Obřad, hostina i party na jednom místě v Kladně a okolí

Ahoj :) Nemáte někdo nějaký nápad, kde bychom mohli mít svatbu (v létě) - obřad, hostinu i party pro cca 70 - 80 lidí s tím, že bychom si rádi zařídili svého kuchaře a dovezli své pití. Prostě areál, kde by nám pronajali i kuchyň, případně jen bar a jídlo bychom si nechali udělat od nich. Je mi jasné, že takových míst není moc, ale napadají mě třeba nějaké obecní prostory, soukromé areály apod. Moc dííííky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jediný, co mě tak napadá, je hotel Astra Srby nebo La Park. Na Srbech to asi budeme mít my, mají tam zastřešený altán na hostinu a altán i na obřad. Večer je možná party. Vše na jednom místě. Akorát pochybuji, že budete moci mít svého kuchaře. Svoje pití povolují snad jen víno a účtují si 80,- špuntovné. Sladkosti si bez problémů můžeme donést my. Možná bych se zkusila podívat po nějakých kempech a podobných zařízeních, to ale asi spíš směřovat k Berounsku. V kempu (spíš tábor) to měla kamarádka, měli tam povolenou kuchyň, vše si tam zařizovali sami, spali jsme všichni ve stanech, nebylo to špatné, akorát se maminky docela nezastavily :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou málokde povolí vlastního kuchaře a vlastní pití... My budeme mít obřad v Lidicích...Hostinu a párty pak u nás na vesnici v kulturáku :-) A vlastní můžeme mít cokoliv...Takže dost ušetříme, protože všechno bude přes známý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky La Park.... hrali jsme tam s nasi kapelou nekolikrat a vzdy to bylo super. Par fotek z tech svateb najdete na nasich strankach.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaradim jéé vy jste se mi přesně trefila s otázkou do noty... taky sháníme něco takového.. všechno na jednom místě a co nejlepší :)
Odpovědět
Díky všem za reakce :) Je mi jasné, že to není tak jednoduché sehnat nějaké takové místo, ale proto se tady ptám, jestli někdo o něčem takovém nevíte :) Vím, že to bude spíš nějaký soukromý areál, obecní nebo např. kulturák, jak píše marky8822... Nevíte o něčem takovém? @marky8822 - Děkuju a chtěla jsem se zeptat, v jakém kulturáku budete mít hostinu a párty? Už tak nějak přestávám věřit, že seženeme něco, co by vyhovovalo 100% našim představám, takže uvažuji o tom, že to rozdělíme, jako např. vy a uděláme obřad jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaradim Zamluvili sme si kulturák v Hostouni... Je to kousek od Lidic, od Kladna i od Prahy...
Odpovědět
@marky8822 Jojo Hostouň znám :) Jen nevím, jak tam vypadá kulturák :D Ale děkuju za info ;) A ať Vám vyjde svatba podle Vašich představ a hlavně ať jste šťastní ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?