Obřad a hostina na 1 místě v Praze. Červenec, srpen 2014

Profilova fotka
Děkuji za každou radu. Plánujeme svatbu na období od konce června do konce srpna 2014. Chtěli bychom v Praze nebo nejbližším okolí, obřad i raut (bez oběda) na jednom místě. V pátek nebo v sobotu. Přibližně 80 lidí. Je šance ještě něco volného sehnat?
Odpovědět
myslím,že všechna nej místa budou dávno obsazená,u nás v okolí mají obsazeno už 2 roky dopředu co vím.... navíc je Vás docela hodně... přeju štěstí v hledání.... ;-)
Odpovědět
Dobrý den, velice rádi vám uspořádáme svatbu. Právě se nám uvolnil termín 28.6 a 30.8. Všechno co požadujete jsme schopni splnit. Koukněte na náš profil . V případě zájmu jsem vám plně k dispozici. Přijďte se podívat . Všechno vám ukážu a popřípadě poradím. Svatební hostiny organizujeme 20 let . Budu se na vás těšit . S pozdravem Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
@maplusma2014 Zkus hotel Čertousy v hornich pocernicich, byli jsme tam spokojeni :-) ale termin mas opravdu sibenicni, takze je otazka, jestli budou mit volno a jak se dohodnete s matrikou. Jinak jsme tam meli obras, obed, raut. Pokoj pro pripravy byl k dispozici od rana. V albu mam nekolik fotek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maplusma2014 Dobrý den, bohužel nejsme přímo v Praze, sídlíme jen 4km za Zličínem, ale vyplatí se k nám přijet ;-) Můžeme nabídnout jak uspořádání obřadu, grilování, raut, tak prostory pouze pro Vás - zahrada, dvůr, penzion... Poslední volné termíny toto léto: 6.6., 4. a 26.7. 2014. Je to sice dost narychlo, ale vše se dá v pohodě stihnout. Ráda Vám pomohu s plánováním, i přípravami. Podívejte se k nám na stránky, jsou tam základní info a fotky. Pokud Vás má nabídka zaujala, napište mi mail, nebo zavolejte, domluvíme si schůzku, osobně Vás provedu a připravím kalkulaci dle požadavků.
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetaszenkova Děkuji za nabídku, bohužel ani jeden z nabídnutých termínu není možný. Škoda. Případně by bylo možné 30. či 31. května.
Odpovědět
Profilova fotka
@maplusma2014 zeptej se v areálu šeberák, je to tam pěkné
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda bych Vám nabídla uspořádání svatebního dne v resortu Vigvam. Vigvam se nachází cca 50km z Prahy směr Hradec Králové v Němčicích u Kolína. Areál Vigvam je ideální volbou, pro netradiční svatbu se vším všudy. Vigvam je jako stvořený pro neopakovatelné zásnuby, rozloučení se svobodou či romantickou svatbu. Vigvam nabízí ubytování pro 42 osob v 18 pokojích. Ve Vigvam je možné uspořádat hostinu až pro 300 osob. Dále je k dispozici restaurace, kongresový sál , vinný sklípek a bowling. Při překročení ubytovací kapacity Vigvamu vám svatební koordinátor Vigvamu zajistí nedaleké ubytování a transfery pro vaše hosty nebo můžete využít netradiční pronájem lůžkového kupé. V areálu Vigvam neplatíte žádný pronájem prostor. Na základě osobní schůzky Vám umožníme spojit své sny s finančními možnostmi. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat máme ještě několik volných termínů pro rok 2014 .
Odpovědět
Profilova fotka
@maplusma2014 dobrý den, prosím podívejte se na profil hotelu GreenYacht, velie rádi Vám zpracujeme nabídku vč. ukázkové kalkulace. Pár termínů je stále volných. Těšíme se na případnou poptávku Přemek Vejsada
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?