Obřad a hostina na Statku Starý Kolín. Máte zkušenost?

Hledám někoho kdo by tady už svatbu měl a mohl poreferovat jaké to bylo. Zatím se mi to moc líbí a uvažovala bych možná i o obřadu na statku.
Odpovědět
Zdravím nevěsty :), vidím, že je otázka z r.2012, nicméně jsem tady na Statek Starý Kolín nenašla pořádnou recenzi, tak jsem se rozhodla zareagovat a napsat svou zkušenost :). Naše svatba proběhla na statku tuto sobotu, takže mám poměrně čerstvé dojmy :). No a jaké to bylo? Musím všechno maximálně pochválit, a to nejen za sebe ale i za hosty, kteří byli taky moc spokojení. Parádní prostředí, super podpora paní majitelky, která se s ničím nevnucuje, ale pomůže s tím o co ji požádáte a jako bonus ubytování na místě pro cca 50 lidí (platí se jen využitá lůžka). Takže, nemáme co vytknout. Areál je opravdu parádní. Prostory jsou ideální i pro velkou svatbu. My měli 80 hostů na oběd a následně 145 na odpolední párty. Areál se standardně pronajímá od pátku do neděle, o ceně máte přehled předem (p. Majitelka Vám na vyžádání zašle tabulku s kalkulací za jednotlivé položky, takže vás při placení nic nepřekvapí). Místo u jezírka je pro obřad vážně moc příjemné a i na focení se na statku najde plno zajímavých místeček :). Děti zabavilo vožení na koních, a dospělí si užívali tance, rožnícího se prasete a rautu. Svatbu na Statku Starý Kolín jsme si moc užili a místo upřímně doporučujeme. Naše představy byly naplněny do posledního detailu. Bližší info napíšu na vyžádání do zpráv :). Přeji krásné svatební přípravy a kouzelné svatební dny
Odpovědět
@ajashe ahoj mohla bych se zeptat jak to bylo cenově s jídlem kdo ti vařil díky :)
Odpovědět
@lzubajova Píšu SZ :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahoj, taky nas naprosto okouzlil tento statek a mame zarezervovany termin na svatebni hostinu na 13.8. Resim catering a pripadne, jak udelat tradicni obed. Nejake proverene kontakty a na kolik to cca vyslo? planujeme cca 80 - 100 hostu. Moc diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné příjemné místo na svatbu. Sice vlastní zkušenost nemám ale určitě bych o tom uvazovala😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@pa1vla Ahoj, muzu se prosim zeptat, jestli uz mas vyreseny catering a na kolik te tak vyjde? Moc bych chtela mit obrad na Kacine a oslavu tady, akorat se musime domluvit na prohlidku, ted o vikendu na nas bohuzel nemaji cas. Premyslime, jak bysme to udelali s jidlem, aby ho bylo dost za rozumny penize a nemuseli nam varit znami:-) Predem dekuju!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@ajashe - mohu také poprosit o info o ceně? Moc dekuji
Odpovědět
Na webu statku je k dispozici ceník pronájmů pro rok 2016 :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@ajashe Ahoj, mohu te poprosit o celkovou cenu za vasi svatbu na statku v Koline? Dekuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Hezký den všem :-) ráda bych se zeptala na pár informací těch, které zde měly svatbu, pokud tu někdo je :-) díky
Odpovědět
@handa6 Ahoj, jestli chce napiš mi SZ, ale vdávala jsem se na statku ve Starém Kolíně v září 2015 tak úplně aktuální informace nemám...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ajashe Dobrý den; ráda bych Vás poprosila o doporuceni na raut? Děkuji moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?