Obřad, hostina a ubytování na jednom místě, Pardubický k.

Profilova fotka
ahojky budoucí nevěsty, nevíte někdo o nějakým místě, kde by se dalo udělat vše najednou (obřad, hostina, ubytování) pro cca 90 lidí a aby tam bylo možné si přichystat vlastní raut a přinést všechno vlastní a bylo to do hodiny jízdy od Pardubic? Díky za rady, už jsem zoufalá - nemůžu nic takového najít.
Odpovědět
Ahoj, naši měli obřad a hostinu na zámku v Doudlebách (natáčela se tam část Bathory). Nebo se zkus zeptat na Častolovice a asi nejvíc doporučuju Litomyšl :)
Odpovědět
Ahoj, kámoška se vdávala v Rychnově nad Kněžnou, hotel Panorama. Bylo to tam moc pěkný, je to asi 50km od Pardubic, ale myslím, že hotel pojme asi 70 lidí.. Za zeptání však nic nedáš ;-) Jinak mě napadá, co takhle pronajmout nějaký statek/usedlost - ty často taky nabízejí ubytování, i když asi ne pro tolik lidí :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tipy...nás napadlo i nějaké rekreační středisko (klidně i táborový komplex, kde by byla jedna hlavní budova s kuchyní a jídelnou a třeba chatky na přespání)..tím že máme tolik lidí, tak málokterý hotel by měl k dispozici tolik míst a obvykle nedovolují vlastní jídlo a pití....Nenapadá Vás tip na nějaké rekreační středisko, které by bylo možné celé si pronajmout?
Odpovědět
teď mě ještě napadlo, že v Chlumci nad Cidlinou je nádherný sál na svatební obřady. Nebo kamarádka měla svatbu na Kunětický hoře, taky fajn :). Mimochodem, můžu se zeptat, proč plánujete zařídit ubytování pro takové množství lidí? To nikdo nechce jet na noc domů? :) A ještě jedna poznámka - co zvážit variantu, kdy budete mít hostinu a ubytování v jiném zařízení (klidně ale v jednom městě). Teď jsem ubytovaná v Pardubicích v hotelu Hůrka (bývalá kasárna) a mám pocit, že 90 lidí by tady asi ubytovali ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?