Obřad a hostina v blízkosti Ostravy

Ahojte, máte nějaké tipy na obřad i hostinu cca 30 lidí v blízkosti Ostravy? Landek i Třebovický mlýn jsme vyloučili, penzion Setina taky - na netu krásně nafocené, ale v reálu už teda moc ne, všechno namačkané na sobě, strašně málo prostoru...Maják v Soběšovicích se příteli moc nezamlouvá, kvůli výzdoby (kotvy apod. :-D), ale stejně se tam asi sjedem podívat, třeba ho zlomím :-D Zvažovali jsme hřebčín Albertovec ve Štěpánkovicíh u Opavy, máte nějaké recenze? U Vodníka Slámy se nám to moc líbí, ale min. útrata 70 000 Kč nás teda rychle odradila :-D Také jsem narazila na penzion Silma v Rychvaldu, má někdo nějaké foto? Už jsem celkem bezradná, asi máme moc vysoké nároky :-D :-D :-D
Odpovědět
@leuskaberuska napadá mě Mlýn Ropice - myslím, že pro 30 lidí to je ideální
Odpovědět
Grunt 135 Těrlicko - kouzelne 😉
Odpovědět
https://www.facebook.com/penzion.silm... je to tam super, chodíme tam 1x týdně na meníčko. Je tam nový majitel, provozní i kuchař. A jídlo je tak krásně servírované, že ho jíme už i očima ! Vřele doporučuji. Konají se tam i obřady, okolí je nádherné, plné zeleně, rybníky i foto na kolejích má co do sebe.
Odpovědět
My jsme měli v penzionu U Rašků v Ostravě - Michálkovicích. Nějaké fotky mají na facbooku a pár z interiéru u mě v albu. (měli jsme 38 hostů)
Odpovědět
Kouzelný je hotel Roubenka ve Štramberku. Kapacita restaurace je přesně 30 osob...
Odpovědět
Super,děkuji za tipy :-) Štramberk už je sice daleko,ale děkuju :-) Na Silmu už jsem taky narazila, mám ji uloženou :-)
Odpovědět
Ještě mě napadlo: obřad na zámku ve Staré vsi nad Ondřejnicí a hostina přímo v zámecké restauraci nebo v hotelu Palfrig.
Odpovědět
Děkuji za tipy, Grunt vypadá nádherně, bohužel mají všechny letní sobotní termíny až do října 2018 plné a příteli se to zdá daleko, takže jsme ho museli vyřadit :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?