Obřad a svatební hostina na jižní Moravě, poraďte místo

Poradíte mi kde udělat obřad a zároveň svatební hostinu, jedná se o civilní svatbu cca pro 70 lidí na jížní moravě ve slováckém stylu (slep, víno, lidové prvky... atp. a třeba i přivítání v krojích?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tady je to krásné, myslím, že se tam může být i obřad, ale to je asi na domluvě. V podstatě, když máš oddávajícího, tak se můžete vzít třeba někdě na poli, myslím že si to musíš zaplatit na úřadě, příslušného města, či obce, že chceš obřad mimo obřadní síň. Možná to tady i vše zařizují, nevím. Je tam Restaurace Retro Grill a taky diskotéka...Penzion..sklep..
Odpovědět
díky a kde to je?
Odpovědět
poznávám v tom vinařství u kapličky :-D
Odpovědět
@luuuciee já už taky:-) ale tam bychom se nedoplatili:-)
Odpovědět
Zkus se podivat na Usedlost pod Vinohrady v Hlohovci, maji to tam moc hezke, ale pro kolik je to lidi, to fakt nevim.
Odpovědět
http://veneria-valtice.webnode.cz/o-nas/ I tady to mají krásné, možnost obřadu i hostiny a dokonce i svatební apartmán :-)
Odpovědět
Dobrý deň, rada by so Vám odporučila hotel BEATRICE s vinnými sklepmi u Jeňoura. Organizovali sme tu niekoľko svadieb a vždy boli všetci spokojný. Pre viac info ma kontaktujte. Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z mé profesionální zkušenosti můžu doporučit Bukovanský mlýn, ten přesně vyhovuje Vašim požadavkům i co se krojů týče, (pokud by jste měla vážný zájem napište mi do IP, můžu Vám dát kontakt přímo na paní provozní), nebo také ještě sklep Skalák ve Skalce. Z oběma místy mám jen pozitivní zkušenost a fotografie z obou míst můžete vidět na mém profilu. Zdeněk Fiamoli
Odpovědět
Ahoj. Rozhodně doporučuju Zámek Kounice a to především sýpku, která je nádherně zrekonstruovaná. Je možné tam udělat obřad i hostinu. Hned bych se tam vdávala, žel to bude muset nakonec být na Vysočině. http://www.zamekkounice.cz/cz/pronaje...
Odpovědět
No sýpka je tam pěkná, je obrovská, měla jsem z ní pocit, že se tam ti hostí ztratí. Obřadní síň v tom kamenném domě byla taky pěkná. Jen ten bordel kolem byl fakt hroznej, jen přechod ze síně do sýpky, zničí všem podpatky, všude je jen štěrk, písek a plevel. Také záchody nemají vevnitř ale venku v hygienických kontejnerech - takové buňky to jsou.
Odpovědět
@engele Jaj! Tak tos mi úplně zkazila mínění o tom kouzelném místě. Ale možná dobře. :-) Aspoň už mi není tolik líto, že nám to v té sýpce nevyjde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?