřad....
Odpovědět
Profilova fotka
také sháním něco v těchto místech, jsem z Vliněvse :) vůbec nemůžeme najít místo na hostinu, a na místě obřadu se nemůžeme shodnout :-|
Odpovědět
Na Knížecí v Beřkovicích by se určitě dal udělat i obřad, mají i velkou zahradu u řeky. Je to tam naprosto úžasné. Jsou velmi ohleduplní i k malým dětem. Dcerce (2 roky) udělali dětský koutek a vůbec jim nevadilo, že to roztahala po celém salé. Pro mimina mi neustále myli lahvičky, lžičky, dělali mléko, kaši, ohřívali příkrmy. Já si to tam nemůžu vynachválit. Navíc je všechno nové a pro špatně pohyblivé mají i plošinu, co je vyveze do schodů.
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruskakk Neni kousek u vas taky Marina Vltava??? Taky moc hezke :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahoj nevěsty :) Ráda bych obnovila tuhle diskuzi ohledně výběru místa ke svatbě v okolí Mělnicka neb Roudnicka, popřípadě směrem k Praze z tohoto směru. Má vize by byla asi takhle: VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ - nějaký bývalý statek, dvůr či nějaké kouzelné místo v okolí přírody, rozhodně ne žádné úřady, obřadní síně atp. - svatební obřad venku, popřípadě mít v záloze i vnitřní možnost - možnost svatební hostiny, rautu a večerní after - ideální možnost vlastního cateringu (kdybych toho chtěla moc, tak i nápoje zařídit po vlastní ose :)) - ubytování pro cca 20 svatebčanů Hezké, upravené, romantické místo. Jelikož bychom měli možnost vlastního cateringu i s nápoji, možnost pronájmu místa by nejspíš byla ideální, ale prioritou zůstává najít vhodné místo pro obřad, hostinu a ubytování v jednom. Hostů bude cca 100 - na obřadě, předpokládáme, že tak 60-70 by jich mohlo být na raut, večerní after cca 40 lidí. Pocházím z Prahy, moji příbuzní a část přátel budou dojíždět odtam, bydlíme na Mělnicku (=další hrstka přátel odtud) a snoubenec pochází z Roudnice nad Labem, tudíž jeho část rodin a přátel taktéž. Naprosto jsme se zamilovali do bývalého statku Dvůr Perlová Voda v Kostelci nad Ohří. Nicméně tam mají obsazeno od května do října :(( Plánovaný termín svatby květen, červen 2017. Moc děkuji za tipy!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den @miskazemanka, zkuste Kurtizansky lis na Chloumku (Melnik) je to ve vinicich...Chteli jsme tam mit svatbu 24.6.2017, ale nejspise to vypada, ze to budeme mit jinde. Mohla bych Vam prenechat nasi rezervaci :) Mam v planu ji rusit, tak kdybyste se rozhodla pro toto misto, dejte mi vedet :) Rezervace celeho objektu je za 5 000,- od patku do nedele s tim, ze tam maji i pokoje pro hosty (250,- za luzko). Catering je zcela na Vas a to i vcetne piti. Maji i misto uvnitr v pripade, ze by zacalo prset. Prikladam i fotky - prvni fotka je focena z takoveho vyvyseneho placu (tam se nejcasteji kona obrad) Je zde i vyhled na Melnik :) Druha fotka je plac, kde se da usporadat raut a vecerni party. Doufam, ze jsem Vam aspon trochu pomohla :)
Odpovědět
@miskazemanka také mohu doporučit Kurtizansky lis na Chloumku (Melnik) . Často tam půjčujeme svatební stany. V Roudnici se nám líbil pozemek Veslařské klubu, ale tam nevím zda pronájem nepovolují jenom členům. Jirka
Odpovědět
Profilova fotka
@jancachy děkuji moc za typy! Stejně tak i @partystany. Během dneška mrkneme s přítelem a dáme Vám vědět. I s tím termínem by to bylo moc fajn. :-)
Odpovědět
@jancahy @partystany Skvělý tip, až na to, že je to Kartuziánský, ne kurtizánský lis 😃 Ale alespoň jste mě po ránu pobavili. Problém ale bude s obsazeností toho objektu. Když jsem tam minulý měsíc volala, byly volné asi už jen dva nebo tři termíny v sezoně.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jancahy tak doma všichni nadšení. Zítra budu pánovi z tohoto místa volat a pokud bude mít čas. Tak v neděli bychom se měli podívat. Mohla byste nám, prosím, kdyztak ještě držet termín pokud o místo nebudete mít zájem? :-) Moc díky.
Odpovědět
@jancahy mohou se prosím zeptat kolik lidí se tam vejde na hostinu ve vnitřním prostoru (okud by pršelo) a na kontakt,kde mohu zjistit obsazenost objektu.Moc dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@monika_mb My jsme plánovali, že bychom měli párty stany v případě, že by pršelo...dovnitř se vejde tak cca 30 lidí? Ale moc jsme to uvnitř nezkoumali, jak píšu, chtěli jsme mít párty stany, kdyby náhodou pršelo. Zde posílám odkaz, kde jsou kontakty - https://melnik.czu.cz/cs/r-11343-prod...
Odpovědět
Jeviněves vinařství - perfektní statek :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?