Obřad a hostina na statku Blaník, máte zkušenosti?

Ahoj holky, nemáte nějaká zkušenosti s obřadem a následným grill rautem na statku Blaník, Středočeský kraj? Jaká byla domluva s majitelem apod.?? Díky V.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my tam máme svatbu 21.6. Domluva zatím super. Kdyžtak napiš do zpráv, co by Tě zajímalo.
Odpovědět
Ahoj, díky - jak předběžně počítám tak nám to zatím vychází na 42 lidí bez dětí a to rozhodně zatím nejsou všichni známí...takže se nám to vyšplhá asi tak na 60....chtěli bychom to na Blaníku, tj. pronajmout na víkend a zajímá nás zejména: - kolik chtějí na víkend - kolik za gril + pípu - chceme mít vlastní jídlo + pítí, jestli je problém - jak s parkingem + případně stany? - jak s muzikou, tj. je v blízkosti nějaké jiné stavení či dům, který bysme rušili? Asi je to prozatím vše:-) Jinak přeju hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
my máme kolem 40 lidí i s dětma..pokud chcete mít hostinu vevnitř, tak 60 lidí nevím nevím..40 se tam vejde určitě, psala mi paní.. - Cena? my to máme v pátek, ale asi se to počítá stejně...za hlavní noc po svatbě chtějí za pronájem celého statku 15000Kč a za tu předchozí noc navíc 5000 Kč, takže celý víkend za dvacku, ať je vás tam pět nebo 50... - míst na spaní mají kolem 40, stany by asi nebyl problém, za domem je plocha s hřištěm, kde volná tráva je, ale tuhle možnost jsme nepoptávali - za gril i se dřevem chtějí jen 500 Kč - dvojpípa tam si nejsem jistá, ale jestli něco, tak to bude podobně směšná částka jako u grilu (a spíš za chlazení, než za pípu) - vlastní jídlo a pití problém není vůbec...není tam restaurace, takže oni nezajistí absolutně nic......pronajímáte si opravdu jen místo, majitelé nebudou vůbec přítomni....dávají kontakt na catering, který nám bude zajišťovat oběd za dobrou cenu i s obsluhou a večer si děláme kýty a mísy sami...majitelé mluvili o možnosti zajistit přes ně objednání sudů piva a kýty - parking bez problémů, je tam dlouhá cesta, kde skoro nikdo nejezdí - muzika také není problém, je to osada asi o pěti barácích a víceméně chalupářích...takže noční klid nenoční klid :) my to máme venku a pojedem tak do jedný do dvou Tak jak vidíš, naprosto krásný podmínky a hlavně, je to tam fakt hrozně hezký a nový- ty pokoje, venkovní sezení...určitě to doporučuju obhlídnout...my jsme byli nadšeni, předtím jsme měli vyhlídnuté Zápy - statek Na Stránce, ale po návštěvě Louňovic jsme to přehodnotili....jen musíš počítat s tím, že to nebude v červenci a srpnu...to dělají jen týdenní pobyty. Snad jsem Ti pomohla :)
Odpovědět
Ahoj, vyčerpávající:-) díky:-) Takže když bychom to chtěli 9.8.13 tak nelze? Psala jsem jim na e-mail o nějaké info, ale zatím se mi nikdo neozval...
Odpovědět
ahoj, opravdu vyčerpávájící... :) koukala jsem na webovky a jsem taky nadšená.. :) ještě jsem se chěla zeptat, na kolik zhruba vyjde catering pro 40 lidí? a mohla bych případně poprosit o kontakt ? a lze tam třeba udělat i obřad? rádi bychom vše na jednom místě.. moc děkuju za odpověď Jeanne1211 Jana :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak to je hodně slušná cena... :) a ještě se zeptám matrika v Louňovicích je ochotná, co se týče obřadu přímo na statku?
Odpovědět
Je tu už déle co sme byli známým na svatbe na Blaniku, musim rict ze meli zajisteny vyborny raut z Benešova, Restaurace Na Poště, řízečky, mísy salámové, sýrove, sladké dobroty ..od te doby na každou oslavu si nechávám dělat přímo od nich a je to bez práce za supr ceny
Odpovědět
Profilova fotka
no jasně, úplně bez problémů...chtěli po nás poplatek za obřad (nejsme místní) a poplatek za to, že je obřad mimo obřadní místnost a mimo obřadní den (což je u nich sobota) - celkem jsme jim dali 2000 Kč jediná drobná nepříjemnost je v tom, že žádost musíš podat osobně a úřední hodiny mají v pátek večer :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj všem, bohužel na statku Blaník nemají v červnu volno, napadá vas nějaká fajn náhrada?? Svatba tak pro 40-50 lidi, jídlo vlastni, v dojezdu od Prahy třeba do 1,5h.??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti z poslední doby s farmou Blaník? Našla jsem takové nic moc recenze (že je tam hrozná majitelka, která dělala problémy atd.), tak se toho trochu bojím... Díky za jakékoliv info! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Místo je to opravdu hezké. Podrobnou čerstvou zkušenost se svatbou na statku Blaník z pozice účastníka zainteresovaného do přípravy ráda pošlu do zprávy, veřejně se úplně rozepisovat nechci.
Odpovědět
Článek se načítá
@mikoi ahoj, mohla bych Tě také moc poprosit o recenzi :) děkuji.
Odpovědět
@mikoi Ahoj, můžu také poprosit o recenzi do zprávy? Děkuji.
Odpovědět
@mikoi Ahoj, mohla bych také poprosit o zaslání tvých zkušeností. Díky moc
Odpovědět
@mikoi Také prosím o recenzi :) Děkuji
Odpovědět
@mikoi Mohla bych také poprosit o zaslání zkušeností se svatbou na statku Blaník? Děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@mikoi Dobrý den, mohla bych také ještě poprosit o zaslání inforormaci ohledně svátky na statku Blanik? Moc děkuji. Karolína
Odpovědět
@mikoi Ahoj, prosím o podrobnější recenzi na farmu Blanik. Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@mikoi Ahoj, mohla bych také poprosit o info, zítra se tam jedeme podívat. Moc dekuju.
Odpovědět
@mikoi Ahoj, taky bych rada pozadala o recenzi, na webu me misto nadchlo, chystame se tam udelat oslavu. Diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Dobrý den, mohla bych Vás též požádat o Vaši zkušenost na Statku Blaník? Předem moc děkuji. Jinak holky, nějaké novinky co se týče pronájmu statku Blaník? Cena, recenze, zkušenosti? Díky moc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@mikoi Ahoj, prosím také o zkušenosti do zprávy, díky)
Odpovědět
ahoj, mohla bych taky poprosit o informace? děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?