Obřad a hostina na zámku Lnáře, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj všichni, nemáte nahodou zkušenost se svatbou se vším všudy na zámku Lnáře? Nejvíce mě asi zajímá cena hostiny s rautem a pitím. Děkuju vám děvčátka...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně NE! Nevím, jak ostatní, ale fotila jsem tam již několikrát a fakt jsem byla z některých věcí vedle :-( Od nevěst vím, že byla dost neochota už při zařizování, všichni protivní a na všechno bylo dost času a pak dostaly vynadáno, že jdou pozdě :-) A hostina? Tak to si buďte jisti, že Vás tam oberou! Tři hostiny jsem tam fotila a všechny nevěsty protáčely panenky při vyúčtování a přitom původní rozpočet byl o hodně nižší. Nehledě na to, že pan řídící Vám tam sice dovolí fotit v interiérech, ale budete ho mít neustále za sebou, aby se náhodou něco nepoškodilo či neztratilo. Běda, jak posunete židli a on Vás uvidí-hned jsem dostala vynadáno, ale jakože opravdu jak malý dítě :-) Je to tam sice hezké, ale taky byste mohli být pěkně otráveni :-( Ale říkám, třeba se mýlím, co člověk, to názor, ale moje nevěsty spokojené nebyly...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Otevírám znovu toto téma: právě mi volal nějaký "řídící" pán za zámku, že tento můj komentář se bude projednávat soudně a přijde mi domů dopis. Tak nevím-má cenu nevěstám doporučovat a nebo naopak nedoporučovat určitá místa na obřad, určitá místa na hostinu a tak? Když tedy napíši pravdu, po vlastních zkušenostech a mám být za to popotahovaná po soudech? Tak k čemu tedy potom je slovo" reference? Má nějaký význam? Znovu po pravdě napíši: Ano, zámek Lnáře je krásné místo na obřad, ano, mají tam krásnou zahradu, krásné okolí. Ale při focení v interiéru budete mít za "zadkem" hlídače, abyste náhodou něco nepoškodili a na zahradě se bude střídat po dvaceti minutách jedna svatba za druhou. Při církevním obřadu se Vám klidně může stát, že oddávající zapomene listiny k podpisu, které se přivezou za půl hodiny a podepisovat se budete v kanceláři, hodinu po obřadu :-) Ano, toto jsou mé zkušenosti s tímto zámkem, a nejen tyto, jsou i dobré, když manžel hlídal, aby nás někdo z /řídících" nenačapal, když jsem chtěla mít pro nevěstu nafocenou krásnou fotku, jak leží na otomanu pod oknem :-) Dvě minuty stresu, ale nevěsta je za tu fotku šťastná :-) Co se týká hostiny: nevím, kdo je tam zařizuje, ale opravdu jsem slyšela od dvou nevěst špatné reference, které jsem pouze předala dál. Podotýkám-předala jsem reference, nešpinila jsem jméno agentury, která to měla na starosti, nejmenovala jsem...ale po této zkušenosti už vše jen ústně, abych pak nestála u soudu několikrát za rok, že jsem napsala pravdu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@mikolasek Tak to je skvělá zpráva :-) Přeji spousty spokojených zákazníků :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?